Правили ли са ви хороскоп?

• 700 532
  • 2 845
  •   1
Отговори
# 1 710
Може. Преди да направят прогноза, античните астролози са определяли продължителността на живота. Все пак всичко са смятали на ръка, така че са си пестили и време така.
Днес никой не учи как се  прави това. И аз бих искала да знам как се прави, но всички съвременни астролози избягват темата - от етичност или по друга причина, но даже се отрича такава възможност.

# 1 711
Благодаря ти за отговора!

# 1 712
Това важи за западната астрология. На изток едно от първите неща, които се анализират е именно продължителността на живота. При индийците като се роди дете, е прието скоро след това, да се посети астролог, който да даде отговор на главните житейски въпроси кога ще се ожени, кога ще му се роди дете и кога ще умре. 

# 1 713
Това важи за западната астрология. На изток едно от първите неща, които се анализират е именно продължителността на живота. При индийците като се роди дете, е прието скоро след това, да се посети астролог, който да даде отговор на главните житейски въпроси кога ще се ожени, кога ще му се роди дете и кога ще умре. 

И къде е тръпката от живота? Joy Simple Smile

# 1 714
да се наместиш в интервала, вместо да отлагаш - за утре... за когато има време...
и филми правят за предизвикателството да кажеш 'довиждане' в точно определена дата

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 22:06 от Herzen

# 1 715
Привет, момичета Simple Smile

Интересно ми е доколко са ви се сбъдвали астрологичните прогнози?

Например аз скоро ходих на астролог, каза ми много хубави неща, някои от тях реално постижими, но едно нещо ми се струва абсолютно невъзможно да се случи и то в толкова кратък срок... Вие имали ли сте подобни сбъднати прогнози? Simple Smile

# 1 716
  • в 1001-та нощ
Да!

# 1 717
  • Пловдив
И аз, но някой път срока не е много точен

# 1 718
Здравейте момичета,
Бая зор видях да изчета дългата тема Simple Smile
Питането ми е дали е в сила предложението за отговор на един въпрос от Титания /или още някой/ Wink

# 1 719
Ети, Титания ми каза, че до 2м ( разбирай м. окт за дек.) ще замина в чужбина, обаче като си знаех плановете и възможностите виждах, че просто няма как. Обаче за 2 дни в средата на дек. точно така стана. Сега чакам едно друго нещо ( стискайте ми палциии Simple Smile ), но то е със срок април - юни, така че ще ви кажа тогава кой и какво ми е казал Simple Smile
Също , в предните стр видях, че се коментира може ли да се види смърт в карта и аз това питам - но не за собствената си смърт, а за смърт на родител питам може ли да се види на картата и по - специално, на баща?

# 1 720
Аз питах за смъртта, защото имам близък със сериозно заболяване, чийто час на раждане не знам, а астроложката ми каза, че нищо лошо не вижда за тоя човек. /Разплаках се като я питах и затова се усъмних в последствие в отговора й - дали не ми го каза да се успокоя./ На приятелката ми, без изрично зададен въпрос, й каза, че ще се случи нещо лошо с някой от родителите й тази година, но не каза изрично смърт.

# 1 721
Зиги, и аз питам поради същото, тъй като едно от мненията беше, че ако имаш предположение " колко му остава на човек" можеш да прекараш това време качествено ( схващаш на къде бия), вместо  в постоянни изтезания, надежди, чудения и т н и някак да сложиш ред в душата и главата си и да започнеш да приемаш неизбежното, вместо да хвърчиш по знахарки и баячки и после да " ти дойде като гръм от ясно небе".
Когато аз си правих хороскопа не попитах за това, защото уж всичко беше прекрасно , но после друго стана и за това напоследък съм се зачудила.

# 1 722
Летящата, много благодаря за мнението Simple Smile Стискам палци и другото нещо да се случи  bouquet

Аз също ще си очаквам моето, току виж се сбъднало Simple Smile))

# 1 723
Здравейте!Вчера бях при Илиана Магерова , но мисля че не ми изчисли правилно часа защото все едно говорише за друг човек. Някой ходил ли е при нея и какви отзиви има? Също така къде може да ми изчислят точно часа защото само с една минута и минавам към друг асцендент   Thinking Thinking Thinking

# 1 724
А вие защо на момента не й подадохте тази информация?

Общи условия

Активация на акаунт