не ходим никъде

• 19 324
  • 133
  •   1
Отговори
# 45
Т.е. искаш разрешение от господаря ти да излезеш на място, различно от селото? Shocked

# 46
  • София
Деси, тя не е ученичка, че да иска разрешение. Единствено тя може да си разреши или забрани.

# 47
Днес бях свидетел как момиче и момче се караха пред блока "той я блъскаше и крещеше "к*рвоо нещо си боклук", беше и взел телефона и явно и гледаше с кой си писала #Crazy отидох, подарих и лютив спрей поне, нямам думи. Остана сама за 2 мин да си купи кафе, тоя и звънна и тя се върна. Потрес....виждам, че още ориенталското възпитание властва в европейска държава.....
Много ми е болно.

П.С къде да емигрирам, не искам да ставам свидетел на това Cry

# 48
Деси, тя не е ученичка, че да иска разрешение. Единствено тя може да си разреши или забрани.
Не буквално да иска разрешение.Факт е,че не е отишла никъде сама.За което си има причина.

# 49
  • София
Да, съгласна съм, че има някаква причина. Аз си помислих, че може би няма желание да ходи сама и въобще евентуално разрешение или забрана от мъжа й не ми хрумнаха като възможни. Абсурдно ми се вижда да искаш разрешение от мъжа си, за да заминеш на почивка.

# 50
Да де,ама той като не иска и не ги води никъде какво и остава.
..да отиде сама.Ама тя и сама не е ходила.Ако не иска сама и не  може да го накара то какво да помогнем.

# 51
Не може ли да отидеш с автобуса до Златни пясъци или Албена или Константин и Елена.
Аз ти завиждам, че си от Варна. Аз също никъде не ходя, но няма как да оставям детето. Работя и през седмицата се налага да го гледа свекървата, мъжът ми е на смени и никога не си е вкъщи уикенда. Но преди много пътувах, чакам с нетърпение да порасне,  защото съм си вързана до него. Ти имаш ли на кого да оставиш децата. Иначе в бг най-хубавото е морето и спа хотелите, друго не мисля че си изпуснала.
Голямото ми дете е на девет години и е съвсем различно, можеш да отидеш навсякъде с него.
Когато започнеш работа спестявай, гледай офертите и пътувай.

# 52

Например купи за децата един куп надуваеми играчки за плажа, а можеше да минем и без тях, не казвам ,че те са проблема, а че се харчат пари за излишни неща.

Но, защо са им на децата плажни играчки, щом не ходите никъде?

# 53
Защото са от Варна. То оставаше и на плаж да не отидат.

# 54
А не може ли просто да му откажеш да ходиш на село.....?! Да си ходи сам като иска..
 С описаната от авторката опасна обстановка там с две малки деца,аз бих откачила само от този факт...

# 55
  • София
Иначе в бг най-хубавото е морето и спа хотелите, друго не мисля че си изпуснала.

Не мога да се съглася,има много природни и исторически забележителности,които е хубаво човек да види.  Peace

# 56
  • варна
Аз сама на почивка не искам да ходя, нямам много приятелки ,защото повечето ходят на работа ,а аз съм в майчински .Някой беше казал че преди да.се роди детето сме били 5 г сами -така е, но тогава нямахме възможност за почивки.Аз съм на 27 той на 29 ,тогава не ни трябваха почивки, стигаше ни да сме заедно.
Като довод той изтъква парите и чедецата били малки, а аз мисля ,че даже не разбира какво се опитвам да му кажа.Все едно говорим на различни езици.

# 57
Аз като довод да не ходя на почивки също изтъквам факта, че децата са малки. С малко дете не е почивка, защото постоянно трябва да си нащрек. Не можеш ей така да се отпуснеш и за миг. Парите също са довод, но като си следиш офертите ще излезе нещо добро на поносима цена. Зависи какво искаш?

# 58
Иначе в бг най-хубавото е морето и спа хотелите, друго не мисля че си изпуснала.
Не мога да се съглася,има много природни и исторически забележителности,които е хубаво човек да види.  Peace
Така е, разбира се. 100 пъти по-хубаво е да отидеш до Шипка, Чудните мостове, Рилските езера, Копривщица, Боженци и много, много други отколкото да се забиеш в някакво СПА.

# 59
Така е, разбира се. 100 пъти по-хубаво е да отидеш до Шипка, Чудните мостове, Рилските езера, Копривщица, Боженци и много, много други отколкото да се забиеш в някакво СПА.

С деца на почти 2 и почти 5, да се затътриш с количката по калдъръмите на Копривщица, Жеравна и Боженци, или да катериш Орлово Око, Перперикон и Рилските езера е мега яката почивка и разнообразие, мда  Mr. Green Особено при липса на каквито и да е навици за пътуване и очевидното нежелание на единия от семейството да предприеме въпросните тътрения  Stop

Общи условия

Активация на акаунт