Отговори
# 60
  • Стара Загора
Да  рано рано ми го сложиха в 14 седмица превантивен. Дано вс е наред. А дано пожелавам ти го в най-скоро време ако е в плановете ви :*

# 61
Имам час за д-р Ганчева за утре ,но няма да мога да ида.Някой иска ли го?

# 62
доколкото знам, след конизация е задължителен серклаж.

Не е задължително това. Вярно, че аз съм с ЛИЙП, не със скалпелна, но серклаж не ми е правен, шийката не мръдна до края на бременността.

# 63
  • Стара Загора
Така е ама зависи доколкоо е скъсена. На мен доста със скалпел и за това мн държах на серклажа. Радвам се че ми го направиха не е нещо страшно не го усещам. Дано помогне.

# 64
Аз съм при док. на 12 дано успея и цитонамазка да си пусна и МБ, От известно време имам странно сиво течение, понякога е кремообразно и ми зацапва бельото понякога е сиво синкаво и дано най накрая успея да отида  Praynig

# 65
 Peace, Dados
Пиши после, моля те!

# 66
  • Варна
В петък направих криотерапията и се надявам контролната цитонамазка да е ок като дойде ред за нея. Асо някой се интересува от криото да даде сигнал на лични, да не спамя тук...

# 67
В петък направих криотерапията и се надявам контролната цитонамазка да е ок като дойде ред за нея. Асо някой се интересува от криото да даде сигнал на лични, да не спамя тук...

# 68
Здравейте момичета надявам се да ме приемете в вашата група но преди всичко искам да пожелая на всички ви здраве и хубави резултати!Много съм притеснена на 15 август цитонамазката ми излезе 3 б група последва колоскоп и биопсия сега чакам резултатите на 15 септ.и умирам от притеснение не мога място вече да си намеря вместо да се радвам че тази година имам първокласник.Всяка година цитонамазката ми беше 2 група а сега изведнъж точно когото спрях противозачатъчните и мислех за второ дете и хоп резултата лош.

# 69
  • София
Диди, ще стискам палци, пиши за резултата Hug

# 70
novak555 питай ме всичко което те интересува, писала съм ти съобщение, лично съобщение, пуснах цитонамазка, док, направо ме уби, че не съм правила има няма 2 години или 3 , резултати на 21ви  Hug
Според док нямам течение според мен имам  Rolling Eyes

# 71
Стискам палци, Дадос!

# 72
Да попитам, силен стрес може ли да доведе до проблем с ЧПВ и евентуално да даде отражение върху цитонамазка тъй като за съжаление имах такъв момент, много тежък след загуба на работата си,  и дали всъщност стресът може да даде отражение върху цитонамазката  Hug

# 73
  • Pomorie
Дадос при мен  това беше основната причина,  стрес който е активирал ЧПВ.  Точно след стреса ми беше 3А група. Важното е да се хваща на време,  всяка година цито, даже през 6 месеца най добре.  Стискам палци всичко да е наред 🌼🌼🌼.  Аз съм на преглед на 30ти, първо цито след конизацията,  моля се да е ОК.

# 74
Привет на всички тук! Хич не ми се искаше да задълбавам в тази тема, но...

Моите притеснения (засега) ще продължат до 21-ви, когато ще излязат резултатите от HPV-тест и течнобазирана цитонамазка.
neli_cute, каква беше при теб процедурата след резултат от цитото с 3А група? Веднага ли се пристъпи към конизация? Оф, много ми е объркана тая система и се опитвам да сглобя някаква логика на действията в подобен момент.
Една от неяснотите за мен си остава следната: Защо е необходимо да се правят и двете изследвания -  HPV-тест и течнобазирана цитонамазка?!? Резултатът от теста не е ли достатъчен?!?

Общи условия

Активация на акаунт