Отговори
# 555
ти била ли си?

# 556
Все още не, бях при Дянкова за второ мнение и сега изчаквам резултатите от нея, но звънях в Надежда да разпитвам за апарата и ми казаха, че Ваня Атанасова гледа на него. Още мисля дали да го направя или не.

# 557
Здравейте, аз имам HPV и сега съм на Силаут по схема. Доктора ми изписа Bioglide gel, който да се използва преди секс с цел препазване от повторно заразяване. Но никъде не мога да го намеря. Някой да е използвал?  newsm78

# 558
# 559
Някой знае ли работното време на д-р Христамян в кабинета му в Пловдив?!?

# 560
Здравейте, да аз съм му пациентка, раб. му време е всеки делничен ден след 16 ч.

# 561
Здравейте, да аз съм му пациентка, раб. му време е всеки делничен ден след 16 ч.

bouquet Благодаря! bouquet

# 562
  • Стара Загора
Здравейте , имам въпрос аз съм минала през конизация след цин 3 , но питам за моя приятелка , която и откриха цин 2 .... какво следва след това? Може ли да бъде избегната конизация на този етап?Как се е случило при тези от вас минали през това?

# 563
Здравейте!

На тазгодишното ми изследване излезе, че съм 2Б група с някакви неясн лезии с HPV. Но лекуващият лекар каза да не се притеснявам, аз обаче се. За това бихте ли препоръчали добър доктор в София, като ако е възможно касата да ми покрие поне цитонамазката ще е добре Praynig

# 564
Здравейте, преди малко си направих регистрация и съм нова тук, както и много притеснена от резултатите ми от цитонамазка, която направих миналата седмица, около 3 дни след овулация. Нямам други оплаквания, освен леко бледо-розово течение по време на овулацията. Гинеколожката ми каза, че е нормално. Ето и резултатите(ще съм много благодарна за разчитането, защото съм на преглед в четвъртък, а до тогава ще съм на тръни).

Умерена до засилена дискариоза в някои клетки от PVCU и CC/ основно/ . HCV? PAP III A- III B

Само това пишеше.

# 565
Здравейте!

На тазгодишното ми изследване излезе, че съм 2Б група с някакви неясн лезии с HPV. Но лекуващият лекар каза да не се притеснявам, аз обаче се. За това бихте ли препоръчали добър доктор в София, като ако е възможно касата да ми покрие поне цитонамазката ще е добре Praynig

Същият случай съм, ходих за второ мнение при доц. Дянкова, преглед, колпоскопия и цитонамазка - 50 лв, допълнително трябваше да изследвам ХПВ (само високорисковите мисля е 80 лв, аз платих 160 лв за 33 вида - високо-, средно- и нискорискови).

# 566
  • София
Здравейте, преди малко си направих регистрация и съм нова тук, както и много притеснена от резултатите ми от цитонамазка, която направих миналата седмица, около 3 дни след овулация. Нямам други оплаквания, освен леко бледо-розово течение по време на овулацията. Гинеколожката ми каза, че е нормално. Ето и резултатите(ще съм много благодарна за разчитането, защото съм на преглед в четвъртък, а до тогава ще съм на тръни).

Умерена до засилена дискариоза в някои клетки от PVCU и CC/ основно/ . HCV? PAP III A- III B

Само това пишеше.

Избери си някой лекар от първа страница на темата.
Резултатът ти изисква по-задълбочено внимание, но не е непременно лош.

# 567

Само това пишеше.

Избери си някой лекар от първа страница на темата.
Резултатът ти изисква по-задълбочено внимание, но не е непременно лош.

Благодаря ти много за отговорите и се извинявам за въпроса, но какви са възможните лечения, причини, има ли оперативна намеса?

# 568
Здравейте!

Същият случай съм, ходих за второ мнение при доц. Дянкова, преглед, колпоскопия и цитонамазка - 50 лв, допълнително трябваше да изследвам ХПВ (само високорисковите мисля е 80 лв, аз платих 160 лв за 33 вида - високо-, средно- и нискорискови).
Много е. Аз затова искам касата да ми покрие поне прегледа и цитонамазката.

# 569
Светла, направи колпоскопия и евентуална биопсия, тази лека дискариоза може да се дължи и на възпаление и на по сериозни неща, но това са задължителните изследвания , 3а-3б не е за подценяване, що са ти сложили HPV? са имали предвид че е под въпрос наличието на такъв тип инфекция с човешки папилома вирус. Биопсията и колпоскопията ще дадът отговор на този въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт