Забременели след инвитро - тема 28

• 46 179
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Аз сега като примерно момиче хапнах четри яйца от пъдпъдък, малко извара, една чаша прясно мляко и прясна чушка с козе сирене. И това ако не е достатъчно ша са гръмна  hahaha

От всичко изброено мога да понеса само прясното мляко и чушката  Sick  а козе, овче ...  Sick  Sick

# 121
  • София
Аз сега като примерно момиче хапнах четри яйца от пъдпъдък, малко извара, една чаша прясно мляко и прясна чушка с козе сирене. И това ако не е достатъчно ша са гръмна  hahaha

От всичко изброено мога да понеса само прясното мляко и чушката  Sick  а козе, овче ...  Sick  Sick

Аз добре, че харесвам много козе сирене и мляко и въобще всичко. Абе като цяло съм късметлийка, че нямам храни, които са ми непоносими. Може просто да не са ми толкова вкусни, но от никоя не ми се гади.

Имам молба към мамата, която сподели за японските пелени, от които е много доволна. Да ми каже коя беше марката, че да ги потърся и разгледам. Аз като съм толкоз отвеяна не си спомням кой сподели за тях. Чудя се как да търся назад това инфо  newsm78

# 122
Имам молба към мамата, която сподели за японските пелени, от които е много доволна. Да ми каже коя беше марката, че да ги потърся и разгледам. Аз като съм толкоз отвеяна не си спомням кой сподели за тях. Чудя се как да търся назад това инфо  newsm78
Итела (лили) беше с пелените.

Момичета, аз до шести месец бях на режим - баница, боза, пица, бургер и в обратен ред, някои по 3 пъти Sick Това при условие, че цял живот съм била месоядно. За мен свинска пържола на закуска си беше съвсем в реда на нещата. Риба ядях постоянно. Въглехидратите ми бяха на минимум. Е...забременях и отворих кутията на Пандора. Чак края на шести месец се нормализираха при мен нещата.

Joy Joy Joy Joy Joy

А, аз си мислих, че бременнелките с момчета не пълнеят толкова много и не залитат по вредни храни...
Не знам дали е свързано с пола на детето, но аз бях като ламята Спаска. Всичко, което е вредно за хранене, беше като магнит за мен. Хамстер в действие, да му се не знае. Качих 30 кг до шести месец, а оттогава съм свалила два Mr. Green

# 123
Кристи, ако знаеш колко съм се възмущавала преди от бременни лами, а аз се превърнах в същата. Понякога ям с часове, не мога да се спра просто. ooooh!

# 124
Кристи, важното е бебо да е ОК, а пък ти после ще си влезеш във форма, в това не се и съмнявам. bouquet Hug Flutter

Момичета много интересни неща научавам от вас, но съм далеч още от каквото и да е било трайно включване в темата ви, ако изобщо се включа де.

# 125
Кристи, ако знаеш колко съм се възмущавала преди от бременни лами, а аз се превърнах в същата. Понякога ям с часове, не мога да се спра просто. ooooh!
Знам много добре. Толкова виновна се чувствах и нямаше спирачка. Никога не съм си представяла, че мога да съм такова мекотело Sick

# 126
bimbaa Стратиева къде преглежда?

# 127
  • гр.София
Аз по принцип не ям много месо, но откакто съм бременна мога да кажа, че изобщо не ми се яде и го заобикалям в чинията...Утре съм на ЖК и ми е любопитно как ще е ПКК. В момента пия само Малтофер фол и бия Фраксипарин. Не съм виждала бебето повече от месец и се притеснявам дали е добре.

Кристи, започна ли да усещаш бебето вече?

# 128
И аз като вас съм скарана с всякакви мръвки и сладко но пък за сметка на това ям много плодове и домати,тестяното също ни харесва но да е със сиренце и то само краве.вече съм в трети месец и нямам нито килограм нагоре но пък съм много подпухнала акушерката ми обясни че е от хапчетата който пия .не ме разбирайте погрешно че тъгувам че не съм надала, даже напротив много ме е страх тъйкато и без това съм си доста пълна стартирам от сто

# 129
А аз отслабнах покрай това лежане. Нямам апетит и явно и от притеснение. Вече ям на сила.

# 130
Едва-едва Mr. Green Както Пънчето каза днес, то скоро няма да го усещам, защото няма да има място да бушува Joy

# 131
Стратиева преглежда и в Щерев.
Аз съм от тези с пържолата на закуска  Mr. Green По време на бременността не съм имала непоносимост към храни, но първите месеци повръщах много, а последните ми ставаше тежко от минимални количества. Здравословно не съм яла, хапвах си бисквитки доста  Wink
В Лидъл се загледах по продуктите от английската седмица, а тогава обикновено пускат маслени бисквити, ммм  Grinning

# 132
  • гр.София
Едва-едва Mr. Green Както Пънчето каза днес, то скоро няма да го усещам, защото няма да има място да бушува Joy

Последните два-три дни и аз го усещам по-слабо, което малко ме притеснява, но като се сетя за теб се успокоявам  WinkJoy

# 133
И аз усещам бебка по-слабо в последно време,за храната няма контрол,не се понасям вече,после да му мисля с тая пуста лакомия по вредни храни Mr. Green                                                                                                     

# 134
  • В сърцето на любимия човек
Спокойно, точно някъде около 28гс моя ритльо се укроти за малко, след което две нощи почти не можах да мигна - то не беше въртене, то не беше чудо - имах чувството, че ми обърна и размести вътрешностите. Отделно това ми докара и жестоки контракции, че бях на ръба да търча отново до спешния.Точно ден-два след това бях на преглед и се оказа, че се е завъртял от седалищно в главично предлежание.
Но е факт, че им отеснява и бече не са такива премятаници, както до скоро, но пък сега е по-забавно, защото коремът ми придобива странни форми  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт