Забременели след инвитро - тема 28

• 46 129
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
За хранене, в момента съм пълна скръб! Нищо не мога да ям ... само на хляб ме гони и започвам да придобивам застрашителни размери... дано скоро размине този период и да мога пак да си мина в режима.
Мъж ще е, да знаеш Mr. Green

# 106
Котката не е домашна и имаше малко кръв почистихме със спирт.

# 107
  • В сърцето на любимия човек
Аз пък се храня както и преди - и сладолед и бисквитки (най-вече шоколадови).
Гледам да ям поне веднъж на ден нещо с месо, ако ще да е преперчен сандвич с шунка. Изпивам поне една чаша прясно мляко, хапвам сирене или си мажа филийки със заквасена сметана (много ги обичам).
Плодове и зеленчуци задължително беля, включително домати, грозде и други подобни с тънки ципи. Колкото и да обичам малини, тази година не съм яла, достраша ме да не ми предизвикат контракции  Tired
Витамин Д и Б12 не следя - пуснах ги в началото на бременността, бяха добре и реших да не се занимавам повече с тях - в крайна сметка 90% от бременните изобщо не се занимават с изследвания извън тези по ЗК и раждат здрави деца, а и аз проблеми с усвояването нямам. Пия единствено Малтофер фол (желязо+фолиева) и хемоглобина ми последно беше 114, което според мен е добре.

# 108
  • От Луната
Аз се притеснявам, че се храня по-зле от преди Sad ... но какво да правя, като само солетите помагат!
Витамин Д изследвах преди опита, беше на горна граница, сега си намалих приема от 4 на 2 капки ... ако ми кажат ще го изследвам, за сега никой нищо не казва. Притеснява ме повече коагулацията, тя е тази дето не е овладяна и може да направи поразии. Sad Общо взето съм в безизходица, ни така, ни така.
Ще видим какво ще каже Сигридов и после, ако трябва на второ мнение и на хематолог ще се ходи. Сега обаче все още съм твърде разредена и никакви изследвания не са показателни.

# 109
  • В сърцето на любимия човек
Синеока - отивай още утре при проф. Паскалева в НКБ. Тя е човекът, който може да ти помогне, не си губи времето с други хематолози. Консултацията при нея е 30лв, изследванията също са към 30лв.
Отиди сутринта към 9ч, тогава няма почти никой  Peace

# 110
  • От Луната
Правих изследвания преди 5 дни, за сега няма смисъл да ги повтарям, може би след 10ти дни пак. Все още кръвта ми не се съсирва добре и прави хематоми. Лека по лека изчезват, в матката вече няма и помен от тях. В момента повече ме е страх да бия клексан, от колкото да не го бия. Със сигурност ще отида на хематолог, но нека се нормализират нещата още малко, за да са ми реални резултатите, без влиянието на клексана.
Много ми е странно как навсякъде, всички твърдят, че клексана има действие 24 часа, а аз вече 15 дни не мога да вляза в нормален ритъм. Ако бях изкървила някъде (защото щом имам външни хематоми и в матката, то имам и вътрешни), та ако бях изкървила от някъде, как ли щяха да овладеят всичко???! Много ми е интересно, как така в БГ се предписва такова лечение, даже без никакви предпоставки. Аз поне имам генетични показания и завишени ТЛА, но и това явно не е достатъчно. Май турците ще излязат прави!

# 111
То аз още не ям като хората, какво остава за тези в началото, въпреки че е и до организъм  Tired
Утре пускам контрола и очаквам супер ниски реузултати - освен кисело мляко всекидневно, малко сирене и кашкавал , други белтъци не ям. Даже и белтъка не минсе отразява добре заради жлъчката, а месо хапнах онзи ден малко пилешко, но скоро май няма да ям ...

Крист отърва ли се от протеина или в сряда да ти пиша  Mr. Green Сладко грам не ме блазни, вчера бях на погача и хапнах една тарталетка и малко питка, но пък се прибрах с един куп сладко за ММ  Laughing

# 112
Крист отърва ли се от протеина или в сряда да ти пиша  Mr. Green Сладко грам не ме блазни, вчера бях на погача и хапнах една тарталетка и малко питка, но пък се прибрах с един куп сладко за ММ  Laughing
Не съм, чакам да ми пишеш Simple Smile

# 113
Не съм, чакам да ми пишеш Simple Smile

От сега знам, че ще ти пиша ама да изчакам и той да се произнесе  Mr. Green

# 114
  • От Луната
Аз и кисело мляко рядко мога да понеса  Sick
Очаквам сериозно порицание  Crazy

# 115
Аз и кисело мляко рядко мога да понеса  Sick
Очаквам сериозно порицание  Crazy

На първата няма да имаш  Peace А ако не си вдигнала ще ти даде добавки  Wink Аз не ям защото не искам, а защото не мога, отделно и жлъчката ми .... В крайна сметка ще пия добавки , пък може последния триместър да мога да ям всичко, нищо не се знае  Rolling Eyes
Ние поне знаем всичко и ако някойнне яде правилните неща е защото организма му не ги иска, а не от незнаене или мързел  Hug

# 116
Момичета, аз до шести месец бях на режим - баница, боза, пица, бургер и в обратен ред, някои по 3 пъти Sick Това при условие, че цял живот съм била месоядно. За мен свинска пържола на закуска си беше съвсем в реда на нещата. Риба ядях постоянно. Въглехидратите ми бяха на минимум. Е...забременях и отворих кутията на Пандора. Чак края на шести месец се нормализираха при мен нещата.

# 117
Момичета, аз до шести месец бях на режим - баница, боза, пица, бургер и в обратен ред, някои по 3 пъти Sick Това при условие, че цял живот съм била месоядно. За мен свинска пържола на закуска си беше съвсем в реда на нещата. Риба ядях постоянно. Въглехидратите ми бяха на минимум. Е...забременях и отворих кутията на Пандора. Чак края на шести месец се нормализираха при мен нещата.

Joy Joy Joy Joy Joy

А, аз си мислих, че бременнелките с момчета не пълнеят толкова много и не залитат по вредни храни...

# 118
Кристи твоите думи са светъл лъч за мен!
Допреди да забременея не поемах никакви въглехидрати,четях всички етикети да не се мина случайно.Както казваш пържола и то свинска за закуска жеше нещо нормално.А сега не искам да погледна месо и риба.И тестяно не ям но сладко....
Много се надявам след края на шестият месец месото да се върне в менюто ми

# 119
  • София
Аз сега като примерно момиче хапнах четри яйца от пъдпъдък, малко извара, една чаша прясно мляко и прясна чушка с козе сирене. И това ако не е достатъчно ша са гръмна  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт