Забременели след инвитро - тема 28

• 46 118
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Поръчах си на Томи Типи парен стерилизатор, термос, уред за затопляне, шише анти колик, контейнери за кърма и хигиенен кош.
Намер ги на промоция и много си заслужават -25%

Освен това открих една турска фирма - Чилек /което значи ягодка/ чиито мебели ми харесаха повече от Пали и да си призная честно като изработка са по-добри. Ето това ми хареса /а иначе преди не харесвах този тип легла, но на живо е много красиво, чак мъжа ми се впечатли/.

Без балдахина, обаче

Скрит текст:

# 91
Аз на ФМ съм била при Стратиева и Диляна Атанасова от центъра на Марков. От Стратиева съм доволна, а за Атанасова мога да кажа, че това ми беше най-обяснителния преглед.

# 92
  • От Луната
Магнолия, влюбена съм в това легло. Наистина без балдахин ще е по-добре. Аз временно ще ползвам едно от кумовете, А догодина ще правим детска стая. Сега така изтръскахме джобове, а и Б поглъща много средства, че направо си е цяло чудо, че закрепване положението всеки месец. Но съм щастлива, иначе трябваше да чакам фонда, който се влачи като костенурка, евентуално Септември догодина. Още не мога да повярвам.... аз още се чудя дали е истина, а вие стерилизатори, шишета, направо на китайски ми звучи всичко.

# 93
Хепи, а какъв препарат ползваш за прането. Стерилизирането може би до около 6 месец.

Бебешки Персил, Амини  Peace
Сега гледам брошура на Лидъл, доста бебешки неща ще има от утре, та се загледах в някакъв лидълски перилен препарат...
За стерилизирането и аз така мисля да направя - до към 5-6 месец. Считам , че ще е достатъчно.

За специалист по ФМ - с две ръце "за" Чавеева и доц. Томова.

# 94
И аз загледах лидъла, но да си призная бисквитите повече ми привлякоха вниманието. Мисля да купя евентуално еднократни лигавници.

# 95
Магнолия браво за Томи типи  Hug И аз ще ползвам всичко тяхно, даже и електрическата им помпа  Wink

Аз не съм фен на дървените легла, но това което си избрала изглежда супер  Peace

Формил Ултрасензитив в Лидъл е супер за бебета и пере много добре  Peace Мисля утре да отида и да си взема , че в края на седмицата ще имам подарък няколко чувала с бебешки седели в маза и искам да ги изпера сега да махна гадостите, а понатам пак.  Blush
Аз мисля поне до годинка да пера отделно от нашите, но не мисля да гладя защото имаме сушилня, а стерлизирането поне до 6 месеца  newsm78

# 96
  • София
И аз загледах лидъла, но да си призная бисквитите повече ми привлякоха вниманието. Мисля да купя евентуално еднократни лигавници.

Хайде сега и ти  Laughing Какви са тези толкоз впечатляващи бисквитки - ще търся този каталог на Лидъл и аз  hahaha

Ех мама му ....... не знам какво ще правя с този проклет белтък. Хич не ми се яде месо, мляко и млечни хапвам, ама и то не е голямо количество. Като се гледам мога да изкарам само на плодове и зеленчуци. Онзи протеин на биогейм не мога да изпия повече от 10 или 20 гр. на ден. Мисля и аз като Кристи да наблегна на белтъците. Даже преди седмица си купих яйца от падпадъци - мноооого белтъчини съдържат. За моя срам още не съм сварила ни едно.  Embarassed  Сега си пия кафето и ще зякусвам след това. /Станала съм напълно нощно пиле и не мога да заспя до 4-5 часа и после преди 10.30 не мога да стана/ Вчера от био маркет Балев си купих йогурт от козе мляко - някакъв австрийски. И преди съм го пила, много е вкусен и много малко количество - 150 гр. - на кътния ми зъб се захваща само.  Joy Затова вчера като видях, че са го намалили /някой разновидности, защото има натурален и с вкусове на различни плодове/ порди изтичащ срок на годност - след 2-3 дни изтича и от 3 лева са го направили на 1 си взех 10. Така де, още вчера след Ледена епоха изпих три, сега със закуската ще смотам още три и то до утре са отишли. Много вкусни и полезни, ама, ако само с такива вкусотии се изхранвам ще струвам колокто теглото си в злато, а както знаете теглото баш сета си се увеличава непрекъснато  Mr. Green
Вчера от Македония баща ми ми е купил Кумановска урда /демек извара/. По спомени преди бременелския период ми беше много вкусна и без нужда изяждах от нея значително количество. Тя нама нищо общо с тези тебишири от магазините - а си мирише на прясно мляко и масло. Та го пратих да ми купи. Сега да видим дали ми е толкова вкусна.  Mr. Green А иначе от този Балеви био маркет преди време си бях взела една малка кофичка 250 гр. пълномаслена извара от козе мляко. Еми пълна вкусотия - перфектна за следобедни закуски с един плод. Аз в началото се усъмних, че нещо съм се объркала, защото изклеждаше и наподобяваше вкуса на заквасена сметана, но после се разтърсих из нета и намерих инфо, че изварата се приготвя по два начина - единия е такъв при който става точно като заквасена сметана - той дефакто прави най-полезна изварата и другия начин по който изглежда като пресечено сирене. И двете са полезни, разбира се, ама първата повече. Та бях решила да си купувам по няколко от нея и да ям по една на ден, ама тя пък взе, че изчезна за момента - нямало доставки.
Чувствам се гузна. Толкова да го чакам и искам това бебе, а да съм толкоз безотговорна.  ooooh! Още ми са в главата думите на Сигридов /изключвам другите глупости дато наръси/, че не храня добре бебето. А аз имам чувството, че все нещо хапвам.
Сори за пространните съчинения.  Hug

Синеока аз не съм от впечатляващите се лесно, но това обзавеждане ме впечатли наистина. Като ходихме да гледаме Пали и всъщност харесахме леглото и скрина /преди време съм ги пускала тук/ мъжа ми, който се занимава със строителство и преди време имахме и бизнес с мебели, които внасяхме от Хърватска /много качествени и направо вечни/ и разбираме достатъчно от мебели, като отворихме гарделоба, той вътре халтав, с едни летвички паянтови. На външен вид - добре, ама отвътре... Та понеже гледахме и други марки - Микуна, Бебе Италия и още доста и повечето имаха само хубави креватчета /като че ли само до там им стигнали силите/ и другите мебели накак направени през пръсти / със сигурност не си заслужават и половината пари, ама като стане въпрос за бебешки неща - всичко е по-скъпо/ та при това бебешко обзавеждане скрин, шкафчета, полици бяха направени добре - няма остри ръбове вътре да си срежеш ръката - на мен често ми се случва  Mr. Green Да не говорим, че и на външен вид изглеждат много добре. На живо имам предвид, защото на снимка всички са красиви, а като ги пипнеш и видиш на живо - вече не.
Освен това са на по-ниска цена от тези, които харесахме на Пали, а и в момента има 15% намаление - мисля до края на август.
Радвам се, че си забременяла - нищо по-важно от това няма на този етап. Креватчета и мебели винаги могат да се купуват - гледай да къткаш бебчето на топло и уютно до термин, пък другото само ще си дойде. Аз просто вече съм на вълна обзавеждане, което все отлагах, защото нямах много желание за това и сега ми се отприщи с пълна сила.  Joy

Ох, надух ви главата, значи - прескачайте ме мацки, аз си изливам мислите, ама вие да не сте пък длъжни да ми четет писанията  Hug
Хайде усмихнат ден ви желая  bouquet

# 97
Magnolia, не мисля, че си безотговорна. В крайна сметка ядеш/пиеш протеин колкото можеш. Аз лично също не успявам, особено когато имам излизания през деня.

# 98
Магнолиа, екстра са си писанията...предпочитам такива, отколкото за болежки.

# 99
На мен пък ми харесват повече дървените кошарки, но май ще вземем от преносимите. Аз съм фен на винтидж стила и тази, която Магнолия е показала ми харесва много.
Моите приятелки и сестра ми стерилизираха до година, много ми се вижда на мен.

# 100
Магнолия, чета те с интерес, много сладкодумно пишеш Simple Smile.Аз също не се храня така както ми се иска, бях се засилила 3 дни с по едно яйце, е до там бях...месо никак не ми се яде, но колкото мога толкова.

# 101
Момичета какво да правя нощес сънувах че ме хапи котка и то взе че се случи само че ме одра

# 102
Момичета, когато казах на докторката, че не ми се яде месо, тя ме посъветва да хапвам често сурови ядки, без фъстъци. Ако ще е от помощ на някоя  Hug

# 103
Момичета какво да правя нощес сънувах че ме хапи котка и то взе че се случи само че ме одра
Домашна ли е, обезпаразитена? Имаше ли кръв? Ако е лека драскотина, не виждам проблем.

# 104
  • От Луната
Магнолия, за мен беше много интересно да те изчета, изобщо приятно четиво е Simple Smile
Банарама и аз предпочитам дървените легла, някак по-стабилни ми се виждат, освен това живеем в къща и зимата е по-хладно, лятото обратното ... и за съжаление кошарката ще е за при баби и пътуване. Кумовете ще ни подарят и легло, кошара и проходилка. Като леглото си е направо ново, защото тяхната принцеса спа до 2г в кошарката, но се беше научила със скокове вътре да я мести, въпреки че има цип отдолу, който си беше отворен и тя си излизаше. Та тъкмо купиха дървеното легло и сина им писна че иска нова стая, така направиха стаи и на двамата и леглото си останата така.
Все пак искам по някое време догодина да си направим детска стая, и това легло ще си им го върнем или ще отиде на село, като ходим там, да не мъкнем кошарата, че то като сложиш кошара, количка, дрехи, играчи, и то не остава място за нас  Crazy

Да си призная, не знам какво ще е, мен ме мързи та две не виждам. Ще гладя, няма как, ще перем отделно поне до годинка, за стерилизиране не знам. Даже не знам какъв стерилизатор да вземем. Снаха ми и сега пере дрехите на малкия от делно ... но подозирам, че за да не си цапат техните  Joy  с петната малини и шоколад. Той е на 7 почти, а като яде, около него поне два гълъба могат да преядат Crazy . Мъже! Някои и на 70 така си се хранят  Joy  

За хранене, в момента съм пълна скръб! Нищо не мога да ям ... само на хляб ме гони и започвам да придобивам застрашителни размери... дано скоро размине този период и да мога пак да си мина в режима.

Хелиус, знам за ядките, но и те не ми понасят, а в комбинация с В съвсем не е добра идея Sad

PS Тези бисквити ме заинтригуваха ...  Mr. Green chef Blush

Общи условия

Активация на акаунт