Забременели след инвитро - тема 28

• 46 117
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Амини може ли линк, че и на мен ми се върти такава идея? Колко време ти отмема с този уред стерилизацията?

От най-простите е моят уред, на две нива, махам средното (т.е. решетката) и побирам и големите шишета изправени Simple Smile

http://www.technopolis.bg/bg/Steamers/Steamer-PHILIPS-HD9115-00/p/823478

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 20:01 от amini

# 76
Амини,  благодаря.
Маргаритке, добре са ти изследванията.

# 77
  • София
Исках да се включа към вас след като минат двата прегледа, които предстоят (идната седмица съм последно при Персенска, а следващата седмица съм на ранна ФМ), за да ми е спокойно, че всичко е наред. Забременях от 3 опит при д-р Персенска, както вече споменах, болница Надежда.  Термин - 3 март 2017г. Друго към този момент не зная  Embarassed
Благодаря за топлото посрещане!  Hug

# 78
Бимба, забравих да ти кажа, че пускам за 10 мин да се стерилизира.

# 79
Амини, струва ми се много добра идея това с уреда за готвене на пара. Много практично.
Иначе аз съм купувала за подарък от стерилизаторите на Чико и останаха много доволни от него.
http://www.patilanci.bg/product/elektricheski-sterilizator-chicc … Yz3Dy3RoCw5jw_wcB
Маргаритка, лека и успешна бременност!
Стефа, честита ти рожба. Бъдете много щастливи заедно.

# 80
  • София
Само от токсоплазмоза се пази. Всичко друго е наред. Имай предвид, че белтъкът ще падне още Peace
Благодаря, Кристи  bouquet
Аз досег до животни нямам, нали само от тях може да се зарази човек или бъркам  Rolling Eyes
А за този белтък... това, че ще пада лошо ли ще е и как може да се вдигне?  newsm78

Благодаря на всички момичета, че се отзовахте на молбата ми толкова бързо  bouquet

# 81
Ами шанса да се заразиш с токсоплазмоза от храна е много по-голям , отколкото от котка. Така, че добре измити зеленчуци, плодове, добре изпечени меса.

# 82
Маргаритке, яж месце, сиренце, яйца. Яйцата, ако са купешки наблягай на белръка, без жълтъка. Ииии не го мисли тоя протеин ще пада ли, ще се вдига ли. Едно пада, друго  се вдига - неизбежно е.

# 83
А да питам стерилизиращите - до кога мислите да стерилизирате?  newsm78
Защото аз с прането вече го давам по-лежерно ... В смисъл, че дрешките на бебчо ги пера с наши горни дрехи /тениски, топове, ризи/ . Та мисля да не се вманиачавам до предучилищна възраст с нон-стоп стерилизиране  Mr. Green

# 84
Момичета, една позната щеше да запазва час при Михова за фетална морфология и биохимичен скрининг, но се е обадила късно та сега няма как да се вмести в графика. Моля, препоръчайте някой друг добър? В Майчин дом кого ще препоръчате за фетална морфология и биохимичен скрининг? Какво ще кажете за Чавеева от Щерев? Благодаря ви предварително.

# 85
Саб доктор Чавеева е много добра, но в темата за клиниката споделят, че за нея няма свободни часове. Знам, че и доктор Виолета Стратиева е също много добър специалист.
Хепи, а какъв препарат ползваш за прането. Стерилизирането може би до около 6 месец.

# 86
  • София
Аз за феталните ходя при Сигридов в Св.Петка и съм много доволна,но запазвам час месец по рано.

# 87
Здравейте на всички.
Честито на новите момичета, да си кретат спокойно до термин.  Grinning
Стефа, добре дошъл на Божидар, отдавна го чакахме, да го цункаш от мен. Да расте здрав, умен и красив!

# 88
  • От Луната
И аз съм при Сигридов, но имам час от преди месец. Ако сте много настоятелни може и да я вместят. Моята ФМ е в четвъртък, ще мога да кажа дали съм доволна чак тогава.

# 89
Само от токсоплазмоза се пази. Всичко друго е наред. Имай предвид, че белтъкът ще падне още Peace
Благодаря, Кристи  bouquet
Аз досег до животни нямам, нали само от тях може да се зарази човек или бъркам  Rolling Eyes
А за този белтък... това, че ще пада лошо ли ще е и как може да се вдигне?  newsm78

Благодаря на всички момичета, че се отзовахте на молбата ми толкова бързо  bouquet

Вече са ти отговорили и по двата въпроса Hug

Общи условия

Активация на акаунт