Забременели след инвитро - тема 28

• 46 110
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Честита рожба на Стефа!!!
На всички нови бъдещи мами добре дошли

# 61
Честита радост Стефа

# 62
Стефа, честито!

# 63
  • София
Мама Стефа, да ти е живо и здраво чудото  Hug

Мацки, аз искам да ви питам за стерилизаторите.
Харесала съм на Томи Типи, защото и техните шишенца съм харесала. Вие с какви сте - или още не сте взели?

# 64
Аз взех на Чико 2в1, а шишетата са ми НУК.

# 65
Аз си взех урез за готвене на пара, после ще го ползвам за пюрета.

# 66
Мацки, аз искам да ви питам за стерилизаторите.
Харесала съм на Томи Типи, защото и техните шишенца съм харесала. Вие с какви сте - или още не сте взели?

Аз няма да хваля вече моя 3 в 1 , че от Кенгуру ще искам вече процент за реклама ...хахах....  Joy

# 67
Амини може ли линк, че и на мен ми се върти такава идея? Колко време ти отмема с този уред стерилизацията?

# 68
Мерси, Момичета. Hug  Ами ще правя каквото кажат, особено сега накрая. Grinning Ядосах се малко, защото левкоцитите са ми били и миналия път доста високи, т.е. един месец сме пропуснали за лечението.  Crossing Arms Но се надявам всичко да е наред накрая.

Аз имам уред за готвене на пара, обаче е комбиниран и уреда е по-скоро с приставка за пара, в която шишетата не се побират прави, само малките до 125мл. Затова си взех и стерилизатор и днес уред за топлене на шишета и бурканчета.  Crazy Скоро няма да имам място за готвене на плота... ooooh!
Стерилизатора ми е на Авент, а уреда за топлене на Нук.  Омеших ги, защото на Нук има кабел за топлене в кола - незнам дали ще потрябва, ама да го има за всеки случай.  Mr. Green Шишетата на Авент, поне Natural се побират. Това е модела: http://www.mytoys.de/nuk-babykostwaermer-thermo-ultra-rapid-3326 … s4CFekW0wodMu4HkQ

Установих,  че има и двойни уреди за затопляне на шишета и бурканчета, за близнаци. Но цената е естествено също двойна. Май сега има всичко в двоен модел за близнаци.  Simple Smile

За подготовка на гърдите, моята акушерка ми каза, въобще да не ги пипам и мажа с каквото и да било, защото мога са си предизвикам контракции.

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 18:28 от Mokka8

# 69
  • София
Здравейте момичета,
бременна съм в 11 г.с. и днес пусках изследвания на своя глава, без да са ми назначени от доктор... уж за мое спокойствие.... да обаче резултатите, като гледам референтните стойности, въобще не са добри (става въпрос за рубеола и цитомегаловирус), но пък и грам не разбирам..... Моля на някой ако му говорят нещо тези резултати да сподели мнение.
Също така чета в чужди сайтове, че съществуват и Rubeola и Rubella като само Rubella може да окаже вредно влияние на плода -
http://www.babymed.com/love/measles-rubeola-infection-during-pre … ancy-complication

Благодаря!

# 70
  • В сърцето на любимия човек
Не се тревожи за рубеолата,резултата показва, че си я изкарала и имаш имунитет.
За останалите не мога да коментирам.

# 71
  • София
Не се тревожи за рубеолата,резултата показва, че си я изкарала и имаш имунитет.
За останалите не мога да коментирам.
Пънче, много благодаря!  bouquet
Като се успокоих малко, попрочетох в нета и ми стана ясно какво всъщност означава IgG.
За нула време тези резултати успяха да ме подлудят  #Crazy

# 72
Само от токсоплазмоза се пази. Всичко друго е наред. Имай предвид, че белтъкът ще падне още Peace

# 73
  • В сърцето на любимия човек
Така и така вече си в темата, та да ти кажем добре дошла и по-малко тревоги до термин  Hug
В коя клиника успя, едно или повече бебчета очакваш и кога  bouquet

# 74
Честито бебче на мама Стефа  Hug  Heart Eyes

Магнолия, ако говориш за парния стерлизатор на Томи типи, смело го взимай  Peace

Маргаритка, добре дошла и лрка до термин  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт