Забременели след инвитро - тема 28

• 46 099
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за подкрепата. На никого не го пожелавам това мое безсъние и притеснение. Бъдете положителни, колкото  и да ви е трудно.

# 46
  • София
Синеока,и аз бях при Вакрилов и съм с отлични впечатления от него. При нас нещата се получиха от първия опит и според мен,голяма заслуга за това има той.
Иначе за ЖК съм при д-р Ташков,при него и ще раждам,а за феталните ходя при Сигридов. В понеделник съм на втората фм и нямам търпение да се уверя,че всичко е наред.

# 47
А къде ще раждаш при Ташков? В Надежда или?

# 48
  • София
Да,в Надежда

# 49
Здравейте, момичета! Поканиха ме днес във вашата тема, аз се подвизавам на няколко места, най-често в декемврийската темичка Flutter
От София съм, чакам момиченце в началото на декември, четвърто Икси в Щерев. Първа бременност и мнооого чакана и желана! Имах проблеми в началото, отлепване на сакче, после на плацента, лежане в болница и доста лежане вкъщи! Дано всичко е наред с бебка и с всички бебенца от темата!!! Лека бременност да си пожелаем всички! Спокойна нощ! Hug

# 50
Добре дошли на новите Момичета и безпроблемна бременност до край!  bouquet

Честит Божидар на Стефа, да расте здрав, силен и да има много късмет!  Hug

Мерси на Пънче за темата, да е пълна само с положителни новини и още мноого нови Бремелинки!  Heart Eyes

Така, като гледам списъка, наближава и моя ред...направо не ми се вярва още, ама никак!  Crazy
Днес бях на преглед, девойките са по около 2200 и 2400 и към 47см.  Heart Eyes Тоновете бяха премеждие, че едната беше много буйна, а другата е така напречно, че сърчицето й се пада отсрани на корема ми, направо почти на гърба.  Crazy Ще се видим пак след две седмици, сигурно за последно. Мислех, че сега ще го караме всяка седмица, ама тц.
Имам доста завишени левкоцити в урината и затова ще пия антибиотик, 6 дни. Уж не е опасен за Бебките.  Praynig Ако някой има друга информация по въпроса, моля да сподели.

# 51
Мока, категорично не е опасен антибиотика. Скритите инфекции категорично са по-опасни.

# 52
Момичета до коя седмица пихте тия хапчета взех да се притеснявам а и тоя фрак сипарин по два на ден не ми остана здраво място

# 53
Тонита уточни  кои хапчета, аз пих до края, и клексан бих доста след раждането.

# 54
Да имах предвид за фраксипарина и утрогестана иначе пия геритамин ,тиогама ,преднизилон ,фолиева киселина, витамин д капки, л тироксин ,бромокриптини ,Сиофор имаше и други но те бяха за водата която бях  събрала в корема ,но тях ги спряхме. А за сиофора повечето момичета пишат че им го спират след положителен резултат .

# 55
Имало нова тема... мерси, Пънче  Hug

Мока, на мен два пъти ми се наложи да пия антибиотик Зинат заради висок СRP, не се притеснявай. Вярно редът ти е почти дошъл  Heart Eyes

Добре дошли на новите бремелинки  Hug

# 56
Да е здрав и честит малкия-голям Божидар на мама Стефа и на цялото и семейство!

helios13 Добре дошла!  bouquet

# 57
  • В сърцето на любимия човек
Честито щастие на мама Стефа  bouquet

Добре дошли и на новите момичета с пожелания за спокойни и леки бременности  bouquet
Добавих в списъка Цветето и Хелиос, като от други теми се ориентирах за термините им. Моля когато някоя бъдеща мама пожелае да я включа в списъка да си напише термина тук или в лично съобщение до мен и ако знае цвят и брой щъркелчета още по-добре  Hug

# 58
  • От Луната
Аз вече спрях всички лекарства. Преднизолон и естрофем до 8ма седмица, утрогестана го спрях сега в 11та. Сега имам еутирокс, фк, вит Д, дуфалак (детска доза, понеже положението е страшно).
Имах клексан, аз съм хомозигот на пай, но спрях АП в 6та седмица, А клексана в 8ма. Нямам кървене, но лигавицата около ембриончето беше много рехава и с кръвонасядания. За 10 всичко се нормализира, та ето че съм жив пример при който клексана повече навреди от колкото да помогне. Следя коагулация на три седмици, понякога и по често, но все още съм много разредена.
Дано съм помогнала Simple Smile

Дописвам: отчитам като грешка това че не проверих коагулация преди да започна клексан и АП. Сега нямам представа какви са нормалните ми стойности.  Всичко в ПКК и коагулация е нагоре с краката. Нищо не разбирам. Чакам да мина бхс и фм и тогава ще търсим решение. Обмислям и консултации с хематолог.
Оххх 100 редакции. Геритамин кой е назначил!? Според мен трябва да го спреш незабавно, вит. А се натрупа в организма и не полезен за Б. Пих го само до пункцията, след това пиех до 6та седмица само вит. Е. Това обаче не е назначено от док, А самосиндикално си го пиех.

Последна редакция: сб, 13 авг 2016, 10:32 от ♥Синеока♥

# 59
Стефа,честита рожба bouquet                                                                                                                           
Лека и спокойна бременност на новодошлите,темичката се раздвижи много положително bouquet

Общи условия

Активация на акаунт