Бременни майчета от Добрич (тема 2)

• 89 010
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
Да, проучих ги нещата вече за Балчик.
 Ще дам шанс и на Майчин дом във Варна. Много добри мнения има за там. Relaxed

# 286
  • БГ
Здравейте, знаете ли колко струва записа на тонове в болницата? Питам понеже явно тук не е практика да се дава направление за безплатен запис на тонове в болницата, а се искат по 20 лева от следящия бременността.

# 287
Здравейте ,отдавна не е писано но може ли да ми дадете актуално мнение за Петев Стоилов  и Милев - засега клоня към Милев искам да отида да се прегледам някъде ,живея в чужбина ,но се прибрах за малко и трябва да мина Ж.К но и искам да ми се погледне единичната артерия, оказа се че бебчо е с една вместо с две и искам да се види дали всичко е наред,чета много мнения за Стоилов и съм объркана много и не знам.Благодаря предварително.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 13:34 от Жизел24

# 288
+1 Стоилов. Хубаво е да се погледне проблема на фетална морфология. Петев не прави фетални морфологии, а Милев е търговец, не лекар. Освен това други лекари са споделяли, че той няма квалификация да извършва фетална морфология.

# 289
+1 Стоилов. Хубаво е да се погледне проблема на фетална морфология. Петев не прави фетални морфологии, а Милев е търговец, не лекар. Освен това други лекари са споделяли, че той няма квалификация да извършва фетална морфология.
Мен за Стоилов единствено ме притеснява че казват че много претупва пациентите вече и ,че има доста сгрешени и не погледнати на време диагнози,това ме притеснява.

# 290
Последно бях при него преди 6 години. Бях бременна по това време с проблем в кръвопотока към бебето. Обърна ми внимание, прегледа всичко много обстойно и ми обясни подробно какво е положението, какво може да се обърка и за какво да следя. И ми обясни кои храни са ми противопоказни в това състояние. Ако имаш профил във фейсбук, можеш да попиташ в групата “Майките в Добрич” за актуално мнение.

# 291
Последно бях при него преди 6 години. Бях бременна по това време с проблем в кръвопотока към бебето. Обърна ми внимание, прегледа всичко много обстойно и ми обясни подробно какво е положението, какво може да се обърка и за какво да следя. И ми обясни кои храни са ми противопоказни в това състояние. Ако имаш профил във фейсбук, можеш да попиташ в групата “Майките в Добрич” за актуално мнение. Благодаря ще попитам

# 292
Може ли мнение за нормално раждане в болницата в Добрич, или в Майчин дом Варна? Дават ли детето веднага и стои ли при майката, или го носят само за хранене?

# 293
В болницата в Добрич дават бебето и то стои при майката. Веднага не е. След естествено раждане наблюдават майката за усложнения около 2 часа. След това се качва в стаята и се носи бебето. През тези два часа и бебето се преглежда. След това бебето се взима само за прегледи и пак се връща.

# 294
Здравейте, някой раждал ли е планово секцио скоро в Добрич? Какви са цените ? Има ли някой списък какво точно искат за майката и бебето? Благодаря предварително 😊

# 295
В болницата в Добрич дават бебето и то стои при майката. Веднага не е. След естествено раждане наблюдават майката за усложнения около 2 часа. След това се качва в стаята и се носи бебето. През тези два часа и бебето се преглежда. След това бебето се взима само за прегледи и пак се връща.
Ох, знам, че ми беше отговорено, но една майка ми каза, че при нея са дали бебето чак на другия ден. Родила естествено, без усложнения, сега не съм сигурна какво да правя

# 296
  • Добрич
Аз родих 2015.Вечерта в 22ч.Естествено без упойка.Мен ме оставиха в стаята ,бебчо го взеха в Неонатологията.На сутринта отидох ,попълних документи и ми го дадоха.Оказа се,че не са добре  изследванията и малкия беше 5 дни в Неонатологията.
Ако всичко е ок бебето ще си седи при теб.
Грижат се добре за бебетата.
Изписват ви,когато всичко е ок.

# 297
Аз раждах през 2020 и 2024г. в МБАЛ Добрич. И двата пъти секцио, донесоха ми бебетата на 2-рия ден ден на обяд. Стаите са чисти, има топла вода(изгарящо гореща, споменавам, защото съм чувала спекулации, че няма), телевизор, за отопление не мога да кажа, защото и двата пъти беше 40 градуса през юли, но пък в стаите не се усещаше чак толкова горещо. Акушерките, които срещнах също бяха внимателни, както и младите доктори. За цени и списък, нямам спомен съжалявам, но във фейсбук Майките на Добрич със сигурност има. И за д-р Милев мога да споделя позитивно мнение, изключително подробно преглежда и мери кръвно налягане и телесно тегло по време на прегледа. Аз съм много доволна от женската консултация при него.

# 298
Здравейте, майчета. Може ли по актуална информация относно докторите Хаджиларски и Петев, бих желала да раждам естествено, разбира се ако няма друг проблем . Също така бихте ли ме насочили към лекар специалист по фетална морфология, чета различни мнения за лекарите от Добрич и Варна. Ще съм благодарна за помощта!

# 299
За морфология Милев ДКЦ 2, изключително любезен и внимателен обстойно преглеждане, носете си флашка дава всички снимки който прави.

Общи условия

Активация на акаунт