Бременни майчета от Добрич (тема 2)

• 87 783
  • 303
  •   1
Отговори
# 300
  • Charming
Здравейте, аз съм доволна от д-р Петев - имам 2 раждания при него. А за морфология - д-р Стоилов, също мн подробно обяснява.

# 301
За морфология Милев ДКЦ 2, изключително любезен и внимателен обстойно преглеждане, носете си флашка дава всички снимки който прави.

Милев с две ръце! Изключително обстоен преглед, много подробно ми обясни всичко, което преглежда, но, ако е за първа морфология, той не прави биохимичния скрининг.

Относно Хаджиларски, ходих при него известно време и макар, че наистина е мил и вежлив, на мен ми се стори всичко много претупано и се записах при доктор Люцов във Варна

Относно топлата вода - лежах преди две седмици за задържане и наистина, от околните стаи идваха в моята да се къпят, защото в техните нямаше топла вода, а в моята имаше. Може би това се отнася само за болничните стаи, а не за стаите за родилки

# 302
Здравейте, някой има ли отзиви за ясновидката Керанка до у-ще"Йордан Йовков" ?

# 303
Здравейте!
Ако предпочета да пропусна или отложа имунизацията на детето ми  веднага след раждането, как става това? (Не отварям тема за дебат ЗА и ПРОТИВ ваксините,  моля да се коментира по самия въпрос)
Чувала съм, че се подписва някаква декларация и че трябва да се погрижа тази декларация да достигне до израждащия екип.
Моля, ако някоя майка е пропуснала първата имунизация на бебето, да сподели как от документална гледна точка.
Благодаря предварително !

Общи условия

Активация на акаунт