Къде в Русе?!Тема -9

• 137 552
  • 802
  •   1
Отговори
# 765
Не знам за Панорамата, обаче в основния Ресторант Градина обслужването е ужасно. Храната горе-долу. Брускети с три вида плънка са едни сухи парчета хляб с  подръчни материали от кухнята.
Заради поведението на сервитьорите последно си тръгнахме без да вечеряме. Направиха скандал и не ни се оставаше.
Рига е доста застинал в СОЦ-а. Бих избрала друго място.

# 766
Някой знае ли дали "Панорамата" в хотел "Рига" работи и как е положението там. Търся хубав ресторант за вечеря в тесен кръг. Не искам оркестър и дандания.

Бях на вечеря в "Панорамата" преди около два месеца, всичко беше добре. Храната беше много вкусна и добре поднесена, а обслужването - точно като в класически ресторант, по етикет. Нямам представа какъв бюджет си определила, но лично според мен цените са доста високи.

# 767
Някой знае ли дали "Панорамата" в хотел "Рига" работи и как е положението там. Търся хубав ресторант за вечеря в тесен кръг. Не искам оркестър и дандания.

Със сигурно там няма да намерите оркестър, а лека фонова музика от пиано.
И със сигурност в Русе няма да намерите по класен ресторант от Панорама. Имайте предвид, че не работи в неделя Wink

# 768
Благодаря ви. Аз също скоро ходих в основния ресторант (на банкет) и не беше особено добре, но от Панорамата имам добри спомени от преди. За цените, предполагам че ще са високи, все пак, надявам се да не е прекалено. А поводът ми се пада в сряда, така че се вмествам в работното време Simple Smile

# 769
Може да погледнете и заведене Riverside.

# 770
Може да погледнете и заведене Riverside.

Да, добре изглежда на снимки, но не ми е познато. Трябва да се види на място.

# 771
Ресторантът на хотел Ана Палас. Професионално обслужване, добра кухня, няма навалица, спокойно е.

# 772
  • Русе, България
Ресторантът на Левента е също добър избор, цените са съпоставими с Панорамата на Рига.

# 773
Здравейте! Моля Ви да ми препоръчате къде в Русе мога да отида за медицинско почистване на лице. Искам да се направи диагностика на кожата на лицето ми от професионалист. Както и да ми предложат най-доброто решение според типа кожа и да ми дадат някакви съвети. Много ще съм ви благодарна, ако някой може да ми препоръча нещо.

# 774
Здравейте! Адаптера на епилатора ми свърши курса, някой има ли представа къде мога да намеря такова нещо? По големите вериги за техника няма, онлайн го намерих на едно място, но тъкмо са излезли отпуска и не обслужват поръчки.

# 775
  • в огледалото на живота
Здравейте! Адаптера на епилатора ми свърши курса, някой има ли представа къде мога да намеря такова нещо? По големите вериги за техника няма, онлайн го намерих на едно място, но тъкмо са излезли отпуска и не обслужват поръчки.
Провери на пазара в магазинчето за калъфи и зарядни устройства.Влизаш от пешеходната пътека на у-ще ''Й.Йовков'',след железарията и авто консумативите се пада.

# 776
Здравейте, момичета!
Имате ли представа къде в нашия град се правят временни татуировки? И дали изобщо някой прави.
Благодаря ви

# 777
Момичета, да питам и вас като съгражданки 😎
Решила съм да увелича бюста си, събирам мнения за лекари и клиники, за сега към Варна при Заякова, но ще се радвам и на вашите препоръки, не намерих мнения за някой русенец..
Давайте на лични да не спамя тук 🌹

# 778
Момичета, да питам и вас като съгражданки 😎
Решила съм да увелича бюста си, събирам мнения за лекари и клиники, за сега към Варна при Заякова, но ще се радвам и на вашите препоръки, не намерих мнения за някой русенец..
Давайте на лични да не спамя тук 🌹

Аз лично правих реконструкция на гърдата ( с имплант силикон) в София при доц. Тепавочарова и синът ѝ.
Отношението на целият екип беше страхотно. Много внимателни. Много съм доволна!!

# 779
Не го прави в Русе! Инам 2 приятелки, доволни от Данев във Вита.

Общи условия

Активация на акаунт