Къде в Русе?!Тема -9

• 137 552
  • 802
  •   1
Отговори
# 780
Някой знае ли дали "Панорамата" в хотел "Рига" работи и как е положението там. Търся хубав ресторант за вечеря в тесен кръг. Не искам оркестър и дандания.
Поводът вероятно е минал, но да препоръчам ресторанта на хотел Кристал, зад Старата поща. Хубави кухня и лятна градина, няма музика и дандании.

# 781
  • София
Мами, някой знае ли от къде мога да си купя аспиратор за нос Baby Vac? Мъжът ми е питал в две дежурни аптеки, обаче от там го препращат към детските магазини. Погледнах в сайта на Хиполенд - няма такова нещо. Тъй като не живея в града от години, не съм запозната къде има големи детски магазини с богат асортимент. Вариантът поръчка по интернет не ме устройва, след два дни няма да ми трябва, а малкият е с ужасно запушен нос. Благодаря предварително!

# 782
Не съм сигурна, но може да попитате в магазн Штъркел на ул. Борисова

# 783
  • София
И в Штъркела нямат. Благодаря Ви, все пак Simple Smile

# 784
Питайте в магазини Доналд Дък(на гарата с/у Космос) и Вълшебство(на центъра бившата Валентина)

# 785
Вълшебство нямат. Проверено Wink

# 786
Може би късно се включвам, но вземете най-обикновен Аспиратор за нос на Чико и пробвайте. Тип помпичка е ръчен, на вакуумен принцип работи ръчно.
При моето дете вадеше всичко от носа преди да се научи да духа. И физиологичен разтвор в нослето. Знаете си.

# 787
Здравейте! Моля Ви да ми препоръчате къде в Русе мога да отида за медицинско почистване на лице. Искам да се направи диагностика на кожата на лицето ми от професионалист. Както и да ми предложат най-доброто решение според типа кожа и да ми дадат някакви съвети. Много ще съм ви благодарна, ако някой може да ми препоръча нещо.

# 788
Здравейте! Моля Ви да ми препоръчате къде в Русе мога да отида за медицинско почистване на лице. Искам да се направи диагностика на кожата на лицето ми от професионалист. Както и да ми предложат най-доброто решение според типа кожа и да ми дадат някакви съвети. Много ще съм ви благодарна, ако някой може да ми препоръча нещо.

Такава диагностика ми правиха преди години при представянето на някакъв апарат
Скрит текст:
в Орифлейм
Освен самата диагностика на кожата на лицето се попълваше и въпросник. Въпрсите бяха от типа - в затворено помещение ли работите, как се отоплява/охлажда помещението, каква козметика ползвате, кога си чувствате кожата най-приятно....
Накрая някаква програма ти вадеше козметиката, която е най-подходяща за твоя тип кожа
Скрит текст:
но само от тяхната марка
.

# 789
  • София
Относно аспиратора за нос - не намерихме Baby Vac, накрая взехме ръчен на Канпол, при който родителят играе ролята на прахосмукачка и засмуква с уста от другия край на маркуча - временно закърпихме положението.  Благодаря на всички, които се отзоваха Simple Smile

# 790
Бихте ли ме упътили къде да намеря някакви рекламни листовки, брошури, флайери за Русе? Предварително благодаря!

# 791
# 792
Към момента къде ще ми направят добре веждите косъм по косъм без да изглеждам като Нинджаго?

# 793
Аз си ги направих в салон Евелин, много съм доволна. И цената е супер.

# 794
Много благодаря! За там си мислех и аз, но не бях сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт