Къде в Русе?!Тема -9

• 140 348
  • 802
  •   1
Отговори
# 90
# 91
200 лв косъм по косъм??? - много малко ми се струва! Толкова ми обявиха за освежаване на перманентния от салона на Бисерка Петрова, при това - в СОфия (вече  май не работи в Русе)...

# 92
Толкова  Peace

# 93
Препоръчайте ми някоя сериозна фирма, искам да си преместя външното тяло на климатика, да не вземат много скъпо и да са отговорни.

# 94
Здравейте! Simple Smile
Препоръчайте ми GSM сервиз в Русе, в който ремонта е на по-достъпни (ниски) цени. Става въпрос за смяна на екран / дисплей.

# 95
Здравейте! Simple Smile
Препоръчайте ми GSM сервиз в Русе, в който ремонта е на по-достъпни (ниски) цени. Става въпрос за смяна на екран / дисплей.
Милков сервиз на ул. Борисова

# 96
Здравейте! Simple Smile

Много благодаря!  bouquet Много бързо работят. За един ден беше готов Simple Smile

# 97
Радвам се че помогнах  Party

# 98
  • Ruse, Bulgaria
А,къде се намира детски магазин Патиланци?

# 99
Здравейте! Simple Smile

Много благодаря!  bouquet Много бързо работят. За един ден беше готов Simple Smile

Прощавай за въпроса, но колко ти взеха за смяната? Счупих един, който ми беше даден за временно ползване. Whistling Пукнат и неактивен дисплей е при мен.

# 100
Момичета, бихте ли ми препоръчали добър мамолог?
От известно време насам - може би седмица, имам пареща болка в лявата гърда. Не напипвам нищо по-различно от обикновено, но тази пареща болка леко ме притеснява.

# 101
Момичета, бихте ли ми препоръчали добър мамолог?
От известно време насам - може би седмица, имам пареща болка в лявата гърда. Не напипвам нищо по-различно от обикновено, но тази пареща болка леко ме притеснява.

Мъжете мамолози в онкото принципно стават, най-малко за първи преглед да не губиш време.
Но моят съвет е ако продължат притесненията ти, да отидеш при Проф. Д-р Георги Байчев преглежда в Плевен,  иначе работи във ВМА в Клиниката по гръдна хирургия в София.
http://baitchev.com/index.htm

# 102
Начев и Йовчев, работих с тях миналата година по проекта за безплатните прегледи за рак на гърдата.

# 103
д-р Йовчев и д-р Начев имат хубав  апарат в кабинета, а д-р Петрова преглежда само с напипване.Аз съм доволна и от тримата.

# 104
Здравейте,
може ли да ми препоръчате добър масажист в града ?без жени

Общи условия

Активация на акаунт