Къде в Русе?!Тема -9

• 138 739
  • 802
  •   1
Отговори
# 75
И аз съм ходила при д-р Зоя Боянова от Адара и никак не съм доволна.  Naughty Предписва само скъпи лекарства и козметика, които не помагат !  #2gunfire
За д-р Грозева съм чувала само положителни коментари !  Peace

# 76
Боянова работи с аптеката на мола. Насочва все от там да се купуват предписаните от нея лекарства/ мазила

# 77
  • русе
Някой да е ползвал хамалски услуги? Моля да ми препоръчате, а също така и човек за ВИК услуги.

# 78
Някой да е ползвал хамалски услуги? Моля да ми препоръчате, а също така и човек за ВИК услуги.
Venci10, преди време ползвах Хамалите - Русе; бяха много старателни и прецизни.

# 79
  • Русе
Аз пак да попитам ,за замазване след поставяне на ПВЦ дограма, някой майстор/фирма може ли да ми препоръчате? Мерси!!!

# 80
Здравейте!
 Искам да попитам къде в Русе се предлагат дрехи за бременни втора употреба?

# 81
Вчера в Хуманата в Кауфланд видях поне три чифта дънки за бременни. Моите дрехи за бременни все от втори употреби съм купувала. Цената вчера беше 2лв/бр.

# 82
Много ще ви бъда благодарна да ми препоръчате добър кардиолог, който не предписва от рекламните лекарства на медицинските представители а наистина да лекува.Ходих на преглед и като погледнат към рафта с тези лекарства ми прилошава.  От едното се получава запек, от другото се подуваш, а ние имаме такива добри , евтини и изпитани лекарства, които останаха в миналото.

Доволна съм от д-р Симеонова, от няколко години водя близките си при нея.

# 83
Здравейте и от мен!
Искам да попитам, къде в Русе сте най-доволни от химическото чистене. Имам бял панталон със засъхнали петна от кръв и озеленено, които не мога да изчистя..... Дали в химическото ще успеят?!?!?!?
Пробвах с какво ли не, (вениш,немски сапун) и не излизат....  ooooh! ooooh! ooooh!

# 84
Здравейте и от мен!
Искам да попитам, къде в Русе сте най-доволни от химическото чистене. Имам бял панталон със засъхнали петна от кръв и озеленено, които не мога да изчистя..... Дали в химическото ще успеят?!?!?!?
Пробвах с какво ли не, (вениш,немски сапун) и не излизат....  ooooh! ooooh! ooooh!
Пробвай с това: Spot за петна. През тела съм и не знам дали щачих снимката.
http://ecomaxbio.com/images/products

# 85
Здравейте и от мен!
Пробвай с това: Spot за петна. През тела съм и не знам дали щачих снимката.
http://ecomaxbio.com/images/products

Благодаря,ще пробвам! Дано стане  baby_neutral Hug

# 86
Здравейте! Знаете ли колко струва да ми ушият палто с мой плат? Платът ми е подарен и се чудя дали да дам за шиене или да купя ново от някое намаление...

# 87
Препоръчайте ми курс по английски за възрастен. Гледах някакъв център по 250лв за 100 часа. Изобщо не знам как вървят цените ..

# 88
бихте ли ми казали къде мога да си направя перманентен грим на веждите и какви са цените приблизително.

# 89
бихте ли ми казали къде мога да си направя перманентен грим на веждите и какви са цените приблизително.

Коса и стил - 200 лв. техника - косъм по косъм

Общи условия

Активация на акаунт