Къде в Русе?!Тема -9

• 137 819
  • 802
  •   1
Отговори
# 585
Привет от мен! Бих искала да попитам д-р Зарзаланов дали работи със Здравна каса и дали издава болнични?

Да и да

# 586
  • Русе
Дами, споделете от къде да си купя хубав диван, т.е. качествен. Да не се разпадне след 6 месеца или дамаската му да се износи  newsm78

# 587
  • Русе
Аз бих препоръчала Ергодизайн за диван. Цените са им доста високи, но според мен си заслужава. Нашия диван е ъгов с матраци, става на голяма спалня. Самия диван има 2 г. гаранция, а матраците 8 г.

# 588
Привет от мен! Бих искала да попитам д-р Зарзаланов дали работи със Здравна каса и дали издава болнични?

Да и да
Мноооооого благодаря!  bouquet bouquet bouquet

# 589
Здравейте,
моля да ми препоръчате фотограф от Русе за заснемане на детска фотосесия в студио във връзка с рожден ден?

# 590
  • Русе
И аз си търся качествен диван, но да е двуместен(мястото, където ще го слагам е 1,50 м.) и да е разтегателен. Видях, че в Ергодизайн няма такива.

# 591
  • Русе
И са скъпи  Shocked Като знам колко манджи ще изяде въпреки забраната, и кучето, не, мерси  Crazy
Гледах на Мондо, ще се пусна и по Николаевска/Борисова. Друго място  newsm78

# 592
Мак мебели имат не лоши диванчета. Цените също са сносни. Намира се в бившия супермаркет Лилия на Николаевска.

# 593
  • Русе, България
Ние имаме вече седма година диван от Голд Аполо, още старият им магазин до лятното кино работеше. Няма функция разтягане, макар че там предлагат и дивани с такава, мисля, че повечето им модели стават и в двата варианта. На дивана активно се седи, полягва, хрупа чипс и т.н. Grinning Нямаме забележки. Дамаската се зацапва, няма да лъжа, но пък ние си я избрахме светла, почти бяла, та сега й слугуваме. По спомен цените им бяха осезаемо по-ниски, но пък качеството е средно, нормално. Имаше голям избор на цветове и материи. Струва си да се провери.

# 594
  • Русе
Голд Аполо не го ли затвориха?

# 595
Не, магазина им е на ул. "Николаевска" 12 - съвсем близо до тристовището с бул. Скобелев (посока към центъра)
За информация само - затоврили са магазинчето за мебели втора употреба срещу 1во РПУ - до Арда

# 596
Здравейте,
моля да ми препоръчате фотограф от Русе за заснемане на детска фотосесия в студио във връзка с рожден ден?

http://datsaphotography.com/
https://www.facebook.com/datsaphotography/

# 597
# 598
  • Русе
Не, магазина им е на ул. "Николаевска" 12 - съвсем близо до тристовището с бул. Скобелев (посока към центъра)
За информация само - затоврили са магазинчето за мебели втора употреба срещу 1во РПУ - до Арда
Магазина за мебели на Голд Аполо е на Унивармаг-а. На Николаевска продават повече матраци и дребни неща.

Кухненския ни ъгъл на село го взехме от Голд Аполо - 420 лв. беше. Средна хубост, но като цена-модел, размер и т.н., този най-ни допадна. Майка ми втора година спи на него. За сега е здрав. Laughing Дамаската сами си я избирахме, нарочно тъмна, че с тез всеядни деца... Mr. Green В сайта им обаче не намерих двуместни дивани. Все се каня да ги посетя на място, ама ми идват встрани.

# 599
  • Русе
Мерси за насоките  Hug

Общи условия

Активация на акаунт