Къде в Русе?!Тема -9

• 137 650
  • 802
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Камалия, благодаря!

# 691
Здравейте! Бихте ли препоръчали, или се сещате за някоя фирма, която разчиства мазета, апартаменти, изнася стари мебели, мокети, балатуми, боклук и т.н.?
Не е задължително да е фирма, всъщност - просто някой, който предоставя такива услуги.

Днес видях тази обява: Почистваме мази, тавани и апартаменти. Качествено и евтино
0894633317
Благодаря много!  bouquet

# 692
Здравейте, имам молба да ми препоръчате добър нефролог в Русе,  имам проблеми с бъбреците. 

# 693
  • Пловдив
Къде в Русе мога да намеря лекарството ЗЕНТЕЛ???

# 694
Къде в Русе мога да намеря лекарството ЗЕНТЕЛ???

Ами в аптеките...
Ако го няма в момента налично звънят по складовете и доставчиците и питат има ли и в какъв срок могат да го доставят. Ако е изчерпано могат да предложат заместител.
Аз миналата седмица обикалях за едно лекарство на майка ми, което не беше налично в нейните милиграми, а наличните не пасваха да се делят. В една от аптеките ми го замениха с оригиналния продукт с точните милиграми.
Инъче търговци на едро са Либра, Търговска лига, но продажбите им минават през аптеките, не знам дали може да се пазарува директно от складовете им...
Ако искаш, мога да ти дам телефона на аптека Санита, Елизар е много компетентен фармацевт.

# 695
Здравейте, имам молба да ми препоръчате добър нефролог в Русе,  имам проблеми с бъбреците. 
Д-р Петков-нефролог.
Йосифов и Венци Георгиев-са уролози.

# 696
Здравейте, може ли да препоръчате маникюристка в кв. Здравец Изток близо до мола ? Става въпрос за педикюр при бременна жена.

# 697
Мами, ще ми подскажете ли някой "богат" магазин втора ръка (или евтина шивачка която да прави чудеса). Трябва ми светла или бяла тюлена рокля с такъв тип пола

Трябва ми за фотосесия, затова ми трябва възможно най-евтино, без значение размер, скъсаност, петна, цвят и т.н и ще бъде окаляна/замърсена и изхвърлена след това. В централния район на града обикалям редовно от месеци вторите употреби, но никъде не зареждат като цяло по-"такива" рокли. Ако някой знае нещо по кварталите, да даде идея, моля Simple Smile

# 698
Дали няма подобни рокли в магазините, които дават под наем булчински рокли  newsm78

# 699
.. ще бъде окаляна/замърсена и изхвърлена след това...

Как да я върна обратно в магазина след това?

# 700
.. ще бъде окаляна/замърсена и изхвърлена след това...

Как да я върна обратно в магазина след това?

Извинявай, не съм прочела правилно текста под снимката...

# 701
Здравейте, ще съм Ви много благодарен ако препоръчате  някой кадърен и съвестен дърводелец за рендосване и оформяне на греди и дъски.

# 702
Привет,момичета!  Hug
Издирвам магазин за спортни рокли.  newsm78

# 703
Спорт депо може би  newsm78

# 704
Здравейте , момичета! Търся добър психотерапевт в Русе, моля, помагайте Praynig

Общи условия

Активация на акаунт