Къде в Русе?!Тема -9

• 137 619
  • 802
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Здравейте , момичета! Търся добър психотерапевт в Русе, моля, помагайте Praynig

Преди 2 години ходех при Кремена Чорбаджийска. На мен лично много ми помогна. Кабинета й се намира в уличката на х-л "Бистра й Галина".

# 706

Преди 2 години ходех при Кремена Чорбаджийска. На мен лично много ми помогна. Кабинета й се намира в уличката на х-л "Бистра й Галина".

Тя не работи ли само с деца или се бъркам?

# 707
  • Русе
Не, дори не съм сигурна дали изобщо работи с деца.  Peace

# 708
Не, дори не съм сигурна дали изобщо работи с деца.  Peace
Сигурно аз съм в грешка...

# 709
Аз пък искам да попитам  да ми препоръчате мебелна фирма където да ми направят единично легло, матрак ще си поръчвам сама. Не съм правила мебели много отдавна и сега ми се налага да поръчам легло и не знам къде да отида.
На близо до работа имам офис на фирма Декор ВД, попитах там, но ми се иска да проверя още някъде.

# 710
Аз пък искам да попитам  да ми препоръчате мебелна фирма където да ми направят единично легло, матрак ще си поръчвам сама. Не съм правила мебели много отдавна и сега ми се налага да поръчам легло и не знам къде да отида.
На близо до работа имам офис на фирма Декор ВД, попитах там, но ми се иска да проверя още някъде.
На ул. Николаевска до стария родилен и в начолото на ул. Борисова има мебелни фирми. Проверете там Simple Smile

# 711
Благодаря ти!Утре ще отида до там!  Hug

# 712
Здравейте, на ул.,, Доростол,,  до старческия дом имаше оптика на  майка и син мисля някой да знае къде се е преместила, че сега там няма нищо!

# 713
Някой ходил ли е в мола днес? Наистина ли има Черен петък?  bouquet

# 714
Петъка хич не беше черен.. Пълна подигравка бяха тия намаления. Нищо привлекателно. Единствено да речем, че H&M и New Yorker имаха някакви намаления. Всичко останало..пълна мъка!!

# 715
И аз минах набързо...видях 30% на Тенденз, но не беше на всичко, в ДМ имаха 15% на техните марки....не видях някъде нещо драстично намалено.

# 716

Ходих до сега при нея, но замина за чужбина и се налага да търся друг.

# 717
  • Русе
Жалко, за съжаление нямам наблюдение за други терапевти.

# 718
Жалко, за съжаление нямам наблюдение за други терапевти.
Много бях доволна от нея, имаше ефект, но за съжаление замина....

# 719
Здравейте,
Някой може ли да ми препоръча добър сервиз за ремонт на мобилни телефони? Даже ако може няколко добри сервиза  Laughing имам едно Sony Xperia Z3 compact с множество проблеми поради небрежно ползване и реших да му метна хубав основен ремонт ама искам да намеря възможно най-доброто съотношение цена-качество
Благодаря Ви много

Общи условия

Активация на акаунт