Къде в Русе?!Тема -9

• 137 562
  • 802
  •   1
Отговори
# 750
  • Русе, България
Miss_V, в airbnb има не малко варианти за настаняване, ако имаш опит със сайта, няма да ти е трудно да се ориентираш. За 25 лв./вечер, в центъра, не съм сигурна изобщо дали се предлага нещо. Сещам се за едни апартаменти, отдавани на хотелски начала - http://www.lombardi-ruse.com/, но нямам идея как са цените. Вероятно има възможност за индивидуална уговорка, още повече, че не е за кратък период настаняването. Ето още един малък хотел в района - http://hotelamor.org/. Това тук е една сграда, тип частно общежитие, където знам, че се настаняват студенти - http://www.millenniarooms.com/. А пък според гугъл на този телефон - 089 875 1403 - отговаря "Квартирно бюро възраждане", можеш да се обадиш и да попиташ.
Успех!

# 751
Simple Smile успех в търсенето.
Срещу Университета в сградите ДАВ /сравнително нови/, също се дават някакви квартири самостоятелно, но не знам къде се гледат оферти. имаше нещо като Квартирно бюро само за там, но беше отдавна. Имаха реклама на фасадата, не съм ползвала лично.
В Центъра за 25лв/вечер наистина изключено.

# 752
https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8/%D0%B8%D0%BC%D0% … 18&city_id=18

Това излиза в базар.бг
Може да потърсиш и в olx

# 753
  • Варна
Благодаря Ви ! Ще проверя местата, които сте предложили.
Честно казано и аз съм се насочила към този хотел Амор, но все пак търся и по-евтин вариант.
Ще споделите ли мнения за семеен хотел Роджърс ? Виждам  добре изглеждат стаите, но пък си е бирария и не знам какво мога да очаквам от такъв тип място  newsm78

# 754
  • Русе, България
Никаква идея как е хотелът там. Иначе бирарията е хубава, готвят вкусно, не е имало някакви изцепки, а съм сядала поне десетина пъти там. Доста е посещавана и вечер вероятно е шумно, защото има и маси навън. Освен това е поне на 30-тина минути пеш до университета, даже повече.

# 755
  • Варна
Никаква идея как е хотелът там. Иначе бирарията е хубава, готвят вкусно, не е имало някакви изцепки, а съм сядала поне десетина пъти там. Доста е посещавана и вечер вероятно е шумно, защото има и маси навън. Освен това е поне на 30-тина минути пеш до университета, даже повече.

Да и аз имам предположения , че ще е шумно.
Иначе доколкото знам очните ми няма да бъдат в Централния корпус, а в една сграда по ул. Александровска и за това издирвам местенце по централната част Wink

# 756
Факултета по Кинезитерапия имат зали в блока на Борците. Поне преди те бяха там - има няма 10г. Simple Smile
Вдяка квартира в Възраждане ти е на 10-15 мин пеша от там. Около у-ще Възраждане имам предвид. Или Ялта, до Пантеона. Района на Халите също.
Виж ги на картата.

# 757
Аз искам да попитам за добър фризьор-колорист за балеаж ме интересува?

# 758
  • Варна
Факултета по Кинезитерапия имат зали в блока на Борците. Поне преди те бяха там - има няма 10г. Simple Smile
Вдяка квартира в Възраждане ти е на 10-15 мин пеша от там. Около у-ще Възраждане имам предвид. Или Ялта, до Пантеона. Района на Халите също.
Виж ги на картата.

Хааааа научих нещо ново  Joy В блока на борците значи ще ми бъдат лекциите  Laughing
Благодаря ! Ще огледам в тези райони, ориентирах се и се разходих с чичо гугъл мапс-а Wink

# 759
  • Русе, България
Аз искам да попитам за добър фризьор-колорист за балеаж ме интересува?
Диана Петкова и Моника Иванова в имидж студиото "Коса и стил". Във фейсбук страницата качват много, много снимки "преди" и "след", там има и координати за връзка.

# 760
Някой знае ли,дали има друг транспорт от Отопени до Русе ,освен Пегасус груп и таксита?

# 761
Препоръчайте ми къде да си направя механично почистване на лице, по възможност да работят до късно и да ме вземат към 19ч.  bouquet

# 762
Благодаря и се радвам ,че ви харесва.

# 763
За колористки и балеаж като стана дума, тази Моника Иванова не беше ли преди това в салон =Хубава жена= срещу халите?

# 764
Някой знае ли дали "Панорамата" в хотел "Рига" работи и как е положението там. Търся хубав ресторант за вечеря в тесен кръг. Не искам оркестър и дандания.

Общи условия

Активация на акаунт