Как да кажа на гостите си, че не ги искам с дете

• 117 636
  • 1 600
  •   1
Отговори
# 165
"Защото тя е домакинята" Shocked пак ли сме в Средновековието...
Знаете, че жените са били домакини, защото не са имали професия нали?
Нямам думи...

Вишна 123, когато гостите са у вас- ти си домакинята. Това не означава че си жена без професия, нали? А човекът, който сам или с чужда помощ сложи масата и обслужи гостите си с питие, как се нарича?
А когато ти си на гости- домакинята е друга. Факт, неоспорим!
А мъжът е домакин! Факт неоспорим!
Неговата роля каква е? Да седи на масата докато слугуваш ли?

# 166
За първи път чувам, че когато ти дойде някой на гости, ти трябва да се изнесеш от спалнята или апартамента си?! Shocked

# 167
Разговора на който присъствах по телефона беше: да нямя проблем ние ще се изнесем в майка и и щи ви оставим на спокойствие.

# 168
Тя просто не може да повярва, че и мъжете готвят. При моите родители само баща ми готви.

# 169
Е, то това не са гости, а осигуряване на подслон. Дано на дивана у майка ти да е удобно.

# 170
Разговора на който присъствах по телефона беше: да нямя проблем ние ще се изнесем в майка и и щи ви оставим на спокойствие.
Тоест мъжът ти иска, вие двамата да се изнесете за 2 дни и да отидете при майка ти, за да може семейството на брат му да живее у вас?!

# 171
"Защото тя е домакинята" Shocked пак ли сме в Средновековието...
Знаете, че жените са били домакини, защото не са имали професия нали?
Нямам думи...

Вишна 123, когато гостите са у вас- ти си домакинята. Това не означава че си жена без професия, нали? А човекът, който сам или с чужда помощ сложи масата и обслужи гостите си с питие, как се нарича?
А когато ти си на гости- домакинята е друга. Факт, неоспорим!
А мъжът е домакин! Факт неоспорим!
Неговата роля каква е? Да седи на масата докато слугуваш ли?
Стига де! Домакинът ще налее питие, домакинята ще сложи нещо друго на масата. Едва ли е приятно само един от тях да "слугува", а другия да се скатава. Когато имам гости не слугувам, когато слагам масата за семейството си - също. Въпрос на гледан точка. За гостите съм домакиня, за семейството си съм майка, съпруга. Глезя ги. После ММ и дъщеря ми почистват масата. Имам си и слугинаж! Mr. Green

# 172
  • София
Първоначално мнението ми по въпроса беше друго,но след последния ти пост смятам,че си в абсолютното си право да не искаш да се махнеш от дома си,за да може други да спят там,било то и роднини.

# 173
Продават много симпатични кучешки къщички в Бриколаж. Вземете две или една по-голяма и я сложете до асансьора за децата да спят там.  Crazy

Хората са били някъде и идват за ДВА дни, къде се предполага да си оставят децата мимоходом?

Прочетох само първата страница и смятам подобно "семейно" отношение към племениците за ... дори нямам дума за какво. Това са деца, а не тазманийски дяволи. Да не можеш да посрещнеш племениците си? Хм ...  Rolling Eyes

# 174
Видях и поправих Wink А питал ли е тъщата дали е удобно или не е важно?

# 175
Продават много симпатични кучешки къщички в Бриколаж. Вземете две или една по-голяма и я сложете до асансьора за децата да спят там.  Crazy

Хората са били някъде и идват за ДВА дни, къде се предполага да си оставят децата мимоходом?

Прочетох само първата страница и смятам подобно "семейно" отношение към племениците за ... дори нямам дума за какво. Това са деца, а не тазманийски дяволи. Да не можеш да посрещнеш племениците си? Хм ...  Rolling Eyes
Освен посрещане се нуждят и от слуги, че виж, ние не слугуваме на гостите си. Пък за хапване и дума да не става- не сме им длъжни!
Това е в резюме, Дорис! Уви, има и такива хора в шарения ни свят!

# 176
А последните няколко поста прочетохте ли?

# 177
Стига сте се нахвърляли, не видяхте ли, че най-вероятно идеята не е да са на гости, а да останат в апартамента им за 2 дни?! Разликата е от земята до луната.

Креми, недей дава на час по лъжичка, а обясни по-подробно. На гости ли ще ви идват или искат апартамента за 2 дни?!

# 178
  • София
Тоест мъжът ти иска, вие двамата да се изнесете за 2 дни и да отидете при майка ти, за да може семейството на брат му да живее у вас?!
Аз друго чета- ще се изнесат в майката на двамата братя.
Само че, това пояснение чак сега изплува, за да обърне картината на 180 градуса.

# 179
Точно при тъщата ще ходят. Няма логика иначе - ако беше при свекървата, защо братът не отиде при майка си, а ще иска да бъде в апартамента на брат си?!

Общи условия

Активация на акаунт