Точно за това да им плати тя,белким се ,,усетят,,,че не се прави така... И ако не са супер нагли,едва ли ще поискат да отидат втори път след това... Така тя ще омекоти ,,удара,, върху нея от отказа и..., и няма а имат право да и се сърдят - подслон имат осигурен от домакините..
Имаме гаджета, живеещи заедно.
Имаме братя, живеещи в различни градове.
Имаме братя, решили да се видят за един път, за два дни през тази година, докато единият се връща от почивка- явно, нямат повече възможности.
И се явява приятелката, която заявява, че не иска семейството в " къщата ми, щото ще ми счупят стъклената маса"
И ти отново заявяваш, че те трябва да се усетят, че не се прави така, въпреки че, са поканени от брата!?
Че и я караш да им плати хотел.
Да ти иде на ума, че като нищо тя може да замине за хотела набързо?
Или няма значение- появи се нова жертва, която да нахъсаме да върши простотии, че дано се раздели с........муньото?
ПП. Жилището не е на братята, но не е и нейно- ако беше ,да го е изтъкнала недвусмислено.
Къде е тая злоба, егоизъм, не знам си какво? Много хора на света не обичат гости с преспиване попринцип, но биха се примирили, ако има санитарен минимум на условия. В случая няма. Две стаи, от които едната холокухня и една баня не са достатъчни за шест човека, особено при положение, че от тях двама са малки и вероятно им се дивее. Все тая за посудата и масите, аз бих получила клаустрофобия. Много хора са такива. Това не ги прави по-малко човеци и чудовища. Прави ги малко по-свити. Айде сега авторката да се убие, че не обича менажерии. Ако мъжа й я зареже, защото не обича да живее като на хижа, жалко, явно не държи особено на нея.