И на мен не ми е приятно, съобразявала съм се с някои неща. Можете да го изговорите с мъжа ти и да се знае за в бъдеще. Но ако смяташ с този мъж да имате семейство и деца, дай Боже..не виждам как ще я карате така. Твърде много егоизъм има с теб. Аз самата нямам деца, и мен ме подразни да си видя къщата на вили и могили ама го изтърпях. Не съм умряла. А и то малко е случая рибата в морето, ти слагаш тигана. А има ли го въобще хипотетичния вариант, в който роднините идват, децата не правят бели, при все че бебето не виждам каква беля ще направи, всичко минава мирно, тихо, че дори си изкарате приятно? Тогава какво правим?
буквално е мазало, ама мазало както искаш така го разбирай.И най-лошото е че те не му се карат,а му говорят сякаш то ги разбира.То насреща им се плези и пак прави същото, докато аз не му се извиках веднъж и то така се стресна че пусна всичко и заправи какво беше тръгнало да прави,защото просто не издържах да гледам тоя панаир за сметка на това как някой си пие ракията.Еми извинявай ама не ми е все тая,в случая това дори не беше моя дом.Просто мисълта ме побърква и това си е Препоръчани теми