Разбирам Креми и бих била също толкова притеснена в такава ситуация, НО бих направила компромис за 2 вечери, не заради друг, но заради ММ (и с моя нямаме подпис, може и аз да съм поредната знае ли се).
Правила съм компромиси. Брата на ММ няма семейство все още, но е идвал, уж за 2 дни, но остане 2 месеца (примерно), имало е случаи ММ да не е вкъщи, а да е командировка, брат му идваше да не съм сама в апартамента..уж, ама не стоеше вкъщи, а обикаляше барове с кифли, че и ги водеше вкъщи, а те пък имаха претенции да не съм пушила в хола МИ. Разликата е, че като аз разказвах това на ММ той взимаше отношение по въпроса, вместо да напада мен се разбираше с брат си, също така винаги сме взимали заедно решенията да идва брат му, не че аз бих отказала, ако ме попита, но е друго, когато това решение се взима т двамата.
А не знаем колко тези родители си възпитават децата. Примерно племенниците на ММ са изключително лигави и разглезени, за което аз виня родителите разбира се, но съм ставала на картинки как не им харесва храната и я плюят по масата (на семейна сбирка става въпрос) вместо поне забележка получават "Ето ти маменце захар тогава да папкаш", научили са ги да ядат захар... едното от тези деца, пак на семейна сбирка, започна да рита и плюе баба си, за "наказание" отидоха да му купят нова играчка...
Ако брата на приятеля на Креми и жена му също така възпитават децата..и аз бих била притеснена.
Стисни зъби за два дни, направи компромис и дано всичко мине добре и без щети
А аз съм жена...