Как да кажа на гостите си, че не ги искам с дете

• 117 558
  • 1 600
  •   1
Отговори
# 795
Креми, все пак няма да се изнасяте, така ли? Това е все пак добре:)

# 796
  • Beyond the stars
Как ще каже на едно дете вандал? ooooh!

Е то за мама може да е златният принц, ама ако в дома ми се държи като вандал как да му кажа - мини хуна, микро бедствие?  Mr. Green
По темата за родителите , които в обкръжение на няколко възрастни, решават ,че автоматично са се сдобили с много частни бавачки могат томове да се изпишат.  Peace

# 797
Казах в предишен коментар, че ще се изнасяме, но за първи и последен път!!!!!!! Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty

# 798
  • София
 Shocked
Това съм го пропуснала. Наистина ли, съвсем сериозно ли онези ще ви изнесат, за да им е удобно и безплатно на тях?!?

Толкова нагли двукраки досега не съм срещала.

И ти си се съгласила?!?

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 08:59 от milenaka

# 799
ДА!
Нямам избор, не искам още разправии, просто оправя най-големия си компромис в живота и единствен и това е.
Аз затова ви казвам, аз ако съм няма да отида, мен ще ме е срам.
Имам роднини на морето и ние като отидем там се гъчкаме на 1 легло, но аз го искам , аз го предлагам, дори от спалнята не ги гоня.И не ми пречи.
Но аз да ги изнеса, да спя на чужда спалня???Просто няма да стане, ако ще да съм с новородено.Но и тогава няма как защото няма да го водя никъде.

# 800
Но поне няма да търчиш след двегодишното. На фона на твоята липса майка му и баща му ще си го пасат.
Доколкото разбрах, ще се срещате и храните навън, така че проблемът с пазенето на чиниите и чашите ти изобщо не стои на дневен ред.
Та целият плач май беше излишен, а?  Laughing

# 801
  • София
Нямаш избор?!? Дори да е така, с което не съм съгласна, кой те поставя в позиция да си принудена да се изнесеш от собствения си дом? Такъв човек дали би могъл да се нарече "твой приятел"?

# 802
Не бих се изнесла. Предоставям хола и казвам, че това може да им предложа. Ако ги устройва!

# 803
За сега ние така сме решили да хапваме навън, но не се знае, все пак всичко зависи от хората с деца.Те командват парада.Затова до последно, докато не им кажа чао нищо не се знае.
А и с това ядене навън го решихме в последствие на писането ми тук и затова съм го допълнила.

# 804
  • София
Но поне няма да търчиш след двегодишното. На фона на твоята липса майка му и баща му ще си го пасат.
Доколкото разбрах, ще се срещате и храните навън, така че проблемът с пазенето на чиниите и чашите ти изобщо не стои на дневен ред.
Та целият плач май беше излишен, а?  Laughing

Изобщо даже не е излишен, защото си оставя същите тия чинии и чаши, заедно с всичите си вещи, под надзора на тези хора. Аз бих била на тръни през цялото време как ще си заваря дома, кухнята, спалнята, гардеробите ако щеш.
Ужасна си е ситуацията отвсякъде, който каквото да приказва. И това го казвам като човек, който роднини на гости посреща винаги и с радост.

# 805
Ами, нямат много полезни ходове, освен да организират някаква плътна програма на гостите, така че да се прибират в апартамента само късно вечер, каталясали за сън.
Но пък не се връзва с това, че домакините през деня са на работа. Дано поне приятелят да е свободен и да развежда брат си и семейството му насам-натам.

# 806
Никой не е свободен.
Ние сме си направили почивките за нас.Изобщо няма как да си вземем почивен ден за това, че те идват.
И само да уточня, за тези които знаят повече от мен.В един от постовете си казах че са идвали 2 пъти тази година, единия беше с 2 годишния.Как разбрахте, че е било преди година не знам.И исках да кажа ,че ще става още по-често.А не че имам против 1 път годишно. ooooh!

# 807
  • София
Е, ако братът не е свободен, цялата сълзлива история с горките братя, които не можели да се видят, защото лошата авторка им пречела, отива на кино.

ПП Докато пиша, авторката отговорила.

Оф....  Tired

# 808
И пак се потретвам, че те ще се видят след 2 седмици и не са се виждали от 2 месеца.

# 809
  • София
В случая не бих се изнесла. Как ли пък не, още по-удобничко да им стане, та да не вземат и да зачестят с гостуванията  #Cussing out
Предоставям им хола, пък да видим дали скоро пак ще се наканят да погостуват.

Общи условия

Активация на акаунт