Как да кажа на гостите си, че не ги искам с дете

• 117 630
  • 1 600
  •   1
Отговори
# 135
Е как така казвате, че авторката няма право на глас да казва кой да ходи в дома й. Тя най-вероятно плаща половината сметки, а може и половината наем. Защо приятелят й да има повече права?
 Авторке, трябва да проведете разговор с приятеля ти. Той ли ги е поканил без да ти каже? Защо не се интересува от мнението ти кой ще каните във вашия дом?

Иначе виждам, че се притесняваш, че вие ще сте на работа през деня, а те ще са сами в апартамента ви. Има ли причина, поради която смяташ, че няма да пазят?
 Аз ти предлагам, както каза друга потребителка, да ги приемете за два дни. Но без да правиш софри, без да слугуваш, без да чистиш след тях - приятелят ти да ги прави тези неща. Те са негови гости все пак. Все има къде да свиете ценните неща. А и да спят те на дивана, а вие на спалнята.
Мисля си, че нито на тях, нито на приятеля ти, гостуването ще е много приятно и ще се откажат занапред.

# 136
  • София

Точно за това да им плати тя,белким се ,,усетят,,,че не се прави така... И ако не са супер нагли,едва ли ще поискат да отидат втори път след това... Така тя ще омекоти ,,удара,, върху нея от отказа и..., и няма а имат право да и се сърдят - подслон имат осигурен от домакините..
Като гледам, пак сте във сферата на фантастиката! Mr. Green
Имаме гаджета, живеещи заедно.
Имаме братя, живеещи в различни градове.
Имаме братя, решили да се видят за един път, за два дни през тази година, докато единият се връща от почивка- явно, нямат повече възможности.
И се явява приятелката, която заявява, че не иска семейството в " къщата ми, щото ще ми счупят стъклената маса"
И ти отново заявяваш, че те трябва да се усетят, че не се прави така, въпреки че, са поканени от брата!?
Че и я караш да им плати хотел.
Да ти иде на ума, че като нищо тя може да замине за хотела набързо?
Или няма значение- появи се нова жертва, която да нахъсаме да върши простотии, че дано се раздели с........муньото? Mr. Green
ПП. Жилището не е на братята, но не е и нейно- ако беше ,да го е изтъкнала недвусмислено.

# 137
  • София
Интересно обаче етървата как се е навила на тая схема...що за жена ли е...

Скрит текст:
Ако братята толкова се обичат, ще си намерят начини за гостуване, няма да я карат само на инцидентни попътни гости.
И аз се чудя как се е съгласила. От няколко години, в началото на всяко лято отбивам атаки на мъжа ми да сме ходили на гости на едната му леля във Варна. Нито искам да стъпвам по Черноморието ни, нито искам да се натрисам в чужд дом. Предложих компромисен вариант – да отидем в един хотел на пешеходно разстояние от лелята. Не можело. Пратих го да си ходи сам – и това не иска.  ooooh!

# 138
  • Варна/Лондон
Прибери се у вас за два дни, и го остави приятелят ти да ги дундурка. негови хора са, да се оправя. Все ще измислиш какво да му кажеш, че да те разбере, колко по-добре ще е ако не присъстваш на визитата. Нито ще си на тръни, нито ще трябва да се усмихваш насила. Пък и ще си спестиш шетнята по тях. Laughing
Иначе наскоро отказахме гостуване на близки, точно заради 2 им деца. Няма място и за тях. Разбраха ни, пък дали се сърдят не ми пука. Пак заминалата нова година на брат ми по същия начин му казах, за спане на двама има, но за 2 деца още няма къде. Живеем в 3 бедрум къща със хол и кухня отделно, но няма място, това е. В хола няма как да спи никой,  сутрин там си пем кафето преди работа.

# 139
Изказа се поредната умница...

Направо са смешни някой хора. И после се скъсват да реват как не им вървят отношенията с родата на половинката. Ми как да са в ред, като вие не сте? Повечето народ така като гледам идея си няма как се градят близки, нормални, човешки връзки. Авторката си мисли, че е центъра на света, но не е. Можеш да изискваш от мъжа си помощ за всичко и да поеме по-голяма част от товара на това двудневно гости, но не и да изолира собствените си племенници. Изпаднах в потрес от доста народ тук. То големи конспирации как да се прецака гостито, че да не припарят повече у тях. Вие дали се чувате какви ги плямпате? 4 възрастни хора не могат да озаптят 2 деца. Вие у ред ли сте?

# 140
  • София
Прибери се у вас за два дни, и го остави приятелят ти да ги дундурка. негови хора са, да се оправя.
Скрит текст:
Все ще измислиш какво да му кажеш, че да те разбере, колко по-добре ще е ако не присъстваш на визитата. Нито ще си на тръни, нито ще трябва да се усмихваш насила. Пък и ще си спестиш шетнята по тях. Laughing
Иначе наскоро отказахме гостуване на близки, точно заради 2 им деца. Няма място и за тях. Разбраха ни, пък дали се сърдят не ми пука. Пак заминалата нова година на брат ми по същия начин му казах, за спане на двама има, но за 2 деца още няма къде. Живеем в 3 бедрум къща със хол и кухня отделно, но няма място, това е. В хола няма как да спи никой,  сутрин там си пем кафето преди работа.
Ето това ми се вижда най-добър вариант. Нито е нейна работа да дундурка децата, нито тя е канила гости.

# 141
Ми супер. Кат не е нейна работа да дундурка никой, като се пръкне нейно да си го дундурка сама. Ама давай още съвети, себеподобни сте, теб ще послуща  hahaha

Пък дано един ден и нея я отсвирят по същия начин щот е с "багаж"

# 142
Ако пък се наложи на нея да й дойдат на гости нейни хора, дали ще им откаже?!

# 143
  • Варна/Лондон

Направо са смешни някой хора. И после се скъсват да реват как не им вървят отношенията с родата на половинката. Ми как да са в ред, като вие не сте? Повечето народ така като гледам идея си няма как се градят близки, нормални, човешки връзки. Авторката си мисли, че е центъра на света, но не е. Можеш да изискваш от мъжа си помощ за всичко и да поеме по-голяма част от товара на това двудневно гости, но не и да изолира собствените си племенници. Изпаднах в потрес от доста народ тук. То големи конспирации как да се прецака гостито, че да не припарят повече у тях. Вие дали се чувате какви ги плямпате? 4 възрастни хора не могат да озаптят 2 деца. Вие у ред ли сте?
За мен да порещаш гости и да ти е неприятно, е лицемерие, което колкото и голяма умница съм, не съм си го приченявала. Брат му на моят мъж, моят брат и приятели на които държа оценяват моята искеност.  А и така отсявам доста плява. Но всеки сам си преценява, аз пиша за себе си. Peace

# 144
  • Варна/Лондон
Ми супер. Кат не е нейна работа да дундурка никой, като се пръкне нейно да си го дундурка сама. Ама давай още съвети, себеподобни сте, теб ще послуща  hahaha

И последно-никога не бих отишла някъде непоканена, ако пък ме поканят и знам, че няма място, пак не бих приела. Повярвайте, честните отношения са много по-лесни от лицемерието.

# 145

И последно-никога не бих отишла някъде непоканена, ако пък ме поканят и знам, че няма място, пак не бих приела. Повярвайте, честните отношения са много по-лесни от лицемерието.
Да, бе, да. Ти просто си неспособна да изградиш нормални човешки отношения с родата. Не споделиш ли с някого един диван, никакви близки не сте. Naughty

# 146

За мен да порещаш гости и да ти е неприятно, е лицемерие, което колкото и голяма умница съм, не съм си го приченявала. Брат му на моят мъж, моят брат и приятели на които държа оценяват моята искеност.  А и така отсявам доста плява. Но всеки сам си преценява, аз пиша за себе си. Peace

Не бъркай искреноста с егоизма. Аз довод, че не иска гостите, освен леко неудобство, мързел и хипотетични счупвания друг не видях.

# 147
  • София
Скрит текст:
Ми супер. Кат не е нейна работа да дундурка никой, като се пръкне нейно да си го дундурка сама. Ама давай още съвети, себеподобни сте, теб ще послуща  hahaha

И последно-никога не бих отишла някъде непоканена, ако пък ме поканят и знам, че няма място, пак не бих приела.
Повярвайте, честните отношения са много по-лесни от лицемерието.
Обясняваш цветовете на слепец, ми се струва.

Оф, всъщност обясняваш на анонимката за честност. Същата пародия.

# 148
  • София
Ако пък се наложи на нея да й дойдат на гости нейни хора, дали ще им откаже?!
Няма да се учудя- то, мързела и егоизма по хората ходят.
Друго си мисля- следващият ѝ приятел трябва да е сирак и без братя и сестри.
И деца е противопоказно да има- току- виж, ѝ потрошили стъклената маса! Mr. Green

# 149

Тъй ли и аз имам същото чувство. Щот дивана е най-малкото, което можеш да споделиш, стига да имаш малко сърце.

Общи условия

Активация на акаунт