Как да кажа на гостите си, че не ги искам с дете

• 117 545
  • 1 600
  •   1
Отговори
# 825
Креми,намери начин да говориш с приятеля си.Кажи му всичко,което те тревожи.Кажи го с усмивка,меко(след обилна вечеря,когато е нахранен с любимото си ястие).
Двамата трябва да си изясните въпроса помежду си.Ако премълчаваш,само трупаш напрежение,което в един момент ще избие.

# 826
И аз не схванах  защо изобщо ще идват хората, след като домакинята не ги иска Shocked За да се направи на много "толерантна" пред приятеля си ли само  Crazy Значи тя не може да ги трае, но ще стиска зъби и ще се дзвери, само и само да залъже човека, че видиш ли, веднъж е направила грандиозен и велик компромис Mr. Green

На мен ако са ми толкова неприятни дадени хора, че не мога да ги изтърпя за 2 дни, ще ги откажа директно.

И стига с тая спалня, на която щели да спят всички  Naughty Има едни евтини неща, наречени топ матраци, постилат се и на пода и стават идеално за гости. Ама като няма желание, защо да идват хората изобщо в къща, в която на децата им гледат като на чудовища. Аз ако знам някой че мисли така за децата ми, никога не бих стъпила в дома му  Sick

# 827
Ако правилно помня, авторката каза, че хората са й приятни. Особено жената. Просто не иска да си наруши спокойствието в тесния и нов апартамент и второ - не иска децата да го потрошат.

# 828
Тогава следва да им откаже  Peace За мен лично най-гадния вариант е да ги приеме лицемерно, а в същото време да следи децата като орлица, готова да се спусне и да защити порцелана си и да притреперва какво точно ще изпотрошат докрая. Голямо  гости ще бъде  Crazy

Аз спокойно бих отказала да ми идват вкъщи гости с куче, а гледам авторката си представя децата по-страшни, отколкото аз кучетата, така че редно е да не ги заблуждава колко е гостоприемна.

# 829
  • София
Креми,намери начин да говориш с приятеля си.Кажи му всичко,което те тревожи.Кажи го с усмивка,меко(след обилна вечеря,когато е нахранен с любимото си ястие).
...
Да добави и заешка опашка към тоалета, за да може на детето да му е по-интересно и да не нарани чувствителната му душа. Все пак, да не би да става въпрос за мъж?

# 830
Като не ще да се скара с приятеля си, тогава да си трае и да го играе истински любезна, тоест да спре да занимава околните със страховете си, да преглътне изпочупената посуда и съсипания от деца апартамент и да си каже, че любовта е над всичко  Heart Eyes Mr. Green

# 831

ОБИЧАМ ГО
Но не съм си загубила разума, за да пренебрегвам всичко на всяка цена.

# 832
Тогава се нахендряш на най-лошия вариант. Хем ги приемаш, хем трепериш и ти е гадно.  Peace Сама си го правиш поне, така че това си е твой избор.

# 833
  • София
Да му каже, та да му каже - ами тя му каза бе, хора, нали за това беше цялата тема, каза му, скараха се, на дивана спа, ама човекът като се е разбрал вече с хората, приемат ги, стиска зъби и това е.

# 834
Дано гостите се усетят какво е положението и да не идват повече  Sunglasses

# 835
Дано гостите се усетят какво е положението и да не идват повече  Sunglasses
Как беше - а дано, ама надали Sick

# 836
Авторката рано ли късно няма да издържи, много й се е насъбрало по въпроса. Като избухне един ден яко, няма да стъпят повече. То си е и за тяхно добро, разбира се  Wink

# 837
  • София
Е, това добро би трябвало да стане през първите седем години от живота на човек. При тях е доста късно, като гледам.

# 838
Никога не е късно  Wink

# 839
Ако правилно помня, авторката каза, че хората са й приятни. Особено жената. Просто не иска да си наруши спокойствието в тесния и нов апартамент и второ - не иска децата да го потрошат.
Тъй де.Повечето гости с преспиване причиняват подобни недудобства.Но понеже компанията е приятна не се забелязва.Хора с деца могат да създадат страшен хаос и без преспиване.В повечето случаи се касае за яко подрежданеслед тях,забърсване на разлято и рядко счупено.
Та авторката не иска никакви такива елементи у дома си или не иска само тези конкретните и няма против останалите?

Общи условия

Активация на акаунт