Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 35

• 63 803
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
Miss july в урината или на влагалищен секрет ти ги откриха ?

# 376
В 16г.с. съм излезна ми резултата на ТСХ и е доста над вормата за бременост 4.11 ,а знам че трябва да бъде около 2.пия елтирокс но незнач дали вреди на бебо

# 377
  • Бургас
Има ли някой,който е приемал повече от 15 дена нош па и продължава?Заедно с тях си пия и магнерот.Причината да ги пия повече е след прием в болницата.Има ли някой,който да ги е пиел повече време?

# 378
В 16г.с. съм излезна ми резултата на ТСХ и е доста над вормата за бременост 4.11 ,а знам че трябва да бъде около 2.пия елтирокс но незнач дали вреди на бебо
Сестра ми го пие през цялата бременност , даже от 6 годишна за да поддържа ТСХ в норма.Не мисля , че ще навреди.Просто си следи ТСХ и , ако се наложи ще увеличаваш, намаляваш или спираш дозата Simple Smile

# 379
Сестра ми го пие през цялата бременност , даже от 6 годишна за да поддържа ТСХ в норма.Не мисля , че ще навреди.Просто си следи ТСХ и , ако се наложи ще увеличаваш, намаляваш или спираш дозата Simple Smile
Л тироксина и Еутирокса НЕ вредят по кикакъв начин по време на бременност, напротив,ще е вредно ако при високо ТСХ не се приема. Аз също пия.
И според хормона само се наглася дозата, но НЕ се спира( отключено ли е автоимунно), дори като го вкараш в норма. Peace

# 380
  • Бургас
Miss july в урината или на влагалищен секрет ти ги откриха ?
В урината, но и в микробиологията излязоха някакви левкоцити. Гинеколожката ми каза да не се притеснявам и че за бебето не е добре да има инфекция, така че няма как да мина без антибиотик. Днес четох доста и се успокоих. Аксеф и Зинат са едни и същи като състав, а Зинат го изписват доста често при бременност

# 381

Аз го пих през цялата бременност, че и сега. Доктора каза да го пия и докато кърмя. Нямам Хашимото, но ми беше високо ТСХ. Не се притеснявай.

cara mia
Аз също пих Но-шпа през цялата бременност. Първите месеци 3 по 2 таблетки, а след това само ако имам болки. Няма проблем да го пиеш, той е безопасен при бременност.

# 382
Здравейте,
Мами някоя да се е сблъсквала с HPV,НЯКОЛКО МЕСЕЦА ПРЕДИ РАЖДАНЕ,ОТ ВИСОКОРИСКОВИТЕ..? аз преди го имах,все различни,последно октомври бяха отрицателни,но сега един от тай пак е +... опит някой ?  newsm78 #2gunfire Hug

# 383
Здравейте, момичета! Аз едва вчера, след едноседмично закъснение, видях двете чертички Simple Smile, но се събудих през нощта със страшни болки в корема.Болеше сякаш не съм ходила от много време по нужда (което не е така) и едновременно с това ми се гадрше.В крайна сметка нито едното не стана и след около 15 минути болките отшумяха.Въпросът ми е какво да пия, ако пак се повтори, че на лекар ще ходя в края на седмицата..има доста време.

# 384
  • Бургас
Здравейте, момичета! Аз едва вчера, след едноседмично закъснение, видях двете чертички Simple Smile, но се събудих през нощта със страшни болки в корема.Болеше сякаш не съм ходила от много време по нужда (което не е така) и едновременно с това ми се гадрше.В крайна сметка нито едното не стана и след около 15 минути болките отшумяха.Въпросът ми е какво да пия, ако пак се повтори, че на лекар ще ходя в края на седмицата..има доста време.
Само но-шпа.

# 385
Има ли някой,който е приемал повече от 15 дена нош па и продължава?Заедно с тях си пия и магнерот.Причината да ги пия повече е след прием в болницата.Има ли някой,който да ги е пиел повече време?
Вече ще влизам в 4 м.Пия ги от самото начало.Сега вече ги намалявям,само при нужда.
Пий ги спокойно,някои жени си ги пият през цялата бременност.
Имах болки от разширение на матката и но шпато помага. Отнисно Тази болка нощно време все едно,че ти се ходи до тоалетната и аз я имам,нормално е,бебето притиска пикучния мехур и постоянно ти се ходи до тоалетна.Затова сутринта усещам една такава неприятна болка докато отида до тоалетната.

# 386
Здравейте.  Hug
Днес сме поканени на обяд на вилата, но се притеснявам от качването с джипа?
8г.с. Трябва да съм вече, а пътя е черен и стръмен.
По принцип е много кратко,като време най- много 5 минутки имаме по този гаден път,бих казала на баща ми да кара мноого лекичко,но искам мнение от вас?

# 387
Аз си пътувах по такъв път десет мин с джип,подрусвя леко,но пък не мобеш от всичко да се пазиш толкова.И аз се филмирам все,и за всичко се чудя може ли,не може ли,но това пък не е кой знае какво.

# 388
Аз си пътувах по такъв път десет мин с джип,подрусвя леко,но пък не мобеш от всичко да се пазиш толкова.И аз се филмирам все,и за всичко се чудя може ли,не може ли,но това пък не е кой знае какво.
Благодаря ти. Може би си права. И все пак ще съм на тръни 5 минутки baby_neutral
В коя седм. Си била?

# 389
Carrie, що не пийнеш 2 нош па преди пътуването...безобиден и и удпокоява матката. аз го пих за седмица, и лекарката после каза, че преди пътуване мога да пия х2. А на мен миналия месец ми се налагаше мнооого да пътувам.

Общи условия

Активация на акаунт