Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 35

• 62 972
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Телиш/Плевен
Въпросът ми е към вече раждалите мами, вие колко дена се "разхождахте" с такова разкритие? И да доуточня, тапа не ми е падала, нито пък ми изтичат водите..
Искам вече да раждам, че много ми тежи. Пък и съм нетърпелива да видя госпожицата  Blush
Heart Eyes
Не мога да говоря от личен опит, но каквото и да ти кажат другите, не е гаранция, че ще се случи точно същото и при теб. Единственото сигурно е, че моментът наближава и затова ти пожелавам леко раждане. Hug

Та възможно ли е намалянето на болкота в гърдите да значи нещо лошо ? Може ли да съм направила спонтанен аборт, и ако е така нямаше ли да има кръвоизлив ? Моля ви за отговор, че ми е доста напечено.  Sad
Мен много малко ме боляха гърдите, а когато и гаденето изчезна (то беше съвсем за кратко), направо имах чувството, че не съм бременна. Mr. Green Но просто извадих късмет с лека бременност. На твое място бих си направила кръвен тест за бременност, иначе не виждам как ще се успокоиш. Peace

# 646

Лале в дъжда, а възможно ли е да съм направила спонтанен аборт, но без кръвоизлив ? И ако е така от кръвният тест ще стане ли ясно ? newsm78

# 647
Лале в дъжда, благодаря  Hug
За болката в гърдите - моите по същия начин още в началото спряха да ме болят, а всичко си ми беше както трябва.

# 648
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, а възможно ли е да съм направила спонтанен аборт, но без кръвоизлив ? И ако е така от кръвният тест ще стане ли ясно ? newsm78
Не съм съвсем компетентна, но мисля, че точно кървенето е първи признак, че нещо не е наред. Peace
От кръвния тест ще се разбере дали бременността се развива - ЧХГ трябва да нараства.

teddk. Hug

# 649
Здравейте момиче,миля ви за помощ!
Преди 2 седмици си направих тест който беше полужителен
Вчера отидох на лекар,прегледа ме на видеозон и каза пъро ,че не виждал нищо освен някакво малко ,сянка ...не определи какво е само ми викаше ей тук виждаш ли?после каза ,че не вижда бебе и трябвало да погледне от вътре (съжалявам ,но не знам как се казва това нещо,за пръв път ми беше)
Погледна с онова и пак каза ,че вижда нещо но не знаел какво,след като извади онова по него имаше малко кръв...и ми каза кръвна !попитах го какво значи това ,а той каза да отида до клиника надежда и да си пусна кръвен тест за да види дали има бременност.Обясних му за теста ,че е полужителен и съм си направила няколко и както не виждаше бебе ми каза,че може да е извънматочно
Към 18h му звъннах защото получих по-силно кръвотечение ,а той вобще не ме отрази ,а ми каза пак за теста и ми вика не си ходила нали,аз звънях да питам не работят,утре да отидеш.Вечерта получих болки в яйчниците,кръста и леко схеащане на краката.Започна са ми тече още по силно,но само при ходене по малка нужда има съсиреци и нещо слузесто(извинявам се ,че така ви ги описвам нещата ) а кръвта е тъмно червена.Звъннах му отново ,а той пак ми повтори за този тест и след като го попитах възможно ли е да съм загубила бебето пак ми повтори за това извън маточно...и пак за теста
И да му се обадя след него.Не знам какво да си мисля.Първо не виждаже бебе,после видя,после извън маточно ,тази сутрин пак ми каза ,че не видял вчера бебе,аз не знам какво е това.До три снощи съм чела и плака ...много се страхувам
Моля ви посъветвайте ме нещо,не знам какво да правя,страхувам се
Той вобще не каза да отида,а вчера ми взе 40лв за преглед и нямам възможност днес за друг
Сега пак си кървя .Сложих превръзка по нея е розаво ,а като отида по малка нужда по -тъмно
Не знам какво е това,не знам и какво да правя

# 650
В Майчин дом има спешен кабинет, отиди да те прегледат там. Предполагам, че е безплатен.

# 651
  • Вестерос
Защо не отиде в спешното? Моят аг ми каза ако прокървиш в спешното направо

# 652
Не знам,не знам къде да отида
Останах с около 10тина лв
Не разбирам какво става
Къде е този спешен

Аз му обяснявам от вчера ,че кървя и му обяснявам как защото първо беше кафеникаво ,след това розовееше
Каза бело нормално.Тази сутрин след като няколко пъти попитах и обясних че е силно със съсиреци и име нещо лигаво...той не знаеш какво да ми каже и пак ме прати за този кръвен тест.А е лекар от АГ аз мислех ,че там са добри,но явно не...

Последна редакция: сб, 24 сеп 2016, 15:09 от AnMary

# 653
В Пирогов също има спешен АГ кабинет. Както и в Майчин дом. В Пирогов кабинета 100% е безплатен. Предполагам, че и в Майчин дом е така, защото това са държавни болници. Отивай, тук няма как да ти кажем какво става.

# 654
Ние не сме доктри. Бързо отивай и не отлагай наистина. Върви в Майчин дом най-добре.
Няма ли никой с теб да те придружи?

# 655
Но аз съм от Варна.
Да знам,просто ...опитвам се да се успокоя и понеже той не ми каза да отида пак...чудех се дали на някоя мама не се е случвало.
Момичета страх ме е да не кажат че съм загубила бебето
Не мога да повярвям ,че отидох на лекар за да ми каже в коя седница е бебето ,а той ми навреди и мисля чв стане нещо защото му позволих да погледне отвътре,аз само исках да видя бебето дали е ок...не исках да му навредя или да стане така

# 656
Но аз съм от Варна.
Да знам,просто ...опитвам се да се успокоя и понеже той не ми каза да отида пак...чудех се дали на някоя мама не се е случвало.
Не мога да повярвям ,че отидох на лекар за да ми каже в коя седница е бебето ,а той ми навреди и мисля чв стане нещо защото му позволих да погледне отвътре,аз само исках да видя бебето дали е ок...не исках да му навредя или да стане така

и във Варна има Майчин дом.  Simple Smile Успокой се, не вярвам да е станало, защото те е гледал отдолу. В първите месеци се гледа само с вагинален, иначе нищо не се вижда, мен са ме гледали няколко пъти, до 3-я месец. После вече само с коремен.
Може и нищо да няма. Така или иначе, нищо не можеш да направиш ако си стоиш. Иди в болница, колкото по-рано го направиш, толкова по-бързо ще знаеш и ще се успокоиш.  Simple Smile

# 657
Но аз съм от Варна.
Отивай в спешното във Варна! Ако наистина е извънматочна е опасно. Колкото до прегледа - първите месеци е съвсем нормално да те гледат с вагинален ехограф..

# 658
  • Вестерос
Но аз съм от Варна.
Има три болници , спешните кабинети са безплатни. не чакай, а отивай веднага в окръжна в спешното.

Мен ме гледаха и с двата.

# 659
И според мен не отлагай прегледа. Ако е извънматочна бременност и не предприемеш нищо е много опасно.
Стискам палци всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт