Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 35

• 62 967
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте.Сега се пребрех.От 4рима различни лекари не чух нищо..не разбрах нищо.В крайна сметка никой не видя бебе,имат съвмнения за извън маточна ,после казаха химична,после че е малко и може да не се вижда,после че е аборт...ранен
Трябва да направя кръвен тест за да видят резултатите какви са
Аз се чувствам...мн зле разсипана ,смазана,не Мога да ви опиша какъв ад е това
Няма ми го бебето Sad

# 661
Дано не е извънматочна бременност и дано скоро разбереш какво се случва. Легни се наспи и утре направи изследването!

# 662
Добро утро момичета.
Първо искам да ви благодаря за моралната подкрепа и да се извиня за правописа,но много бях разтроена и вобще не обърнах внимание на това.
Ще направя теста в понеделник,но ако трябва да бъда откровенна нямам  нито сили ,нито желание за нещо

# 663
Утре ще се разбере. Почивай днес, гледай филми, много трудно изпълнимо е, но не се съсипвай.

# 664
Здравейте! За първи път се регистрирам на такова място, но имам нужда да чуя мнението на по -опитни от мен по темата за бременността или евентуалната бременност.
Последната ми редовна менструация беше на 4-5 август, а последният ми полов контакт беше на 16.08.(без презерватив, продължи много кратко, но момчето свърши отвън). На 20.08. вечерта започна оскъдно зацапване, което продължи така до 24.08. От следващия ден обаче течението се увеличи значително. Седмицата беше изключително натоварена психически за мен и отдавах течението на стреса.Имах важно мероприятие на 27.08., затова отидох до аптеката да си купя нещо, с което да спра течението. Дадоха ми Примолут,но впоследствие разбрах, че не съм го пила по правилата схема.След като го спрях пак прокървих.
Притеснена от теченията миналия месец на 21.09. отидох на гинекологичен преглед.Гледаха ме с коремен ехограф.Останах невероятно изненада, когато АГ ми каза, че това, което вижда, му прилича на бременност (каза, че съм в пета седмица). Даде ми и снимка и ми каза да си направя тест. Същата вечер направих тест, но който се появи хоризонтална бледа линия, която после изчезна. В три през нощта направих втори, който беше отрицателен. Често ходя до тоалетна през нощта, затова не го направих с първата сутрешна урина.
Утре сутринта трябва да се обадя на АГ, за да ми каже кога да отида пак на преглед и да чуе резултата от теста.
Според вас възможно ли е гинекологът да се е объркал след като тестът е отрицателен?
Не съм забелязала значителни промени с мен, освен това, че постоянно се чувствам изморена и отпаднала, заспивам по -рано, но често се будя през нощта, чувствам се леко настинала от известно време. Имам болки в кръста, странни продърпвания в яйчниците, понякога усещам болката да се спуска и леко по крака ми. Болка в областта около и най -вече под пъпа, но всичко това е временно, а не постоянно. Все си мислех, че това са предменструални симптоми, но сега съм доста объркана и мисълта за бременност не ми излиза от главата.
Вие като по -опитни как смятате -възможно ли е да съм бременна щом лекарят смята, че е видял бременност или тестът е по -надежден?

# 665
Деска, кръвен тест преди да идеш на гинеколог. Така няма да се гадае.

# 666
Нне можем да ти кажем ние,още еди тест направи и за най-сигурно е кръвен.Иначе симптомите,които описа са едно към едно с моите о първи до втори месец,чувствах се точно така.

# 667
От ехограф и пиклив тест, ехографа бих повярвала повече на ехографа. Но , както казват и момичетата кръвния щи покаже най - добре. Това за изпразването вън без презервотив си е напълно неситурна работа. А и ти много си изчакала, за да предприемеш мерки. Надявам се нищата да се развият, както ги желаеш...успех.

# 668
От ехограф и пиклив тест, ехографа бих повярвала повече на ехографа. Но , както казват и момичетата кръвния щи покаже най - добре. Това за изпразването вън без презервотив си е напълно неситурна работа. А и ти много си изчакала, за да предприемеш мерки. Надявам се нищата да се развият, както ги желаеш...успех.
Даже не мога да си обясня , ако е бременна как е станало "изпразването вън без презерватив "  Shocked
Успех и резултата да е такъв какъвто искаш  Hug

# 669
Благодаря, момичета.
На някоя от вас случвало ли й се АГ да види бременност, а всъщност да няма такава?
Относно кръвния тест -когато бях на преглед попитах дали да си направя кръвен тест, защото се притеснявам, че уринният може да не отчете правилно, но според АГ щял да отчете.
Колко вярно е отчел се чудя вече няколко дни.

# 670
  • Бургас
Здравейте,има ли някой който е пил Сумамед по време на бременност?

# 671
  • Бургас
При втората фетална морфология взима ли се кръв за БХС?

# 672

мисля, че се взима, иначе как ще се направи скрининга

# 673
  • Бургас

мисля, че се взима, иначе как ще се направи скрининга
Някои казват, че само при първата ФМ се взима кръв. Може би само ако резултатите от първото БХС-то са лоши, правят второ БХС. Знам ли  Thinking

# 674
  • София
Не се взима. БХС се прави само между 11седмица и 13+6дни  и ако има проблем може да се повтори в 15-19 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт