Кой какви сериали гледа? - тема 16

• 70 284
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Вестерос
Няма свръхестествени неща, по-интересно ми е от Библиотекарите. Втори епизод бяха в Рим  Heart Eyes Heart Eyes

# 601
Ооо, идеално, ако има и природни пейзажи, още по-добре ще е! Звучи наистина интересно. Simple Smile

# 602
  • Вестерос
Първа серия бяха в Амазония, втора в Рим, после бяха в Бутан, в Етиопия Laughing

# 603
Добър е (след 16' гледане). "Aim for Norway, end up in India".

Друг добър мини-сериал: http://www.imdb.com/title/tt2548418/

# 604
Днес излезе третият епизод на Тутанкамон - харесва ми, явно се опитват да представят археолозите във възможно най-благоприятна светлина, но това е нормално. Главният актьор съм го гледала и преди, само че не съм му запомнила името. Добре се справя; не прилича особено на оригинала, но не е и нужно Simple Smile  Някои от другите също са ми познати - т.е. освен Сам Нийл - например служителят в музея участваше в Шерлок (един от полицаите, който отначало беше досадник и гадняр, после стана още по-досаден вманиачен фен).

Дали вече е излязъл новият епизод на Полдарк? Рано сутринта го търсих, но още го нямаше...
Скрит текст:
Нямам търпение да гледам сватбата на Елизабет. Не, че я харесвам, напротив - просто ми е любопитно.

# 605
# 606
  • Вестерос
Много ми беше приятен, жалко, че е само 8 епизода.

# 607
  • София
И аз изгледах първите две серии на Младия папа по HBO GO.
Не съм особено впечатлен, но ще продължа да го гледам.

# 608
Много ми беше приятен, жалко, че е само 8 епизода.
Еп. 8 още го няма как си успяла.
Еп. 7 няма субс  Sad

Ся па и Quarry трябвало да гледам(е). Твърде много сериали Laughing

# 609
  • София
За една английска аристократка , работи в Бритиш музеум и ходи на експедиции и в първа серия се запозна с един и той й помага. Всяка серия е различен артефакт, нещо от типа на Индиана Джоунс
Имаше едно време един подобен сериал, с една полукитайка и един известен актьор. Пак ходеха за някакви реликви, беше свежо. Да не е някакъв римейк?

# 610
  • София
Куори приключи.
Добър е, хареса ми. Без да е изключителен или нещо подобно. Просто нещо по-различно.

# 611
Решил съм да изгледам how to get away with a murder много го хвалят всички вие препоръчвате ли го и може ли да се гледа онлайн със субтитри или трябва да се тегли..

# 612
Решил съм да изгледам how to get away with a murder много го хвалят всички вие препоръчвате ли го и може ли да се гледа онлайн със субтитри или трябва да се тегли..

До средата ми беше много интересен. После ме загуби генерално. Но става за гледане. Аз го бях изтеглила.

Иначе препоръчвам Limitless ( нова концепция, завладяващ от 1ва серия, за НЗТ дрога, която вдига капацитета на мозъка на макс)

С ММ с кеф изгледахме и двата сезона на Better Call Saul. Има нещо едновременно много прилепчиво и отблъскващо в сериала. Но определено е различен и интересен и някак реален.

# 613
Напротив, все по-интересно става.

# 614
  • Вестерос
8-ми още го няма, 7-ми гледах вчера. Не знам дали е римейк.Но е много свеж и приятен,

How to get away with murder всеки сезон ми е по-интересен от предния  Peace

Общи условия

Активация на акаунт