"Завръщане"/SILA/-С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт~Тема 46

• 98 391
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
# 721
Здравейте!Достоверно и актуално, лично споделено от МАА
И поздрава му към Вас:
https://www.youtube.com/watch?v=bPR1dyCEZrA&feature=share

# 722
  • София
        Добра вечер, момичета!
        Чики, благодаря за хубавите снимки на МАА, ако са и актуални, вечерта наистина за мен е добра. Харесва ми този му вид - с тридневна брада, къса коса и супер мъжествен. За мен той няма равен. Дали пък в тази си обновена визия не е решил да зареже храсталаците и да пътува към Истанбул?

# 723
  • Пловдив
Здравейте, дружки!
И двете снимки не са от сега, особено втората с тениската! Тази в колата  я качи през пролетта, но дали е от тогава, а другата е от периода на Мараз Али!
Чики, в Истанбул е, защото на снапчана от снощи се чува как подсвирква в отговор на целувката на Н., както подсвиркваше на Тони, когато го дресираше!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 724
  • София
Здравейте, дружки!
И двете снимки не са от сега, особено втората с тениската! Тази в колата  я качи през пролетта, но дали е от тогава, а другата е от периода на Мараз Али!
Чики, в Истанбул е, защото на снапчана от снощи се чува как подсвирква в отговор на целувката на Н., както подсвиркваше на Тони, когато го дресираше!  Joy Joy Joy Joy Joy
Хорти, привет!
Сигурно си  права, че снимките са стари, но какво му пречи да изглежда така и сега. Видях едни снап чата на които Нурсели се готви за Хеолин, сплита си косата и сервира сладкиши в хола на бати. Хърватките са отбелязали една статуетка от друга снимка в хола му. Ти в течение ли си и дали съм разбрала правилно?

# 725
  • Пловдив
Здравейте, дружки!
И двете снимки не са от сега, особено втората с тениската! Тази в колата  я качи през пролетта, но дали е от тогава, а другата е от периода на Мараз Али!
Чики, в Истанбул е, защото на снапчана от снощи се чува как подсвирква в отговор на целувката на Н., както подсвиркваше на Тони, когато го дресираше!  Joy Joy Joy Joy Joy
Хорти, привет!
Сигурно си  права, че снимките са стари, но какво му пречи да изглежда така и сега. Видях едни снап чата на които Нурсели се готви за Хеолин, сплита си косата и сервира сладкиши в хола на бати. Хърватките са отбелязали една статуетка от друга снимка в хола му. Ти в течение ли си и дали съм разбрала правилно?
Да, правилно си разбрала. Отбелязването на статуетката беше доказателството, че става въпрос за местонахождението на снимката и снапчата = едно и също - хола на Бате!

# 726
  • София
Здравейте, дружки!
И двете снимки не са от сега, особено втората с тениската! Тази в колата  я качи през пролетта, но дали е от тогава, а другата е от периода на Мараз Али!
Чики, в Истанбул е, защото на снапчана от снощи се чува как подсвирква в отговор на целувката на Н., както подсвиркваше на Тони, когато го дресираше!  Joy Joy Joy Joy Joy
Хорти, привет!
Да, правилно си разбрала. Отбелязването на статуетката беше доказателството, че става въпрос за местонахождението на снимката и снапчата = едно и също - хола на Бате!
Хорти , благодаря ти. Сега остава да чакаме друга развръзка на нещата. Лека нощ.

# 727
Дами, поздравявам Ви за неувяхващата Ви любов към МАА и ДД! Поздрави! Уникални сте!
https://vk.com/video217869704_165950726

# 728

wavey wavey wavey

Момичета...

Пуснах Новата 47 тема...Заповядайте в нея... newsm10 smile3521

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=949378.msg33959337#msg33959337

...след като изпишем и последната 50 страничка... bowuu Peace

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 02:08 от Svet_sz

# 729
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Доброоо утрооо къзлар  Hug Hug Hug
Свет   Hug Heart Eyes страхотн колажчета си ни донесла  Crazy Crazy нямам търпение да видя колко е хубава новата къща  Blush Blush

Дами, поздравявам Ви за неувяхващата Ви любов към МАА и ДД! Поздрави! Уникални сте!
https://vk.com/video217869704_165950726

Блеси  Hug, благодаря поздрава  bouquet клипчето е страхотно  Crazy Crazy

# 730
Дубру тру,Боранки...и Майки... wavey #Silly

Блеси Hug...забравих да ти благодаряяя doh...супер клипче...с незабравими фотоси... Peace

Ето и кафенце,сокче и закусчица ...за събуждане от мен... bowuu Grinning,ама май още не сте се събудили... newsm78 ooooh! Joy Joy Joy

Ставайте бърже Naughty...не ви ли стигна 1 час повече сън... Thinking Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 731
Свет, много хубаво, че успя да включиш новия проект на Джансу в новата тема, а и заглавието й ми харесва, браво.

# 732
# 733

Здравейте момичета!

Тези хора просто ме кефят отвсякъде...то пътешествия, пътешествия...не спират, ами те кога работят, за да  печелят пари за тези пътешествия, много ми е странно newsm78 newsm78...евалла им правя... smile3521 smile3521

Новата тема си идва с името бе сладурчета... Завръщане при МАМА Джансу Дере и... Мехмет Алакурт.. Joy Joy

Здравейте, Прекрасници Hug Heart Eyes
Знам, че е късно, защото видях, че темата ни е с ново заглавие. Но, това на Хелена много ми хареса.
Отговаря на съдържанието, а в същото време не е тромаво, закачливо е и весело.
Още не съм гледала епизод 1 от "Майка". Но, ще му хвърля един поглед. За да мога да се включа в коментарите.

# 734
Добро утро момичета, прекрасен ден ви желая bouquet

Гледах първата серия на "Майка", не съм сигурна, че на руски всичко разбрах. За десет години Джансу не е мръднала, много хубава и много сериозна е в този сериал. Нито веднъж не се усмихна, не разбрах защо биологичната и майка е в затвора, но май и тя там ще отиде, отвлече дете.
Този Джан Нергис не го харесах  newsm78 newsm78 newsm78, да видим нататък какво ще стане.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт