Избор на сушилня - 6

• 112 757
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
  • на Мелмак
Два са , може би така съм се изразила - неправилно - пъхнати са един в друг - почиствам мъха /бях изумена първите пъти "колко много мъх!!"/и изплаквам .
Сега намаля значително мъха във филтъра  Wink

# 211
  • Mostly in my mind
нали?  Grinning
макар че при мен зависи и от вида и от количеството дрехи. понякога е по-малко мъх, понякога си е пак доста.

# 212
  • София
Моят Бош е едно към едно със Сименса, нали са обединени , та и той се самопочиства , чистя само двата един в друг филтери под вратата и изсипвам водата от контейнера, в него има по малък филтър, който също се чисти под чешмата

# 213
Само Бош и Сименс имат самопочистващ се кондензатор, всички останали кондензаторът им трябва да се чисти - мие под чешмата всекиу месец. Аз съм с Електролукс, в който съм влюбена вече 3 години, кондензаторът е най-долу - вади се и се мие. Иначе сушилнята свършва ако не се поддържа.

# 214
  • на Мелмак
Да не забравяме и Миелето  Hug

# 215
Мерси много. Утре ще ходя да я купувам, днес не стана.

Кой модел ще вземаш и от къде? Аз тъкмо щях да поръчвам тази: https://www.tehnomix.bg/aeg-t8-dee-48s ,
беше за 1150 лв. а сега са махнали промоцията и продължавам с търсенето Sad

# 216
Само Бош и Сименс имат самопочистващ се кондензатор, всички останали кондензаторът им трябва да се чисти - мие под чешмата всекиу месец. Аз съм с Електролукс, в който съм влюбена вече 3 години, кондензаторът е най-долу - вади се и се мие. Иначе сушилнята свършва ако не се поддържа.

Само Бош и Сименс ????? Не сте информирани достатъчно виж LG- RC8055AP2Z

# 217
  • София
Ако някой още се чуди дали да взима сушилня , да не се чуди . Най—доброто решение за едно домакинство. Very happy съм .

# 218
Аз да ви попитам: Дали някоя от вас е поръчвала от "Технополис" , "Техномикс" и подобни по време на "Черния петък" ? Намалят ли ги повече от промоциите п/з годината  Rolling Eyes
Аз и сега съм готова да си купя, но не мога да  си избера.... Blush

# 219
  • на Мелмак
Мисля, че при тези магазини когато правят тези намаления, не можеше онлайн да се поръчва.
Но не съм напълно сигурна.

# 220
Възможно ли е от пресушаване да се свият дрехите.

Екипите на детето суша на синтетика, но винаги добавям 3 слънца , защото без тях ми се е случвало в ластиците да бъдат влажни.
Но днес се замислих дали по този начин могат да се свият?

# 221
  • Mostly in my mind
тези черни петъци в България имам чувството, че са ала бала. или айде поне повечето от тях.

# 222
тези черни петъци в България имам чувството, че са ала бала. или айде поне повечето от тях.

Честно казано и аз съм на същото мнение, особено за Емаг  Thinking но си мислех,/защото не съм проверила лично мин год/ че Технополис, -маркет,-микс са по-сериозни  Rolling Eyes

# 223
А кога се очакват такива намаления? Черният петък в началото на ноември ли беше?

# 224
  • Mostly in my mind
последният петък на ноември е по принцип в САЩ доколкото знам. ама в България нали всичко е различно...

Общи условия

Активация на акаунт