Избор на сушилня - 6

• 112 755
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Така става, защото не се опъват както при простирането.

# 91
  • Русе
И аз съм доволна от бекото.
Идеална е и ми върши страхотна работа.Зимата я пускам и по два пъти когато се налага .Не съм имала проблеми за сега.Използваме я три години вече. Наши приятели също имат този модел и са доволни и те ни препоръчаха бекото.Като отидохме в магазина аз си бях избрала друга с повече програми които включват и вълнение дрехи ,и малко  ме е яд ,че послушах продавача защото той ми обесняваше .че няма смисъл за няколко вълнини дрехи да си взимам такава машина. Няма и програма за обувки .Като изключим тези двете които наистина не са ми от първа необходимост / но бих искала да ги имам/ сушилнята е чудесна.Това е тя .

Скрит текст:

И аз съм със същата от миналата есен и също съм доволна. Суших зимата плетените си пуловери в нея, но не са от домашна вълна и не са мръднали освен че стават по пухкави в сушилнята.

# 92
  • на Мелмак

Утре ММ ще ходи да взима приставка за обувки и вълна  Grinning
От къде ще ги купува?
От представителството на Сименс на Арсеналски.

# 93
  • София
И аз забелязвам свиване на памучните материи. Даже настройвам сущилната да суши на по-ниска температура, като това удължава времето за сушене и въпреки това има поражения. И моят мъж не дава новите тениски да му ги суша, поне докато не мине лятото.  Mr. Green
Според вас коя програма е по-щадяща откъм температура - за памук или за синтетика?

# 94
За синтетика.

# 95
Здравейте, аз съм с Беко от 5 години, с което се спогаждахме горе-долу, но онзи ден се счупи и без сушилня не се живее Mr. Green . Като я пусна само бучи... без да върти барабана.
Ако може да ме ориентирате към сервиз във Варна....

# 96
Здравейте, трябва ми спешна помощ кое да избера BEKO DPY 8405 GXHB2 или ELECTROLUX EDH 3684 PDE.

# 97
Здравейте, трябва ми спешна помощ кое да избера BEKO DPY 8405 GXHB2 или ELECTROLUX EDH 3684 PDE.
Аз бих избрала ELECTROLUX.

# 98
  • София
И аз.

# 99
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте, аз съм с Беко от 5 години, с което се спогаждахме горе-долу, но онзи ден се счупи и без сушилня не се живее Mr. Green . Като я пусна само бучи... без да върти барабана.
Ако може да ме ориентирате към сервиз във Варна....

Бих ти препоръчала да видиш кои са оторизирания сервиз за марката. Ние така направихме за нашата - работят с оригиналните части.

# 100

А тази как е спрямо другите? Някой пробвал ли я е: WHIRLPOOL AZA-999?

http://www.technomarket.bg/sushilni/whirlpool-aza-999-09131771

До края на месеца мисля имат удължена 5-годишна гаранция

# 101
  • София

А тази как е спрямо другите? Някой пробвал ли я е: WHIRLPOOL AZA-999?

http://www.technomarket.bg/sushilni/whirlpool-aza-999-09131771

До края на месеца мисля имат удължена 5-годишна гаранция
За тия при бих взела АЕГ или Електролукс. АЕГ-то с термо помпа е 1099лв. в момента, но ако не е спешно може да се изчака промоция. Разликата в барабана между 8 и 9кг. не кой знае каква.

# 102
Запис. Може да науча нещо ново. Peace

# 103
AEG и електролукс по-добри ли са? AZA-999 я има в момента за 820лв. и разликата в цената е осезаема.

# 104
  • София
Запис. Може да науча нещо ново. Peace
Има бутони "харесва ми" и "включете известията" - при натискане после получаваш известия от темата, без да спамиш в нея. Peace

-----------------------------------------------
AEG и електролукс по-добри ли са? AZA-999 я има в момента за 820лв. и разликата в цената е осезаема.
За мен са по-добри. АЕГ и Електролукс са един бранд, като АЕГ е по-високия клас.

Общи условия

Активация на акаунт