Избор на сушилня - 6

• 112 757
  • 722
  •   1
Отговори
# 330
alpha_beta линка не работи, празен резултат.
За разликите в моделите търсете на Немски или английски описание. Преведените за нашия пазар са копи-пейст на едно и също в повечето случаи.
П.П. Като си избирах пералня така две уж бяха еднакви, после се оказаха с разлика в 2-3 програми в повече и осветление на барабана при едната.

# 331
  • София
За разликите в моделите търсете на Немски или английски описание. Преведените за нашия пазар са копи-пейст на едно и също в повечето случаи.
П.П. Като си избирах пералня така две уж бяха еднакви, после се оказаха с разлика в 2-3 програми в повече и осветление на барабана при едната.
Не знам защо, аз го виждам.
Иначе моделите които сравнявам в сайта на сименс.експо2000 са WT45W561BY и WT47W540BY и не виждам никаква разлика освен 200 лв. в цената. Някой има ли представа защо?

# 332
Ами освен аз и Ети да си сравним програмите на машините Simple Smile

# 333
  • София

Класът на кондензация при по- скъпата е А, а при другата Б.
Иначе и мъжа ми я хареса Simple Smile , но каза "Ако намериш 1700лв още сега отиваме да я вземем:)))"
Чудя се дали на черният петтк ще ги намалят, въпреки, че в Технополис сега в със 100лв по- скъпа

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 10:49 от larakroft1

# 334
  • София

Класът на кондензация при по- скъпата е А, а при другата Б.
Иначе и мъжа ми я хареса Simple Smile , но каза "Ако намериш 1700лв още сега отиваме да я вземем:)))"
Чудя се дали на черният петтк ще ги намалят, въпреки, че в Технополис сега в със 100лв по- скъпа

Ааа, верно, благодаря, не го видях!

# 335
Някой използва ли сушилня с пара? Като изключим най-евтините модели забелязвам, че сушилните се делят на такива с пара и такива без. Като се рових по различните марки и модели останах с впечатление, че тези с пара са доста малко.

С две думи - заслужава ли си да купувам такава с пара или няма голяма полза от нея?

# 336
  • София
Някой използва ли сушилня с пара? Като изключим най-евтините модели забелязвам, че сушилните се делят на такива с пара и такива без. Като се рових по различните марки и модели останах с впечатление, че тези с пара са доста малко.

С две думи - заслужава ли си да купувам такава с пара или няма голяма полза от нея?
За вентилаторен тип, който се връзва към комин ли питаш?

# 337
Не - става въпрос за сушилни като тези:

Gorenje

Bosch

Доколкото разбирам работят точно като всички останали сушилни с термопомпа, но имат и опция за пара.

# 338
  • на Мелмак
Имаше потребителка със сушилня  Миеле с пара, можеш да потърсиш мнения.
Бях чела миналата година и аз доста се чудих.

# 339
Общото мнение е, че опцията за пара не се ползва. Не глади дрехите сама Simple Smile. Повечето имат програма за ризи, че те май са най-голяма мъка. Служи и за освежаване, но има модели, които обдухват с студен/топъл въздух и пак е същото.
Моята машина няма пара, на мен не ми е нужна обаче и не беше търсена екстра.

# 340
  • на Мелмак
Да, и без пара са просто чудесни машинки Laughing

# 341
Добре. Тогава да попитам някой купувал ли е скоро AEG? В момента се предлагат с 5 години гаранция, но никъде в интернет не мога да открия достатъчно информация за моделите. Дори на официалните им страници за Англия и Германия ги няма тези модели, които се предлагат в България.

# 342
Аз си купих, но още не съм я взела. В книжката всичко си пише, чудех се между такава и Бош, но гаранцията надделя. 

# 343
Как си избра модела? Аз никъде не намирам информация кой модел какво предлага.

# 344
Аз също купих,но все още чакам да ми я докарат от Технополис.Днес трябваше да е вкъщи,звъннах им да видя какво става-звъняли ми били много пъти...криво ми стана,но все пак в сряда обещаха да я докарат.
Та аз си намерих от този сайт ръководство за употреба за моя модел:

Общи условия

Активация на акаунт