Избор на сушилня - 6

• 111 220
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Момичета,
Случвало ли Ви се е, когато пускате да се суши спално бельо/чаршаф, плик, калъфки.../ всичко да се събере на топка в плика, по този начин става по-тежко и не се изсушават напълно, и трябва да пускам на пауза, да ги разделя и т.н.
То не е кой знае какъв проблем, но ако има начин да се предотврати ще съм Ви благодарна за съвет Simple Smile Heart Eyes

# 571
От Плевен - Jysk. На кои програми да ги ползвам, и трите ли наведнъж?
И аз се чудя с пликовете какво да правя. И на мен ми се случи да се пъхнат 2 неща вътре и да отанат влажни.

# 572
  • София
Още не съм открила начин да не се напъхва цялато пране в плика! Много е дразнещо. Постепенно гледам да подменям спалното бельо с пликове с цип.
Бяха ме посъветвали да зашивам плика преди пране и сушене, но ме мързи.  Crazy

# 573
Безопасни игли,сложени по-нагъсто, но имайте едно наум,че остават дупки за съжаление.

# 574
Пликовете суша отделно. Дори да е един. Изсъхва бързо и навсякъде, нищо не се пълни в него, не е измачкан. После пускам останалото пране.
Няколко пъти съм писала, че така сумарно времето за сушене на цялото пране не се увеличава.

# 575
Купих си ароматизиращи кърпички за сушилня. Въпреки, че въздухът се върти в самия уред, аромата,  доста осезаемо се усеща в целия апартамент. Да не би да изпуска от някъде. Иначе, пера само чаршафи и нищо не ми се бута в пликовете. Два плика с един долен излизат перфектно изгладени. Само вадя веднага и сгъвам.

# 576
  • София
Идея е пликътда се суши отделно, но тогава трябва и да го пера отделно, защото и в пералнята всичко успява да се набута вътре  Sick Sick Като цяло е досада, засега най-лесното решение е да поглеждам по някое време в сушилнята и да вадя нещата, ако са влезли вътре.

# 577
  • Ловеч
Здравейте, момичета! 😊
За втори път ми се случва следният проблем-виждам, че остават 20-тина минути до края на програмата и я изчаквам. Като отида да я проверя дали е свършила, целият дисплей и всички бутони са изгаснали. Задала съм и функцията против намачкване по средата на програмата. Да не би да трябва да я активирам в началото на сушенето?
С изключение на тези 2 случая при край на програмата на дисплея свети 0.
Сега използвах програма микс с 3 слънца, но суших доста неща (според мен повече от 3 кг) - двоен комплект чаршафи, 2 чифта пижами, блуза и малко чорапи.
Сега четох в книжката, че ако е пълен филтъра за водата, програмата може да спре. Дали може да се е напълнил само от една пералня? 🤔 Пералнята ми центрофогира на 1200 оборота.
Ще съм ви много благодарна, ако споделите и вашето мнение! 👍

# 578
  • София
Здравейте, момичета! 😊
За втори път ми се случва следният проблем-виждам, че остават 20-тина минути до края на програмата и я изчаквам. Като отида да я проверя дали е свършила, целият дисплей и всички бутони са изгаснали. Задала съм и функцията против намачкване по средата на програмата. Да не би да трябва да я активирам в началото на сушенето?
Сега използвах програма микс с 3 слънца, но суших доста неща (според мен повече от 3 кг) - двоен комплект чаршафи, 2 чифта пижами, блуза и малко чорапи.
Сега четох в книжката, че ако е пълен филтъра за водата, програмата може да спре. Дали може да се е напълнил само от една пералня? 🤔 Пералнята ми центрофогира на 1200 оборота.
Ами погледни си филтрите, ние през форума как да ти кажем дали ти е пълен филтъра? Не знам каква ти е сушилнята, но виж да не си изключила функцията против намачкване.

# 579
  • Ловеч
Здравейте, момичета! 😊
Ами погледни си филтрите, ние през форума как да ти кажем дали ти е пълен филтъра? Не знам каква ти е сушилнята, но виж да не си изключила функцията против намачкване

Сушилнята ни е Siemens. Филтърът си беше доста пълен. Нямам представа колко му е максималния капацитет. Функцията против намачкване я активирах по средата на сушенето, но не знам дали не трябва да се включи задължително в началото.

# 580
При мен след приключване на програмата, дисплея изгасва, светва лампичката, която напомня да се изчисти филтъра. И през определено време ги върти, тази програма против намачкване), дисплея си е изгасен... Та вероятно и при теб е така.

# 581
  • София
Вероятно заради пълния контейнер е спряла. Аз моя ги изливам след почти всяко сушене. Виж дали ти свети иконата за тази функция, като нагласиш програма. Не знам обаче как ти изглежда иконата, аз съм с друга марка.

ПП: при мен докато върти против намачкване дисплея свети и показва време за сушене 0 и май показва колко време остава от функцият против намачкване.

# 582
  • Ловеч
Благодаря ви!
Мисля, че и при мен, когато ги върти против намачкване ми показва 0 и една икона. Филтърът го изхвърлям след всяко сушене. За съжаление не се сетих сега да настроя друга програма и да проверя дали няма да ми светне индикатора за пълен филтър.
Най-вероятно функцията против намачкване не ми се е активирала след като я включих по средата на сушенето. Вие вашата винаги в началото ли я включвате?

# 583
  • София
Моята не я включвам никога. Като пусна машината и тя си е включена по дифолт. След пускане на машината мога да увелича времето на тази функция или да я изключа.

# 584
  • Ловеч
Моята не я включвам никога. Като пусна машината и тя си е включена по дифолт. След пускане на машината мога да увелича времето на тази функция или да я изключа.
Аз избирам да ги върти 60 минути. Не знам иначе дали ги върти по-малко 🤔

Общи условия

Активация на акаунт