Избор на сушилня - 6

• 111 212
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • на Мелмак
Върит ги 30 минути.

# 586
  • София
Върти ги от 30 до 90 при мен, като 30-те са си зададени по дифолт, за повече трябва ръчно да ги увелича колкото искам до 90.

# 587
  • Ловеч
Много ви благодаря!
А на гардероб + дали е по-висока темперстурата от гардероб или само времето се увеличава?

# 588
Благодаря ви!
Мисля, че и при мен, когато ги върти против намачкване ми показва 0 и една икона. Филтърът го изхвърлям след всяко сушене. За съжаление не се сетих сега да настроя друга програма и да проверя дали няма да ми светне индикатора за пълен филтър.
Най-вероятно функцията против намачкване не ми се е активирала след като я включих по средата на сушенето. Вие вашата винаги в началото ли я включвате?
На нашата могат да се правят промени само в началото. При пусната програма, тя си я изпълнява докрай.

# 589
  • Ловеч
Благодаря ви!
Мисля, че и при мен, когато ги върти против намачкване ми показва 0 и една икона. Филтърът го изхвърлям след всяко сушене. За съжаление не се сетих сега да настроя друга програма и да проверя дали няма да ми светне индикатора за пълен филтър.
Най-вероятно функцията против намачкване не ми се е активирала след като я включих по средата на сушенето. Вие вашата винаги в началото ли я включвате?
На нашата могат да се правят промени само в началото. При пусната програма, тя си я изпълнява докрай.

След като изчетох отново подробно книжката, разбрах, че промени могат да се правят само на спряна на пауза сушилня, а аз натиснах бутона, докато работеше. ☺ Явно не я е отчело и си ги е въртяло половин час само и после се е изключила.

# 590
Момичета, функцията против намачкане е, за да предпази дрехите, ако не ги извадите веднага след като е свършило сушенето. Моята ме алармира когато е свършила и ако не я отворя веднага започва да си ги върти, за да не се намачкат докато чакат да бъдат извадени. Контейнера за вода и филтрите се чисття след всяко ползуване, само кондензатора се чисти при покана от машината, но е хубаво поне веднъж на 2-3 месеца да се измие под чешмата. Това не се отнася за тези, които имат самопочистващ се кондензатор.

# 591
LaughingНе е проблема в пластмасата.

Че кой е споменавал за качеството на пластмасата? Имах  в предвид непрозрачния пластмасов капак.
 За  мен проблемът е ясен: Той е ,още на чертожната дъска на конструктивния отдел на "горенчовците". Сигурен съм,че всички от този модел страдат от това заболяване,защото повечето сушилни се монтират в килери, гардероби ,ниши ,бани и хорицата не са разбрали за какво става на въпрос .Иначе съм доволен суши си без проблем .... Peace

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 11:19 от hienata76

# 592
Здравейте, харесала съм си модел на Сименс WT45W561BY http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-SIEMENS-WT45W561BY/p/684166. Моля, ако някой го има или има подобен да ми каже дали се усеща по-висока температура докато работи. Искам да го сложа в един скрит гардероб /1,50м на 3м/ и се притеснявам да не се получи мухъл там. Ще съм благодарна за вашите отзиви за сушилнята.

# 593
  • Ловеч
Здравейте, харесала съм си модел на Сименс WT45W561BY http://www.technopolis.bg/bg/Dryers/Dryer-SIEMENS-WT45W561BY/p/684166. Моля, ако някой го има или има подобен да ми каже дали се усеща по-висока температура докато работи. Искам да го сложа в един скрит гардероб /1,50м на 3м/ и се притеснявам да не се получи мухъл там. Ще съм благодарна за вашите отзиви за сушилнята.

Здравей!
Имам такава сушилня и стои в шкаф с по 10 см по-голям от нейните размери. До момента не съм забелязала влага или мухъл. Ползвам я от месец.

# 594
  • Mostly in my mind
И аз нямам влага и мухъл. Но моята не е в шкаф.

# 595
Сименсът не прави влага само затопля, лятото повече се усеща. Трябва му място отпред като всяка сушилня да засмуква въздух при работа на термопомпата.

# 596
  • Ловеч
Сименсът не прави влага само затопля, лятото повече се усеща. Трябва му място отпред като всяка сушилня да засмуква въздух при работа на термопомпата.
В такъв случай може би е удачно да отварям вратичките на шкафа докато работи?🤔

# 597
Препоръчват, ако сушилнята е в шкаф, докато работи вратата на шкафа да е отворена.
Мисля за всички сушилни.

# 598
  • Ловеч
Препоръчват, ако сушилнята е в шкаф, докато работи вратата на шкафа да е отворена.
Мисля за всички сушилни.

[/quot

Отново научих нещо полезно!😊
Благодаря!☺

# 599
Привет на всички в темата!  Hug
През феврурари очакваме появата на бебка и се информирам за сушилни. Нямам никакъв опит.
Не мога да се ориентирам за нещо. Малко тъп въпрос, но ще си питам: имам ли нужда от нещо друго освен контакт, за да функционира сушилнята? На някои снимки виждам това и се чуда - при всички ли е? Само при някои? Какво е това и къде е предвидено  да отива?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт