Сполучливи имитации на маркови парфюми - 16

• 132 813
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Знаете ли сполучлива и дълготрайна имитация на Пойзън на Диор?

Версията на Ди енд Пи е много близка до оригинала, трайна и наситена.

Рефанската не си заслужава.

Ха! Благодаря! А аз така се надявах и на нея освен споменатата кобра. Ди енд Пи случайно има ли в или около някой мол? Все на Рефан се лепя понеже имат магазин в мол и ми е удобно. Изобщо някои от другите, които споменавате до или около мол имат ли? Благодаря предварително.

# 601
  • София
gerypo, мисля, че Burberry - Body Intense няма имитация.
harley.quinn, D&P има в Парадайз.

# 602
  • Бургас
Neli_20,тези дни ще споделя за още мъжки парфюми,дано твоето момче го хареса много. Simple Smile Burberry - Body Intense и аз мисля,че няма реплика.И аз го харесвам най-много от всички фланкъри на Боди.

# 603
  • Добрич
Манифест на Рефан добро изпълнение ли е? Ако не, кое е по-добро? Рефан ми е най- удобен за покупка.

# 604
  • sofiq
Здравейте момичета  Grinning

Издирвам хубава имитация на  gucci rush 2 и versace crystal noir ,от Рефанските не съм доволна,ако някой знае друга ще съм благодарна да сподели  Hug

# 605
  • Бургас
Манифесто е добър и адски траен във версията на Роксан,а Crystal noir в имитация на Парфен.

# 606
  • Deutschland
Манифесто на Роксан е страхотен. Купувам го за n-ти път. Имам го и във версия на Raphela, но е ужасен като трайност. Не го усещам и 20 минути

# 607
  • София
Sneakers, да, добра имитация е тази на Рефан.
ted., пробвай имитацията на Заг Зодиак на Gucci Rush 2.

# 608
Днес ходих до Баргело да си купя Modern muse, пръснах се в 2 часа, тъкмо излизам от банята и китката ми още мирише  Sunglasses Благодаря ви още веднъж  Hug

# 609
  • Добрич
Аз чакам Модерната муза да ми я доставят от Баргело, но се присетих за Манифесто, ще мина за него, ще видя къде, Рефан или Роксан. На Роксан не съм взимала нищо, че мострите ми миришат много еднакво, но може да пробвам. Благодаря за отзивите!

# 610
  • sofiq
Благодаря за отговорите  Hug

Къде в София мога да намеря Зак зодиак и парфен?

# 611
  • София
ted.,
Заг - http://zagzodiak.com/stores/category_id/144/Партньори%20в%20страната
Парфен - https://www.parfen.bg/index.php?route=information/stores

# 612
# 613
Знаете ли сполучлива и дълготрайна имитация на Пойзън на Диор?

Версията на Ди енд Пи е много близка до оригинала, трайна и наситена.

Рефанската не си заслужава.

Ха! Благодаря! А аз така се надявах и на нея освен споменатата кобра. Ди енд Пи случайно има ли в или около някой мол? Все на Рефан се лепя понеже имат магазин в мол и ми е удобно. Изобщо някои от другите, които споменавате до или около мол имат ли? Благодаря предварително.
Има и в Мол София:)

# 614
Neli_20,тези дни ще споделя за още мъжки парфюми,дано твоето момче го хареса много. Simple Smile Burberry - Body Intense и аз мисля,че няма реплика.И аз го харесвам най-много от всички фланкъри на Боди.
Хареса го:)) Сега е харесал и Емблем на Монт Бланк, гледам Зак го пускат от понеделник:)

Общи условия

Активация на акаунт