Сполучливи имитации на маркови парфюми - 16

• 132 816
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Кои са новите парфюми на Зак?

# 631
  • София
Това са новите предложения на Заг.
Момичета, днес ми казаха, че Заг Зодиак ще имат няколко нови аромата до седмица:

LA VIE EST BELLE EDT FLORALE - LANCOME
GOLDEA-BVLGARI
ELIXIR DES MERVEILLES - HERMES
NARCISO POUDREE - NARCISO RODRIGUEZ
SUN DI GIOIA   -ARMANI
- това са дамските и:

EMBLEME - MONTBLANC
WANTED - AZZARO
- мъжки  Peace

# 632
Moмичета, много Ви благодаря за споделените отзиви за Far away - Avon, както винаги бяхте много мили и отзивчиви. Simple Smile

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 23:01 от allforone

# 633
  • Стара Загора
Привет, момичета. Heart Eyes

Тази вечер влезнах да разгледам в една парфюмерия за нещо и на излизане съзрях 2 парфюмчета на българска марка, Казанлък. Приятелка е луда по розата и това ме накара да поискам да ги пробвам. Очаквах да ухаят на рози, но се оказа че са имитации. Взех белия за нея, защото се усеща цветето и е много нежен, иначе и по името, и по аромата си е копие на Estee Lauder Pleasures. Познавам го и мисля че не греша. А другият, от който всъщност и с продавачката разбрахме че не са просто парфюми, а имитират по-скъпи марки, е Angel Rose.

http://www.aroma-essence.eu/front/product.php?p=208&t=6&s=51
http://www.aroma-essence.eu/front/product.php?p=210&t=6&s=51

Опаковките са по 12 мл, този който купих, други нямаше и бутилчетата са във формата на на роза.
http://www.aroma-essence.eu/front/product.php?p=120&t=1&s=35

Плежърс не съм го тествала, но пръснах от Angel Rose и понеже имам от оригинала, мисля че е изкопиран доста добре. От 17,30 до момента се усеща и то осезаемо. Не е толкова тежък като Тиери, но за парите от 4,55 за 12 мл смятам че е перфектен. Колебаех се дали да пръсна на другата си китка от истинския, обаче е голяма смрад и не исках да се обгазявам.
Искам да поясня че не познавам вариациите на Рефан и останалите марки, които се коментират тук.

http://www.aroma-essence.eu/front/cat.php?t=6&s=51
Тук има и няколко други, Mademoiselle Rose сигурно е копие на Шанел, но за другите не знам. Утре може да мина в другите 2 магазина като този да проверя дали ги нямат.

Споделете, ако сте виждали и пробвали нещо на марката. bouquet

# 634
  • София
Аз пак да питам за Баргело - като се разрових, открих наистина два вида палфюми, едните са 50 мл, другите - 55 мл. Цената също е с разлика от 2 лв, а и шишенчата са с надписи по височина и на ширина. Картонените опаковки също са различни - едните са зелени, другите - кафяви. Бихте ли ми казали кои са истинските? newsm78
Понеже исках Modern Muse ето какво открих: http://www.bargello.ws/product.php?pid=327

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 13:40 от izoma

# 635
# 636
  • Бургас
KDS,точно Еликсира чаках аз за да сравня,а той чак след месец-два ooooh!,другите на Заг не ми представляват интерес,освен LA VIE EST BELLE EDT FLORALE.Izoma,преди поръчвах от първия посочен сайт Среднощната роза,50мл са в кафяви опаковки идват.Само,че преди бяха 15лв.,сега гледам са ги увеличили.

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 14:00 от Bright Crystal

# 637
  • София
До миналата седмица имаше промоция, наистина бяха 15 лв. Една вечер просто изчезна промоцията, докато си пишехме във форума тук  #2gunfire

# 638
  • Бургас
С металните капачки от 55 мл. са старите разфасовки. Новите са с черни пластмасови и са от 50 мл. Имат зелено по картонената опаковка. Няма фалшиви и истински.
Ароматите на Заг са заредени вече в Бургас. Пробвах ги, но ще пиша по-късно.  Peace

# 639
Искам да похваля Рефан 420,много траен подходящ за 20-25годишни младежи.Вчера сутринта пръснах на китката си и малко върху ръкава.На китката се усещаше да снощи,а върху ръкава и сега.Мисля,да го взема за големия ми син,той също го хареса. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 640
  • София
KDS, кажи, моля те, че и Еликсир са заредили.  Praynig

# 641
  • Бургас
Момичета,искам да Ви споделя за един парфюм на Ейвън.Признавам си,че техните парфюми са ми непознати,не съм ги изучавала както се казва. Mr. Green Днес сядам на кафе с една моя френдка и ме лъхна страшно готино ухание и същевременно някак познато. Crazy В първия момент си помислих,че е Гучи-Енви Ми и да,имат страхотна прилика за мен.Уханието на божури ме опияни тотално,много обичам божури аз.Питам я дали не е с Гучи и тя ми казва неее,с Ейвън -Perceive Oasis съм. Laughing Та така препоръчвам този аромат с две ръце.Прегледах веднага пирамидите и на двата и се оказах права,има и божур и мускус. Crazy

# 642
Момичета,искам да Ви споделя за един парфюм на Ейвън.Признавам си,че техните парфюми са ми непознати,не съм ги изучавала както се казва. Mr. Green Днес сядам на кафе с една моя френдка и ме лъхна страшно готино ухание и същевременно някак познато. Crazy В първия момент си помислих,че е Гучи-Енви Ми и да,имат страхотна прилика за мен.Уханието на божури ме опияни тотално,много обичам божури аз.Питам я дали не е с Гучи и тя ми казва неее,с Ейвън -Perceive Oasis съм. Laughing Та така препоръчвам този аромат с две ръце.Прегледах веднага пирамидите и на двата и се оказах права,има и божур и мускус. Crazy

Охоо, Bright Crystal, аз също обичам уханието на божури в парфюмите и дори такива с такъв моноаромат. Любимият ми такъв е на Орифлейм, но сега ми изхвръкна името му, точно на това ухае. Като го сравнявах и търсих във fragrantica и четох коментарите, всички казваха, че миришел точно като Tresor на Ланком. Ще мина отнякъде да го помириша, да проверя за себе си. Знаеш ли някой друг с такъв аромат?

# 643
Момичета, имам един въпрос...Актуалните цени на Парфен в магазина на Грана и на Руски паметник 8лв. за 30мл и 12лв. за 50мл ли са...или има промяна?

Не съм наясно, за това Ви моля да ми кажете дали в тези два магазина цените са еднакви попринцип?

# 644
  • София
allforone, цените през юли, когато купувах от Парфен за последен път бяха 10 лв. за 30 мл и 14 лв. за 50 мл. Цените в двата магазина бяха еднакви като в този на Графа често правеха промоции на определени аромати.

Общи условия

Активация на акаунт