Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 622
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
шофьорската книжка дали мога да сия подновя в рпу или трябва да ходя чак до кат
Може носи си и карта, за да платиш на място през пост терминала.
Имайте предвид ,че терминала е един.Служителите на трите гишета си го подмятат и го търсят все едно има крака и е отишъл в София.Единият път не работеше и хората чакаха да им дойде реда за да ги уведомят ,че трябва да идат до банката и пак да изчакат опашката.
Общо взето там е като тото.Колко време ще чакаш,колко гишета ще работят,ще работи ли терминала...
Скоро подменях книжка-е, такива мудни и нелюбезни служители и в здравна каса не съм виждала.

# 106
  • Пловдив
Сещате ли се за организации в Пловдив освен Анимъл Хоуп?
Който има желание, моля да рзпространи албума
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002698398982&sk=p … 398982&type=3

# 107
  • Тра-ла-ла
Сещате ли се за организации в Пловдив освен Анимъл Хоуп?
Който има желание, моля да рзпространи албума
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002698398982&sk=p … 398982&type=3
Разпространявам Peace

Не знам дали се водят точно организация. Доброволци са

# 108
Къде ще ми препоръчате да отида, за да ми сложат стъклен протектор на телефона? Искам да си взема и някакъв калъф, къде има избор?

# 109
  • о`майна лунна нощ е
В подлеза на Тримонциум. Скоро смениха моя там.

# 110
Благодаря  bouquet

# 111
Къде мога да намеря качествени кожени обувки за есента и непромукаеми маратонки?

# 112
Благодаря  bouquet

И моя е от там. Peace

# 113
  • No Line On The Horizon
Под ДетМаг има протектори, детето си взе много хубав.

# 114
  • о`майна лунна нощ е
Под Детмаг наистина има магазинче, но вътре бяха само две момичета и ме съмнява, че ще могат да съдействат за поставянето. Момчето в подлеза на Тримонциум върши и тази услуга.

# 115
Спешно моля за препоръка за медицински педикюр, ако може - от личен опит. Благодаря!

# 116
  • Пловдив
моля, препоръчайте ми козметичка за почистване на лице (може център, тракия, вси, съдийски), знам, че е много елементарно звучащо, но никога не съм ходила поради това, че нямам нужда. Но ето на дърти години и от стрес и сладко, едни пъпки ме нападат, аз стискам като луда и не стават по-добре нещата...искам да ме "почистят", да кажат какво да правя, въпреки, че не съм спряла да ползвам хубави продукти. Но явно нещо ще се сменя, добавя и т.н. Най-вече усещам ще е промяна в храна и стрес, с които трябва да се справя  Rolling Eyes

# 117
Горещо препоръчвам студио Алекс, намира се в съдийски квартал.
http://www.informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=136 … G=bg&mobout=1
Подмладяващите процедури там са уникални, предлага няколко вида почистване-обикновено, с кислород и още два вида, но да не те подведа, ако искаш се обади и я разпитай.

# 118
Бихте ли препоръчали упражнения/йога за бременни?

# 119
  • Пловдив
В Селена има йога за бременни. Но в кой ден и час ходи инструкторката не знам. Безплатно е. Обади се и питай.

Общи условия

Активация на акаунт