Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 611
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Има ли супермаркет от където мога да купя безглутеново брашно от елда, нахут и тем подобни. В САНИ и БИЛА търсих, както и в LIDL.
Биомагазините, от които съм купувала обикновено са в центъра и не са ми удобни никак.
И в Кауфланд има.

# 91
  • Пловдив
Знае ли някой на мястото на бившия ресторант "Хистори" в подлеза на Пон. пазара какъв ресторант е сега? Някъде в района имало нов руски ресторант?
Е, той е. И със същата посещаемост. Laughing
Не е ли някакъв руски ресторант?

# 92
  • Майничка
Знае ли някой на мястото на бившия ресторант "Хистори" в подлеза на Пон. пазара какъв ресторант е сега? Някъде в района имало нов руски ресторант?
Не е ли някакъв руски ресторант?
В смисъл, бившият Хистъри сега е руски.

# 93
  • Пловдив
gargamela, който не чете внимателно - задава глупави въпроси!  Blush Joy

# 94
  • Пловдив
gargamela, разбрах те, благодаря! Но от думите ти май си мисля, че ресторантът не става?

# 95
  • Майничка
gargamela, разбрах те, благодаря! Но от думите ти май си мисля, че ресторантът не става

Не мога да коментирам - само веднъж съм била в този ресторант, още в тъй наречената му средиземноморска битност, разочаровах се от един тарама-хайвер и не повторих. Почти всеки ден обаче минавам оттам и 2-3 заети маси са максимума надвечер.
Ще чакам и аз отзиви за руската кухня. Наскоро имаше ваучери в Грабо, но предлаганите ястия не ме съблазниха. Би било интересно дали се е сменил ресторантьорът, не кухнята.

# 96
  • Пловдив
Къде може да ми се постави камъче на часовник?

# 97
  • Майничка
Къде може да ми се постави камъче на часовник?

Най-добре попитай часовникар.

# 98
  • Пловдив
Има ли супермаркет от където мога да купя безглутеново брашно от елда, нахут и тем подобни. В САНИ и БИЛА търсих, както и в LIDL.
Брашната от нахут и елда поначало са си безглутенови, също като брашната от ориз, тиква, царевица, просо... Има и изчистени от глутен иначе глутеносъдържащи - овесени, ечемичени, пшенични.
По въпроса - срещала съм брашно от нахут и тиква в магазини Триумф - имат и други диетични храни  Peace

# 99
Здравейте, да ми препоръчате оптика с намалени слънчеви очила? newsm78

# 100
За бюджетно решение препоръчвам Полароид на Отец Паисий.

# 101
  • Пловдив
Момичета, търся детски сак за пътуване с принцеси, мики и т.н  Hug

# 102
  • Plovdiv
Намаление на слънчеви очила трябва да има и в Оптиклас в мола.

# 103
  • Пловдив
Ако има действаща виза при взимане на новия паспорт се носи стария, перфорират го, попълваш декларация, взимаш двата паспорта и след изтичане на визата паспорта трябва да се върне, ако се забавиш до три месеца и попаднеш на "читава" служителка може и глоба да отнесеш, ако изобщо не го върнеш или след по-дълъг период от време няма санкции. Grinning
Така или иначе при връщане просто ги хвърлят в един кашон, нито ти дават бележка или някакъв документ, че си го върнал. На Волга входа от към Васил Априлов няма никакви опашки, но там е само за нормални поръчки.

Много благодаря за отговорите за транспорта от ДКЦ до Тримонциум.

Някъде има ли зала в която да има пилатес, каланетика или нещо без много подскоци с читави треньорки?
Аз ходих на каланетика в Аеробик студио М, но преди две години. Намира се на 6-тия септември 128, в сградата на киното Екоплекс, но се влиза отстрани,където е читалище Хр. Г. Данов. Имаше пилатес.

# 104
Намаление на слънчеви очила трябва да има и в Оптиклас в мола.

Ти пък от къде знаеш?

Общи условия

Активация на акаунт