Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 831
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Здравейте, момичета!Имаме проблем с готваската печка-Горение е.Някакви идеи за техник, който да дойде да я види.Може и реотана да е изгорял.

# 226
  • Пловдив
От Грабо междувременно получих имейл - искат банк.сметка да ми възстановят сумата.

Но си права, това не ми решава проблема със занималнята.

Аз не съм се съмнявала, че ще ми се върнат парите, ако не ползвам услугата ...
Но ми се иска повече хора да прочетат Къде в Пловдив да не ходят, защото за мен това е знак за некоректност ПО ПРИНЦИП на тази фирма.

# 227
Здравейте, момичета!Имаме проблем с готваската печка-Горение е.Някакви идеи за техник, който да дойде да я види.Може и реотана да е изгорял.
Фирменият сервиз НЕ ти го препоръчвам - чаках 3 седмици, дойде младеж, уж оправи нещо, да ама след известно време ме трясна такъв ток... оказа се, че е пипал и в розетката и обърнал кабелите вътре... ама това го разбрах, от последващ майстор - не от сервиза ми... пълна скръб

# 228
  • Тра-ла-ла
Оптимисти Laughing Още части от булеварди се затварят...мамка им:

Цитат
От днес до 14 септември се затваря за движение на моторни превозни средства западното платно на бул.”Руски” - от ул. ”Волга” до кръстовището с ул. ”Гладстон"...

Предстои обезопасяване и демонтаж на част от контактната тролейбусна мрежа в Пловдив - от Аграрния университет до Коматевския надлез и в района на кръстовището на Чифте баня на бул. "Цар Борис Трети Обединител". В тази връзка, след предварително уведомяване, ще бъдат затворени поетапно кръстовищата на Сточна гара и Чифте баня.

Цялата статия:
Скрит текст:

# 229
  • Пловдив
Това не е нормално......"Иван Вазов" все още беше затворен днес в района на тютюневите сладове. Всички коли се връщахме обратно......

# 230
Биляна, Гаргамела, благодаря!

Явно Луси си работи на старото място, как не съм я видяла, толкова често минавам от там. ooooh!
Ще се възползвам от педикюра, много бях доволна преди.
Verdad, a някакви цени помниш ли?
20 лв. ѝ е струвало, но са работени само ноктите - без пети и още неща, които се предлагали обикновено. В деня след процедурата се оплака, че проблемният пръст я наболява, но на следващия всичко беше наред.
Аз преди години като ходех при нея ми оправяше само проблемния нокът и ми взимаше 5лв.Имаше случаи в които не ми взимаше пари.

# 231
  • Майничка
Това не е нормално......"Иван Вазов" все още беше затворен днес в района на тютюневите сладове. Всички коли се връщахме обратно......

В петък "Марица" бяха писали, че ще е затворена до вторник.

# 232
  • Пловдив
За марково тепе - да, казвам, че предпочитам да си имаше тепе, а не да е разрушено. Било то и в началото на 20-ти век. Не обвинявам "мола" и кмета доктор, но няма как да почна да подскачам за фаст фууд и магазини. Следя кога ще отвори и толкова, най-много да направя един тигел там зимата.
Много жалко с ремонтите, но на мен на този етап не ми пречат. Аз съм на вълна над тези неща, виждам и доста други хора като мен.  Joy Стигам за 3 минути до работа на колело, е, вярно ми е близо, за 10 мин до Капана, за 15-20 до Гребната/Мол, мога да нося около 10 кг на колелото (зависи с кое колело изляза) + един пътник. Зимата като настъпи не съм го решила, но евентуално ако е мека ще продължа така, ако не - пеша, градът ни е малък. И нов моторо-скутер имам, толкова е симпатичен, но не го ползвам  Joy
Просто споделям алтернатива, сигурно доста хора се замислят вече...
Разбирам, че за някои няма такава алтернатива...  Confused

Друг вариант за придвижване са и тротинетки, толкова много ги ползват на запад, може би ще стане приложимо и при нас, като пооправят тротоарите още малко.  Rolling Eyes

# 233
Е, права си, после ще обмислим и алтернативата да летим, колко му е едно вертолетче, до 100 кг събира
Човек от зор и птичка става...

Едно от основните предимства на Пловдив беше липсата на трафик. И все още може да бъде, но с решения тип колелото на Водната палата или примерно слабоумието улиците около Военна болница да не бъдат еднопосочни или цели проблеми улици, които ежедневно осигуряват малки ПТП /примерно началото на Сава Муткуров, където е забранено паркирането, но винаги е фраш с автомобили и от двете страни и на тротоара, същото място стана печално известно с инцидента с Кари, а преди три дни колата ми беше блъсната отзад с детето ми. Не виня човека - тръгни, спри, тръгни, спри, изчакай този, изчакай онзи, няма правила, ако има никой не ги спазва/
Все неща, които нито искат хляб, нито вода, просто малко мислене и организация

Иначе да - най-добре е да си над тези неща, ама колко да си... Идва момент, в който границите се минават.

# 234
Още нещо което исках да споделя -
ако имате щети от градушката по колата и все още не сте намерили вариант -
не знам името, но се намират като се тръгне от Сточна гара по Найчо Цанов към Мебелна Къща,  на завоя след бензиностанция Петрол - едно голямо хале, черна табела с оранжеви букви
По френска технология без боядисване оправят щетите с нагряване и вакуум след това /ако правилно съм разбрала/

Не исках да боядисвам колата си, а беше цялата като швейцарско сирене
Тези момчета се справиха брилянтно, възхитена съм - няма нито една вдлъбнатина и колата си блести като чисто нова
Горещо ги препоръчвам!

# 235
  • Тра-ла-ла
И боята не се е напукала в областта на дупките след изтеглянето?! Колко струва услугата и на какъв принцип се таксува?!

# 236
Не, този метод е приложим само ако няма щети по боята.

# 237
И боята не се е напукала в областта на дупките след изтеглянето?! Колко струва услугата и на какъв принцип се таксува?!

И аз имах такова притеснение - дали няма нещо да се промени в цвета, дали няма да се напука боя.
От познати бях чувала, че не винаги работи този метод.
Ситуацията беше неприятна, защото от застраховката покриваха боядисване в така наречените доверени сервизи, а в официалния сервиз на марката боядисване беше близо 3 пъти по-скъпо. Не се знаеше дали няма да се наложи да доплащам разликата, дали ще ми признаят сумата. Колата е съвсем нова, оргиналният цвят много специален и не я давах за боядисване без бой.
Така че съм изключително доволна, че попаднах на тези момчета.
Любопитна гарга съм и ги попитах какво правят през другите 2-3 години когато няма градушка  Simple Smile, в случая на Пловдив 10 и повече. Казаха, че работят предимно във Франция /повечето им табели бяха на френски наистина/

Колко струва не знам, но при всички положения няма да е много скъпо, защото застрахователите не са коментирали решението, при всичко положения е по-евтино от боядисване където и да е, защото бях готова на дълга битка /от горчив опит/ със застрахователите, но да не правя компрос.

# 238
  • Пловдив
LC Waikiki ще се мести от мол Галерия в мол Марково тепе.

# 239
  • Тра-ла-ла
Не, този метод е приложим само ако няма щети по боята.
Да, това го разбирам. Просто се чудех при тия гимнастики с изпъването - тогава нещо да не се напукат боята и кита, ако са оцелели все пак при вдлъбването Grinning

Общи условия

Активация на акаунт