Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря хубави детски рокли за кръщене?
Можете ли да ми предоставите информация за магазин, който продава детски рокли за кръщене?
Можете ли да ми препоръчате магазин, който продава дълги поли от тюл?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря хубави детски рокли за кръщене?
-
Можете ли да ми предоставите информация за магазин, който продава детски рокли за кръщене?
-
Можете ли да ми препоръчате магазин, който продава дълги поли от тюл?
-
Можете ли да препоръчате оптика, която предлага слънчеви очила на намалени цени?
-
Къде мога да намеря качествени кожени обувки за есента и водоустойчиви маратонки?

Стигам за 3 минути до работа на колело, е, вярно ми е близо, за 10 мин до Капана, за 15-20 до Гребната/Мол, мога да нося около 10 кг на колелото (зависи с кое колело изляза) + един пътник. Зимата като настъпи не съм го решила, но евентуално ако е мека ще продължа така, ако не - пеша, градът ни е малък. И нов моторо-скутер имам, толкова е симпатичен, но не го ползвам
, в случая на Пловдив 10 и повече. Казаха, че работят предимно във Франция /повечето им табели бяха на френски наистина/