Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 716
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,къде в Пловдив има тапицерски услуги,освен до бирената фабрика?Там проверихме,но искат за тапициране на диван 1200лв.с плат от тях.

# 436
  • Пловдив
Някой знае ли от къде мога да си закупя гръцки прах Skip? Дали изобщо го има в Пловдив?
Има го, разбира се. Simple Smile  В магазините за паралелен внос.
Днес свекърва ми каза, че е открила голямо разнообразие на Скип в магазин в Кючука. Мога да разбера къде е магазинът.  Peace
Преди купувах гръцки Скип от магазина за препарати в Гранд. Сега видях магазин от същата верига на бул. Христо Ботев, в частта между Военна болница и МакДрайв.

# 437
Детето ми се плаши много и искам да го заведа да му леят куршум, ако някой знае къде , по възможност Кършияка, но и други квартали става.

# 438
Здравейте,къде в Пловдив има тапицерски услуги,освен до бирената фабрика?Там проверихме,но искат за тапициране на диван 1200лв.с плат от тях.

Поставени така нещата звучат стряскащо, а всъщност цената е дошла от дамаската
Избрала си скъпа дамаска, която е от порядъка да 30 лв и нагоре и само за материал ти отиват примерно 700-800 лв, може и да има нужда и от подмяна на дунапрени и други
Знам какъв диван при тях излиза 1800 лв - честърфийлд, който по магазини и други не можеш да пипнеш под 3500.
Те са претапицирали голям ретро диван с 2 фотьойла и подмяна на дунапрени с моя кожа за 400 лв, така че имам представа как си формират цените.

Твърдя го с категоричност, защото работя от години с тези хора и първо в града няма по-добри от тях категорично и после работила съм всички, които работят качествено и за едни и същи неща съм сравнявала оферти и съм си направила изводите.

Иначе тапицери има много в града - поне още 20 ателиета има, това качество и коректност трудно ще се намери.
Това го казвам на база клиент - запознах се с тези хора след като съм доволен клиент години, нито са ми приятели, нито роднини. Спечилиха ми уважението с качество и коректност, а цените аз си ги проверям винаги поне на още 2 места.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2016, 04:54 от Ерин Брокович

# 439
  • гр.Пловдив
Благодаря за отговорите за пердетата!

# 440
Около ОУ Алеко Константинов има ли частни занимални?

Можеш да провериш при г-н Банков, който е на ново място - https://www.facebook.com/planetadetska/?fref=ts
Виждала съм буса му пред Алеко, но дали работи с големи деца трябва да попиташ.
Друг вариант за големи деца е ЙоЙо в Стария град - имам познати, които преди години са били много доволни. Преди толкова години обаче, че "детето" е вече студент втори курс  Simple Smile
Всички други, които се сещам и покриват това училище, работят с начален курс деца.

# 441
Мисля, че "Ян Бибиян" ползват децата там.

# 442
Мисля, че "Ян Бибиян" ползват децата там.

Познати ми бяха казали, че са затворили, но явно си работят /има съвсем скорошни снимки/
https://www.facebook.com/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D … -265939546863498/

# 443
  • Пловдив
Около ОУ Алеко Константинов има ли частни занимални?

Можеш да провериш при г-н Банков, който е на ново място - https://www.facebook.com/planetadetska/?fref=ts
Виждала съм буса му пред Алеко, но дали работи с големи деца трябва да попиташ.

Той не е ли в сградата на Пещерска гроздова?

# 444
  • Пловдив
Момичета,от Тракия за Кичука ходи само 17,нали?По скоро ми трябва какво ходи до Медицинския колеж,до Онкото Thinking

# 445
Скоро претапицирах основно стар диван.
С подмяна на дунапрена и моя дамаска ми излезе 120 лв. При това ми го направиха вкъщи, за няколко часа. Ако искате тел. пишете ми на ЛС.
Какъв е този диван за 1200 лв.? Rolling Eyes

# 446
  • Пловдив
Момичета,от Тракия за Кичука ходи само 17,нали?По скоро ми трябва какво ходи до Медицинския колеж,до Онкото Thinking
24 може да ползваш от Тракия до Кичука.  Peace

# 447

Да, но от обратната страна.

# 448

Той не е ли в сградата на Пещерска гроздова?

Да, там е. Линкът от фейсбук е за новото място. Той си има бус и си прибира децата, но кога ходи в Алекото не знам.

За тапицирането, така е. Трудът варира в тези параметри.
1200 лв цена, има около 1000 лв материали. Включих се, защото знам цените на тези хора и не е коректно така да се изразяват нещата.  

# 449
  • Пловдив

Да, но от обратната страна.
В смисъл...посока Мебелна къща,нали?

Общи условия

Активация на акаунт