Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 794
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Мои близки търсят жена за гледане на болен мъж.Ако имате отзиви за някоя,моля да споделите.Чрез агенциите са ударили на камък.

# 136
моля, препоръчайте ми козметичка за почистване на лице (може център, тракия, вси, съдийски), знам, че е много елементарно звучащо, но никога не съм ходила поради това, че нямам нужда. Но ето на дърти години и от стрес и сладко, едни пъпки ме нападат, аз стискам като луда и не стават по-добре нещата...искам да ме "почистят", да кажат какво да правя, въпреки, че не съм спряла да ползвам хубави продукти. Но явно нещо ще се сменя, добавя и т.н. Най-вече усещам ще е промяна в храна и стрес, с които трябва да се справя  Rolling Eyes
От години конкретно за почистване и вежди ползвам услугите на Поля, студио "Поликсена" в капана. Препоръчвам я с две ръце, никога няма да направи нещо по лицето ти само, за да ти вземе парите.

# 137
Спешно моля за препоръка за медицински педикюр, ако може - от личен опит. Благодаря!
Включвам се в чакането на препоръки Simple Smile

# 138
Спешно моля за препоръка за медицински педикюр, ако може - от личен опит. Благодаря!
Включвам се в чакането на препоръки Simple Smile
Луси-на бул. 6-ти септември почти до прелеза.Имах нокът на крака,който ми се забиваше отстрани.С какво ли не го мазах.Ходих на лекар и той ми каза,че трябва хирургически да ми го отрежат или да го извадят.Много ме беше страх и отказах.После разбрах за Луси от една позната и тя ми го оправи.Има си и сертификат.Ако някой се интересува ще потърся телефона и адреса.

# 139
Привет!
Някой доволен от фризьор Гаро Папазян Rolling Eyes Пуска и оферти в Грабо.
https://grabo.bg/modna-pricheska-0wzbs

Аз съм много доволна. Peace
Два пъти ходя вече с ваучер.
От години не мога да случа на фризьор, той от една дума ме разбра! bouquet bouquet bouquet

# 140
  • Майничка
Навремето /преди двайсетина години Embarassed/ беше от топ фризьорите в "Арлет", тогава бях много доволна. Нямаше друг, който така да изпипва "късичкото".

# 141
  • Тра-ла-ла
Здравейте! Бих била много благодарна, ако някой ми каже магазин за качествени обувки
Български обувки ест.кожа има в магазините на Ривас и на Мона Лиза. От дясно на Халите има едно малко магазинче също с ест.кожа обувк, но май са вносни.

# 142
chori, ходила ли си скоро при Луси? Мислех, че не работи от доста време. Иначе наистина прави чудесен медицински педикюр. Студиото й беше под блоковете на 6ти септември, точно до новото място на което се премести Берьозка.

# 143
  • Пловдив
И аз се интересувам от медицински педикюр. Два пъти ми махат нокътя на крака и сега пак е тръгнал натам, ако мога искам да си го спестя.

# 144
  • Пловдив
Благодаря за отзивите за Гаро Peace

# 145
  • Пловдив
Имам нужда от помощ.
Мой колега заминава с автобус от Пловдив до Истанбул (ЦАГ Истанбул (Esenler Otogarı)

И има нужда да стигне от Истанбул гарата до летище ататюрк. Но ми казва,че трябвало да стане с някаква карта Истанбул, която се купува и в нея после се зарежда сума някаква.
Дали някой има такава карта, която той може да използва?

Вече за предвижване по друг начин ще попитам и темата в истанбул, аз не съм ходила отдавна и не знаех, че за да се качиш на метро/автобус там се иска тази карта, а не може само билет да се купи, мнг странно!

Колегата ми иска от гарата да отиде с метро до летището.

# 146
chori, ходила ли си скоро при Луси? Мислех, че не работи от доста време. Иначе наистина прави чудесен медицински педикюр. Студиото й беше под блоковете на 6ти септември, точно до новото място на което се премести Берьозка.
Не съм ходила отдавна,защото вече нямам проблеми с нокътя.А за маникюр и педикюр ми е много далече.Но ми е в приятели във фейсбук-има си и фейсбук страница на салона,което ме навежда на мисълта че си работи.
На брат ми му бяха махнали нокътя и след това също беше ходил при нея.Тя му го оправи и сега си му расте нормално.И много други познати сме пратили там.

# 147
Супер! Ако не ти е проблем ще дадеш ли актуални координати на Луси? bouquet

# 148
Не съм ходила отдавна,защото вече нямам проблеми с нокътя.А за маникюр и педикюр ми е много далече.Но ми е в приятели във фейсбук-има си и фейсбук страница на салона,което ме навежда на мисълта че си работи.
На брат ми му бяха махнали нокътя и след това също беше ходил при нея.Тя му го оправи и сега си му расте нормално.И много други познати сме пратили там.
chori, това ли е?

# 149
chori, това ли е?
Да-това е.Телефона,който имам като нейни координати е 0886 747089.

Общи условия

Активация на акаунт