Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 849
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
  • No Line On The Horizon
а на мен ми е важно да го има тепето.... Naughty

Rolling Eyes

# 211
  • Майничка
Тепето го няма от близо 110 години...

# 212
  • Plovdiv
Вместо мол, можеха едно тепе да вдигнат  Wink Wink

Някой има ли идея до кога ще продължат тези ремонти, че ми е някакъв ужас в града?

# 213
Навсякъде пише, че ще приключат повечето до 15.09, но това просто не го виждам как ще стане
На много места въобще не виждам да се работи, а събота и неделя никъде
Бедна ви е фантазията за ужаса, който ще настъпи на 15.09
Имаше маршрути, които са ми взимали 10-12 минути преди, сега през лятото когато градът се води празен 40 минути не мърдат.
аз принципно никога не се оплаквам от управляващи, защото знам че толкова си могат, но да започеш края на август ремонти едновременно, които буквално парализират града, е извън всякакви коментари.

# 214
Биляна, Гаргамела, благодаря!

Явно Луси си работи на старото място, как не съм я видяла, толкова често минавам от там. ooooh!
Ще се възползвам от педикюра, много бях доволна преди.
Verdad, a някакви цени помниш ли?
20 лв. ѝ е струвало, но са работени само ноктите - без пети и още неща, които се предлагали обикновено. В деня след процедурата се оплака, че проблемният пръст я наболява, но на следващия всичко беше наред.

# 215
  • Пловдив
А има ли сайт или някакво друго място, където да се провери къде има във всеки един момент текущи ремонти? Лично на мен сегашните не ми пречат, но зависи и кой какви маршрути ползва. По моето трасе има само един затворен участък (каква съм късметлийка  hahaha), но ме интересува има ли ремонтни дейности от ЖП гарата до ОМГ? Имате ли представа? В този район съм нямала работа скоро.

# 216
  • Пловдив
За мен кошмарът в града е пълен.Скоро беше затворено и кръстовището на Хирургиите за седмица.
Три дена обаче никой не работеше.

# 217
  • Пловдив
Пак ви изпуснах.

# 218
  • до едно тепе
Уай кики-то в мол Галерия го затварят вече. Онзи ден решихме да отидем там,че е по-просторно, а то почти изпразнено.

# 219
  • Пловдив
Уай кики-то в мол Галерия го затварят вече. Онзи ден решихме да отидем там,че е по-просторно, а то почти изпразнено.

Така ли? Хмммм, пък в новия магазин асортимента е толкова беден и е толкова  #Crazy разбъркано всичко. Вчера търсих пижама на малкия, ми те ги разхвърляли на 100 места. Ядосах се и си тръгнах без нищо.

А Рино дали работи още?

И аз нямам търпение да заработи вече новия МОЛ, че онзи въобще не ми е удобен.

# 220
  • Пловдив
А има ли сайт или някакво друго място, където да се провери къде има във всеки един момент текущи ремонти? Лично на мен сегашните не ми пречат, но зависи и кой какви маршрути ползва. По моето трасе има само един затворен участък (каква съм късметлийка  hahaha), но ме интересува има ли ремонтни дейности от ЖП гарата до ОМГ? Имате ли представа? В този район съм нямала работа скоро.
http://www.masov-gt.com/ или в сайта на общината.

# 221
Вместо мол, можеха едно тепе да вдигнат  Wink Wink

Някой има ли идея до кога ще продължат тези ремонти, че ми е някакъв ужас в града?

В скрит текст - някой да не реши че е реклама - карта на ремонтите  Joy Joy

Скрит текст:
Започнах да си мисля че е време да се науча да летя с метла  Joy Joy

и с намигане

А има ли сайт или някакво друго място, където да се провери къде има във всеки един момент текущи ремонти? Лично на мен сегашните не ми пречат, но зависи и кой какви маршрути ползва. По моето трасе има само един затворен участък (каква съм късметлийка  hahaha), но ме интересува има ли ремонтни дейности от ЖП гарата до ОМГ? Имате ли представа? В този район съм нямала работа скоро.
http://www.masov-gt.com/ или в сайта на общината.

А благодаря този не го знаех

# 222
  • Пловдив
solenka, mimsi, много благодаря  Hug.

Транспортният сайт мислех, че го актуализират два пъти в годината.

# 223
  • Пловдив
Момичета, не съм се включвала в темата ви досега, но съм толкова бяснааа!!!
Искам да споделя с по-широк кръг впечатленията си от учебен център Един Евро Свят.
Много претенциозно заглавие и нямаше да чуя за него, ако не беше офертата им в Грабо - за детска занималня с валидност на ваучера 16.8.-16.9.
Много ме устройваше, защото тъкмо мислех да взема двете си деца от баба и дядо и исках малко да ги пусна на режим от 8 до 17 - да свикнат с училищен график преди 15.9.
Още преди да заплатя ваучерите, звъннах  на телефона от офертата - казах, че ще я ползвам преди 15.9. и дали мога да разчитам малко преди 8,30 да има кой да ми посрещне децата. Защото ми е необходимо малко време да се предвижа до работа, а и аз започвам в 8,30. Да! - казаха ми, да не се безпокоя - щяло да има кой, да им се обадя седмица по-рано, да им заявя дните, в които децата ми ще ползват занималнята.
Днес звъня. Първо те не могат да се сетят по коя оферта им говоря за ваучери, защото сега имали друга- за езиков курс. Второ ми заявяват най-отговорно, че занималня преди 15.9. ще имат само ако се съберат 10 деца за група. Занималня за моите две деца нямало да има. Да изчакам (!!!), да видя дали ще има и други записани!!!!! То в офертата го пишело! Моляяяяяя !!!???
 #Crazy
 #2gunfire

https://grabo.bg/plovdiv/zanimalnia-0whsh

ААААААА, ама то наистина го нямало това условие за група от поне 10 деца !!!??? Те, Грабо били виновни, че не им били публикували условието (писах за случая и до Грабо!)
Не ме познавате, но аз съм изключително любезен и учтив човек. Още повече, в никакъв случай не бих си позволила да повиша тон на непознат.
Но тая ... жена!!! Да не се притеснявам, щели да МИ ВЪРНАТ ВАУЧЕРИТЕ, щяла да ми се обади до края на седмицата (!!!). Казах й, че се изразът е  - ще ми върнат парите, аз ваучери си имам!
 #Cussing out
Как да я чакам до края на седмицата, като аз трябва да знам имам ли вариант за гледане на децата ми след 6.9. !?

От "Литъл стар" зад ОББ имам лични впечатления (изключително добри!).
Някакво мнение за "Ян Бибиян" бихте ли споделили - тази занималня ми е една идея по-близко.
А и където и да било, как бих могла да си натреса децата в последния момент - за утре !!!???

# 224
  • Майничка
КЗП?
Обаче не виждам как това ще ти реши проблема със занималнята в желания от теб период.

Общи условия

Активация на акаунт