Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 845
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Да попитам знаете ли къде продават най-обикновени детски тениски, едноцветни и да имат богат избор на цветове?
По интернет все на търговци на едро попадам или на рекламни агенции.

# 241
Импека отстрани на Автогара юг по улицата със злополучните складове

# 242
Мерси, Ерин Брокович 
 bouquet
А там не са ли затворени улиците до изгорелите складове?

# 243
Не вярвам, то е на 10 метра от страничния вход на автогарята

# 244
знаете ли дали ескалибур работи
звъня няколко пъти днес, но никой не вдига  Rolling Eyes

# 245
  • Пловдив
Здравейте някой дали ще може да ми препоръча тренировки по гимнастика, аеробика или нещо подобно (не много натоварващо) някъде около Гранда. Исками се да е около Центъра, защото така ще ми е най-удобно. Благодаря  bouquet

# 246
Здравейте,
Искам да ви попитам дали вече са пуснали есенни обувки по магазините? Не съм от Пловдив, но ми се отваря път натам и ми се ще да си купя някакви. Търся си нещо на платформа, не много високи, така че ще се радвам и да ми препоръчате и магазини.

# 247
Не, този метод е приложим само ако няма щети по боята.
Да, това го разбирам. Просто се чудех при тия гимнастики с изпъването - тогава нещо да не се напукат боята и кита, ако са оцелели все пак при вдлъбването Grinning
оф по моята има на 4-5 места следа от градушката и много се чудих за толкова дали да се занимавам въобще, но сега като ви чета май ще трябва да намина да ги видя тези момчета  Joy Joy

# 248
  • Пловдив
Здравейте някой дали ще може да ми препоръча тренировки по гимнастика, аеробика или нещо подобно (не много натоварващо) някъде около Гранда. Исками се да е около Центъра, защото така ще ми е най-удобно. Благодаря  bouquet
Аз посещавам пилатес,ходя в Тракия,но инструкторката има часове и в центъра.Харесва ми ,че е внимателна,обяснява ,съобразява се с играещите.Ето линк със сайта:
Скрит текст:

# 249
  • Пловдив
Аз посещавам пилатес,ходя в Тракия,но инструкторката има часове и в центъра.Харесва ми ,че е внимателна,обяснява ,съобразява се с играещите.Ето линк със сайта:
Скрит текст:

Благодаря много Hug, но тя в центъра има само два дни и те са от 8 вечерта, на мен ми идва много късно.

# 250
  • Пловдив

В ремонт е до 08.09.2016

# 251
Привет, някой виждал ли е да се продават резервни части за простор от тези новите, които се закрепят за тавана? Пластмасовите джижавки, които застопоряват въжето се изпочупиха и не ми се занимава да сменяме целия простор заради тях.

# 252

В ремонт е до 08.09.2016
Благодаря
Да знаете че от днес работи боулинг акваленд

# 253
  • Пловдив
Къде мога да намеря връзки за обувки, но от по-финните, не като за маратонки?

# 254
  • Тра-ла-ла
Къде мога да намеря връзки за обувки, но от по-финните, не като за маратонки?
Кауфланд. На приземния етаж на Дет Маг откъм Главната също има връзки

Общи условия

Активация на акаунт