Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 792
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, от къде в Пловдив мога да купя детски пантофи на полската фирма RenBut?

# 271
Какви документи трябват за карта за транспорт на ученик?
Акт за раждане, уверение от у-ще? Или ?

# 272
  • No Line On The Horizon
Уверение от училището, в което е записано детето. После се вади карта на бул. Мария Луиза или на ул. Младежка, снимат ги там.

# 273
Аз търся отзиви за детска езикова школа "Слънчоглед" в Тракия.Ще съм много благодарна, ако някой
има мнение и го сподели  Hug

mama66 ,ако е удобно ще те питам на лс за тренировките по пилатес ?

# 274
Имате ли представа къде в Пловдив продават боровинки? Тази година да направя сладко от боровинки ми е фикс-идея, а никъде по баирите, където ходим в уикендите, не можахме да си наберем...  Thinking Thinking Thinking Thinking

# 275
На пазара до гребната и на Четвъртък пазар има, също ягоди и малини.

# 276
  • Пловдив
Аз търся отзиви за детска езикова школа "Слънчоглед" в Тракия.

Ако ти трябва нещо на по-сериозно ниво, потърси на друго място  Hug. Съвсем добронамерено го пиша, за да не канализираш напразно средства. Все пак никой не си намира парите на улицата.

Тази година и аз изпуснах боровинките и аронията(децата обожават сока и правя в почти промишлени количества). Миналата имаше даже в кварталния супермаркет, а тази не съм срещала още. Явно през почивните дни ще отида до Четвъртък пазара.

# 277
AlexaS много благодаря за отговора.Определено ми трябва нещо на по-сериозно ниво,синът ми ще е 3-ти клас,но в у-ще е зле положението,така че търся други варианти.
Твоето мнение на база личен опит ли е? Ако можеш да ми препоръчаш нещо добро,ще си ми от голяма помощ  Hug

# 278
Ерин,и моето дете е там.Аз също съм много доволна ,но имам и доста забележки.Да много по-различно е от другите школи,но има доста елементарни неща за пипване.Детето ходи цяло лято и вече имам наблюдения.Ще продължи и през учебната година.Ще видя как ще е и през годината.Мисля ,че могат много неща да подобрят.

Предполагам, на мен ми е достатъчно, че децата си разговарят на английски помежду си, че са ангажирани и че не толерират лигаво държание.

# 279
  • Пловдив
AlexaS много благодаря за отговора.Определено ми трябва нещо на по-сериозно ниво,синът ми ще е 3-ти клас,но в у-ще е зле положението,така че търся други варианти.
Твоето мнение на база личен опит ли е? Ако можеш да ми препоръчаш нещо добро,ще си ми от голяма помощ  Hug

На база наблюдение над деца на познати и приятели е, и споделени техни лични впечатления. Както и сравняване на познанията на децата ни. Това е нещо като лека, приятна занималничка с лежерно заучаване на думички.
Синът ми посещаваше Максимум( последните две години не е ходил, поради кандидатстване и намеса на втори език) и лично аз бях много доволна. Имаха и кръжок с англичанин, където си общуваха само на английски, той обаче се плаща отделно и е веднъж месечно.  Съотношение цена- качество на преподаване е повече от отлично.  Сега пак бих го записала там, а и той иска.
Преди това исках да посещава Европа, но ме разубедиха мои приятелки- преподаватели. Нямам опит с Англия Скул. Чета последните положителни мнения, защото и на мен ще ми е нужна информация за след време.

# 280
  • Майничка
Боровинки има и на сергиите на кръстовището на "Капитан Райчо" и "Петко Д.Петков".

# 281
  • Пловдив
Аз имам явно повече изисквания.Дразни ме липсата на добър контакт с някои учители.Имало е случаи-оставям детето те не казват "добър ден" дори.Другото ,което ми направи впечатление е че децата не са изобщо на едно ниво.Има деца в ниво "джуниър",които говорят свободно и с тях се пускат деца които не знаят една дума.Аз определено съм за принципа"ще се оправят",но няма как темите да са за динозаври/любими на моето дете/,море и други подобни ако то не знае елементарни неща.Групите уж щяха да са сутрин ,следобед и целодневни.Оказва се че не е точно така.Групата е една.Тези деца които си тръгват на обяд ,се попълват с тези следобед,но има и оставащи деца,които са цял ден.Съответно следобед са повече игри ,защото са уморени.
Колкото до лиготиите,онзи ден в дъжда бях дошла по-рано.Изчаках вътре-ами едно от момчета буквално събори дъщеря ми на земята и се бореше за кучето й.Няма лошо-деца са,но да скача по гърба й при 4 учителя и никой не направи забележка.Чак когато извиках на детето ,че съм тук и ме видяха учителите му направиха забележка.
Да,може би за момента е най-различното училище,но тази постоянна смяна на учители и тази неорганизираност почва да ме дразни.Дано да е само летния период.

# 282
Разбирам
Мен ме познават, че не мълча каквото не ми харесва и тук ме научиха бързо бързо и се съобразяват, макар че наистина изглеждат като да не се трогват много от обратната връзка.
Ние сме следобяд и определено темите са много интересни.
Дъщеря ми има висок праг на строгост на учителите, обикновено избирам такива, които са с авторитет и всичките й учители следят за дисциплина. Щом за нейните критерии казва, че са строги, значи наистина са строги. Тя е много разбрана и не създава проблеми, наблюденията й са от общо държание.
Истината е, че съм ходила само два пъти и нямам впечтления от общата организация, но всяка вечер получавам точен отчет какво са правили и  е много интересно и заслужава адмирации. Затова си позволих да ги коментирам тук.
Дано разберат какво имаш предвид ти и вземат мерки.

# 283
  • София
Здравейте,знаете ли откъде мога да купя най-обикновени дъждобрани.  newsm78

# 284
  • Пловдив
От магазините тип "Всичко по лев".

Общи условия

Активация на акаунт