Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 798
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Не ми харесват тортите на Пепи, очаквам други предложения
като вкус или като стил или като качество на изпълнението?

ако е вкус - Пепи прави различни вкусове и някои от тях са сполучливи дори и според моите критерии /която във всеки град по света, в който отивам знам предварително най-добрата сладкарница с традиции и не пропускам посещение/
ако е визия - харесай си от интернет и Пепи притежава достатъчно умения да покрие всеки стил, но щом не ти харесва, не ти харесва
с нея и самдам, се изчерпват момичета, които правят торти от вкъщи и го умеят
Другите, които опитват от вкъщи са много нива под тях - за съжаление ще си останеш с очакването за предложения

За пръв път ги видях днес и като стил не ми харесаха, не бях точна в изказването, защото не съм ги опитвала.
След мнението ви може и да се доверя на нея. Но понеже винаги поръчвам аз и познати от Самдам всички други ми бледнеят...

# 331
Харесайте си модел от нета и Пепи ще изпълни без забележки стига и тя да е свободна и да й допадне модела
Ако не - огледайте се за качествени сладкарници и си изберете, не е толкова отчайващо положението особено в декорацията

# 332
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за връзки, взех от Дайхмана.

Знаете ли шивачка, която ще преправи елек от естествен косъм? Има нужда от стесняване + вталяване на модела и евентуално от къде мога да намеря 1бр. закопчалка за него и кой да ми я постави?

# 333
Някой знае ли от къде мога да си купя такива полустелки http://www.zakrakata.com/podlozhki-i-razdeliteli/156-meki-polust … nder-perfect.html ?

# 334
  • Майничка
Някой знае ли от къде мога да си купя такива полустелки http://www.zakrakata.com/podlozhki-i-razdeliteli/156-meki-polust … nder-perfect.html ?
Виж в Мегияс на Главната, ако имаш път, намира се след хранителния магазин, в посока Джумаята. Няма да са на Саламандър, но имаше доста такива аксесоари.

...Знаете ли шивачка, която ще преправи елек от естествен косъм? Има нужда от стесняване + вталяване на модела и евентуално от къде мога да намеря 1бр. закопчалка за него и кой да ми я постави?

Закопчалки има в кинкалериите, поставянето - навсякъде, където поправят чанти. За преправянето обаче е добре да си е кожар, който прави и дрехи. Сещам се само за едно ателие в Капана, с/у Мармалад, преди съм виждала изложени кожени дрехи, макар и не с естествен косъм. Сега сякаш повече обувки и портфейли излага.

# 335
gargamela благодаря.Утре смятам да се поразходя към главната и ще проверя.

# 336
.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2016, 17:09 от vox

# 337
Къде мога да намеря картини за декорация на стая,които да са на по-прилични цени (да не са по 200 лв. и прочие)?

# 338
  • Пловдив
Здравейте!
Имам нужда от помощ - детето има ролери, нуждаещи се от ремонт.
Знаете ли някой сервиз или майстор, който да ремонтира ролери?
Благодаря предварително bouquet
Евентуално Декатлон, но говоря на изуст  newsm78

# 339
  • plovdiv
Има в Джъмбо,не са Саламандър,цените са същите и има за различните участъци  по стъпалото.

# 340
  • Пловдив

Купих подобни от ДМ до Гранда. На Балея. Имаше и на Шол. Естествена кожа, подложки за възглавничките на краката. Силиконовите не ми бяха удобни.

# 341
Да попитам-освен в Декатлон, другаде има ли ролери до към 40-50лв. макс?

# 342
  • Майничка
Къде мога да намеря картини за декорация на стая,които да са на по-прилични цени (да не са по 200 лв. и прочие)?

Зависи какви картини търсиш - масло, графика, репродукции, с рамка/без, големина... По принцип, ако търсиш масло или графика - ровиш в галериите, харесваш, питаш за цени. Обикновено има натрупани платна покрай стените. Може и в галерията на ДХП на "Гладстон", когато има изложба на млади автори. или пък харесваш автор, ровиш в нета дали не продава онлайн.

Иначе в доста фотоателиета има опция принт на репродукция или снимка в/у платно. В големите магазини от типа Бриколаж, Практикер и т.н., както и в сувенирните магазини също има принтове в/у платно.

# 343
  • Пловдив
Мами,имам нужда от помощ-дъщеря ми има рожден ден на 24.09.-става на 7г.,предвид почивните дни тогава мисля да празнуваме рождения ден на 01.10.Казуса е,че бях намислила да е в Новотела,като децата поиграят боулинг,родителите сме навън,ако е хубаво времето ,освен това исках да извикам момиче да им рисува по лицата,НО друго прителско дете ще прави точно същия рожден ден,та ми трябва алтернативен вариант!
Не искам типичен детски детски център,нещо като за по-големи.
Приемам всякакви варианти и за забавление на децата-мислех да извикам едно момче,което прави фокуси с карти,но какво друго може да има?
Тук предлага ли се някъде окрасяване на мъфини?В София бяхме на такъв рожден ден и беше много забавно.
Направо съм в паника!

# 344
  • Пловдив
Да попитам-освен в Декатлон, другаде има ли ролери до към 40-50лв. макс?

Пускат в Лидл и са хубави Peace За съжаление, както повечето неща там - не са в постоянния асортимент.

За 40-50 в Декатлон може да се вземат само за абсолютно начинаещи Peace

Общи условия

Активация на акаунт