Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 752
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Откъде мога да си закупя киндер яйца на едро, в смисъл поне една кутия (ако са около 40 броя вътре) и да ми излезе под или точно 1 лв яйцето? Или нямам шанс...В магазина ги взимам на 1.29-1.59 лв и си мисля за цяла кутия, но все пак на по-изгодна цена?
Иначе в лекси съм виждала кутии една върху друга бол, ако не намеря с отстъпка по складове вариант си остава там..

Скрит текст:
Ние се върнахме от "празничното" ходене извън града и мога да кажа, че голямо предимство беше връщането днес или ние просто сме толкова лежерни, че движението не ми правеше впечатление. Успех на всички, оставили го за утре..
За другите празници обаче се пада да се приберем неделята и още обмислям вариантите с нощувки, като гледам новините на гръцката граница какво е било, мисля да пропуснем (макар, че ми се ходеше наблизо)
 Blush

Няма такова място...или поне и аз не съм намерила. Мисля,че най-евтино идва в Метро по1.2лв.бр. Но може да пробваш из търговиите наистина...Дори и на промоция по големите вериги не съм ги виждала по-малко от 1.2-1.3  Peace

# 376
Дами, говореше се преди време за заварка на пластмасови елементи, единствено съм запомнила, че ателието е някъде на ул. Славянска. Помагайте, че ми се счупи вратичка на хладилника

# 377
Търся качествени мъжки  домашни чехли, в кои магазини да търся?? newsm78

# 378
  • Пловдив
mama Irina, благодаря, ще проверим какво предлага магазина.
Мами, моля и за други идеи!
Магазина на Стела - Русе, преди пешеходния мост.
Моля за повече разяснения как да позная магазина. bouquet
Там само анцузи има, смотани са.
Панталони виж където продават униформи - за Гранда са ти писали другото е Пен Силует на Джумаята имат магазин.
Сестра ми беше купила на малкия много хубав черен панталон, мисля от стреч. Като застанеш с лице към пешеходния мост, от страната на аптека Марица, магазина се намира отдясно, на ъгъла на първата сграда. Ще го видиш има си надписи.

# 379
Благодаря! bouquet

# 380
  • Пловдив
Търся качествени мъжки  домашни чехли, в кои магазини да търся?? newsm78

На Дефонсека/De Fonseca са  качествени, има ги  в Метро и Мол Пловдив.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 07:09 от violenza

# 381
  • Пловдив
Момичета препоръчайте добра козметичка или козметично студио за почистване на лице  Rolling Eyes Но не със стискане,а с някой по-модерен метод. Гледам,че има някакво с ултразвукова шпатула  Rolling Eyes Но не знам къде и при кого да отида. Благодаря предварително! bouquet

# 382
  • Пловдив
Момичета препоръчайте добра козметичка или козметично студио за почистване на лице  Rolling Eyes Но не със стискане,а с някой по-модерен метод. Гледам,че има някакво с ултразвукова шпатула  Rolling Eyes Но не знам къде и при кого да отида. Благодаря предварително! bouquet
Защо без стискане?Не се зяждам,но според мен порите не могат да се изчистят добре без стискане  Embarassed

# 383
  • Пловдив
Ще ходя при шивачката срещу Тони 2000, знаех за нея, но не знаех, че работи и с кожи.

Seengirl, препоръчай някоя със стискане. Искам да отида при момиче, което си разбира от работата  Peace

# 384
Ще ходя при шивачката срещу Тони 2000, знаех за нея, но не знаех, че работи и с кожи.

Seengirl, препоръчай някоя със стискане. Искам да отида при момиче, което си разбира от работата  Peace

Марияна, Гранда на 3 етаж, дори в деня преди сватбата й се доверих

# 385
  • Пловдив
Ами не знам...не искам после да съм цялата червена...затова реших,че може да има вече някакви по-модерни варианти  Blush
Десиссслава,съжалявам,но не мога да препоръчам,просто защото не съм намерила такава,от която да съм доволна  Peace

# 386
  • Пловдив

Марияна, Гранда на 3 етаж, дори в деня преди сватбата й се доверих
И аз ходя при Марияна  Peace
Препоръчвам я с две ръце!

# 387
  • Пловдив
Здравейте! Знаете ли къде мога да взема контакти, ключове за лампи и брави за врати (от едновремешните талашитени врати) на по-сносна цена? Правим ремонт и имам да сменям към 20 контакта, 6 ключа и 5 брави.

# 388
Здравейте! Знаете ли къде мога да взема контакти, ключове за лампи и брави за врати (от едновремешните талашитени врати) на по-сносна цена? Правим ремонт и имам да сменям към 20 контакта, 6 ключа и 5 брави.

От моите обикаляния за материали, мисля че в Алати са най-евтини.

# 389
Дами, говореше се преди време за заварка на пластмасови елементи, единствено съм запомнила, че ателието е някъде на ул. Славянска. Помагайте, че ми се счупи вратичка на хладилника

успях да намеря отговора - ул. Славянска 34 - Стоян, близо до Златната рибка

Общи условия

Активация на акаунт