Къде в Пловдив? - 66 тема

• 75 785
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • о`майна лунна нощ е
Поразрових старите теми и в 60-та видях, че сте препоръчвали часовникар на ул. "Отец Паисий" .
...
Имам часовник CERTINA, който започна да издава багажа. Батерията му е нова и ми трябва часовникар за поправка (но без този, който е под магазин Джулиани).
На ул."Отец Паисий", някъде срещу р-т "Чучура" малко ателие, майсторът е арменец. Препоръчвам!  Peace
...
Дали някой друг също е ползвал услугите му и освен коментирания на Джумаята /за който май отрицателните отзиви са доста/ има ли и друг, на който сте се доверявали и сте останали доволни.
Необходим ми е за профилактика на механично самонавиващо се Сейко. Ще съм благодарна и да ме ориентирате за цените на подобни услуги.

# 391
Поразрових старите теми и в 60-та видях, че сте препоръчвали часовникар на ул. "Отец Паисий" .
...
Имам часовник CERTINA, който започна да издава багажа. Батерията му е нова и ми трябва часовникар за поправка (но без този, който е под магазин Джулиани).
На ул."Отец Паисий", някъде срещу р-т "Чучура" малко ателие, майсторът е арменец. Препоръчвам!  Peace
...
Дали някой друг също е ползвал услугите му и освен коментирания на Джумаята /за който май отрицателните отзиви са доста/ има ли и друг, на който сте се доверявали и сте останали доволни.
Необходим ми е за профилактика на механично самонавиващо се Сейко. Ще съм благодарна и да ме ориентирате за цените на подобни услуги.

Миналата година носих при този часовникар моето сейко, но ме сюрпризира с цена на ремонта 45 лева, като трябвало да се смени някаква част, защото беше започнал да изостава с по 4-5 минути на денонощие. Отказах се, сега ходя с китайски часовник за 20 лева. Мило ми е сейкото, но и ремонта си го бива. Сега ми стои в шкафа.

# 392
  • Пловдив
Дъщеря ми е първокласничка тази година и искам да започне и курсове по английски-къде ходят вашите деца и сте доволни?

# 393
  • о`майна лунна нощ е
tonynette, с тези 45 лева леко ме отстреля, но се надявам, ако е само профилактика, сумата да е по-малка. Часовникът си работи. Искаше ми се да го освежа, да се почисти отвътре и да се полира стъклото. Ако имам път, ще мина за една консултация.

# 394
От години ползваме часовникарите от южната страна на тунела, от страната на главната. Намират се в една ниска сграда, един вид зад спирката след пембяната сграда, зад тревни площи. До тях имаше туристическа агенция.

# 395
tonynette, с тези 45 лева леко ме отстреля, но се надявам, ако е само профилактика, сумата да е по-малка. Часовникът си работи. Искаше ми се да го освежа, да се почисти отвътре и да се полира стъклото. Ако имам път, ще мина за една консултация.
Пиши след това да споделиш как е минало. Така и не потърсих второ мнение за сейкото.

# 396
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря за насоките. Ще докладвам като мина. Дори да не го оставя /причината ще е финансова, ако се олеят с цените/, поне ще дам информация за тях.

# 397
  • Пловдив
Здравейте! Знаете ли къде мога да взема контакти, ключове за лампи и брави за врати (от едновремешните талашитени врати) на по-сносна цена? Правим ремонт и имам да сменям към 20 контакта, 6 ключа и 5 брави.

Аз купих преди месец от Руския пазар.

# 398
  • Пловдив
Здравейте! Знаете ли къде мога да взема контакти, ключове за лампи и брави за врати (от едновремешните талашитени врати) на по-сносна цена? Правим ремонт и имам да сменям към 20 контакта, 6 ключа и 5 брави.

С какво качеството са - китайски ли са? Някаква средна цена за контакт да ме ориентираш, ако си спомняш?

# 399
  • Пловдив
Аз ползвам часовникаря до Енергото. Последния път човекът центрова нещо часовника и го почисти, а ми взе пари само за смяна на батерията. А един час се разхождах докато приключи. Часовникът е стар. На една възрастна близка, на която направих услуга. Тя живее близо, но не излиза от къщи. Вече не може, милата, но и без часовник не може.  Laughing

# 400
  • о`майна лунна нощ е
Dazel, ако застана с гръб към енергото, къде се пада този часовникар? Локацията ми е най-близка, от посочените вече.

# 401
  • Пловдив
По спомен от страната на часовникаря, като тръгнеш от Енергото посока главната, има тестени изделия, магазин за цветя, бельо и пижами, часовникар. Дано не пропускам нещо, но тази е посоката, ще го видиш. Има витрина с часовници. Освен, че продава и ремонтира.

# 402
  • о`майна лунна нощ е
Много благодаря! Сетих се.

# 403
  • Пловдив

С какво качеството са - китайски ли са? Някаква средна цена за контакт да ме ориентираш, ако си спомняш?

Ами ключовете бяха по 2 лева, дадоха ми ги по 1.50, защото купих повече, девиаторните по 2 лева. Контактите - двойни - и те по 2.
Не съм сигурна какви са, утре ще питам баща ми.

# 404
Привет, знаете ли заведение, където позволяват да се внесе алкохол?

Общи условия

Активация на акаунт